Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit: επισης εσυ φιλε μου απο πάνω δωσε μου τωρα ενα link του Ζ1 με 300Ε και το παίρνω για δεύτερο.

Από κεκτημένη ταχύτητα ξέχασα να γράψω σε αγγελίες , σόρυ το διόρθωσα!!  Αν σου περισσεύουν για δεύτερο, πάρε μου εμένα ένα ρε συ ... :P

Πάντως είναι έρωτας το Z2! Παρ΄ όλο που θα μπορούσε να είχε μικρότερα μπέζελς, είναι πανέμορφο το άτιμο! Και επιτέλους slow motion mode της προκοπής! Αν είναι σαν του iPhone 5s θα είναι όλα κομπλέ!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο, θα μπορουσε να ναι ανανεωμενο εμφανισιακα αλλα τουλαχιστον δεν ειναι κιτς & εχει κορυφαια τεχνικα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Μια χαρά!βελτιώσεις στα σημεία!ήχο, οθόνη(μεγαλύτερη στο ίδιο μέγεθος), βελτιωμένο hi επιτέλους και ας ελπίσουμε καλύτερη κάμερα!Πολύ καλύτερη πρόταση από το s5

Δημοσ.

Για μένα απέτυχαν και το s5 και το z2! Το z2 είναι πιο μεγάλο από το note 3 ρε :D Αυτές τις 0,2 γ@@@@νες παραπάνω ίντσες τι τις θελαν; Με τετοια bezels δεν πας παραπανω απο 4,7 ιντσες! Επειτα όσοι πηραν z1 πρεπει να νιωθουν κορόιδα! Οχι και καθε 6μηνο ναυαρχίδα με 2 specs παραπανω και πιο παντοφλε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι λενε για τα bezel καλα θα κανουν να καταλαβουν πως υπαρχει λογος και μαλιστα 2 εμφανεις, καμερα και αδιαβροχο. Ελεος πετατε μια φραση χωρις να την καταλαβαινετε.

• Like 1
Δημοσ.

μετά την παρουσίαση του s5 τελικώς αυτό είναι το κορυφαίο εξυπνο τηλέφωνο. κρίμα που με το που το πάρεις σταματάει και η αναβάθμιση του σε νέο λειτουργικό. επίσης όπως έχω ξαναπεί, τόσο μα τόσο μεγάλο μέγεθος και δυστυχώς μόνο μία sim. άραγε θα ακολουθήσει τη λογική της samsung για κινεζική έκδοση του κινητού με δύο sim ;

Δημοσ.

Ωραίο το z2 αλλά αυτή η Sony σε ένα χρόνο 3 ναυαρχίδες; wtf

XAXAX οντως!

Περσι τέτοιο καιρό ειχε βγάζει το Ζ για να προλάβει το one k S4.

Και τελικά εκανε πατάτα και το άλλαξανε με το Ζ1 τον Σεπτεμβριο το οποίο ειναι κινητάρα.

Ελπιζω το Ζ2 να είναι τοπ αλλα το βλέπω να το αλλαζουν στο 8μηνο :P

Δημοσ.

Η Sony αύξησε τη διαγώνιο της οθόνης, ωστόσο δεν παρέλειψε να αυξήσει και την χωρητικότητα της μπαταρίας, που αυξήθηκε από τα 3000mAh στο Z1 στα 3200mAh.Σε σχέση με S5 πάντα το μέτρο σύγκρισης!!! B)

Δημοσ.

Είναι από τα καλύτερα κινητά που έχω δει ποτέ και μου αρέσει το UI που θέλω να το βάλω στο nexus 4 και δεν ξέρω πως...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλό κινητό για ναυαρχίδα πιςτευω μετα την πολύ ευχάριστη έκπληξη της sony με το z1 compact (που έπεσε στα χέρια μου και κατενθουσιαστηκα κυρίως απο μπαταρία, κάμερα και οθόνη ) ετοιμάζει το z2...αναμένουμε

Επεξ/σία από libero1899

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...