kousman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα ,φιλος αγορασε λαπτοπ με ubuntu και θελει να του περασω τα windows για να τα εχει σε dual boot. ειναι εφικτο να γινει εγκατασταση windows ενω υπαρχουν ηδη πανω ubuntu ή θα εχω προβλημα? απότι ξερω η πιο φυσιολογικη σειρα ειναι πρωτα windows μετα linux . ρωταω γιατι πιο παλια ειχα προσπαθησει κατι αντιστοιχο και με την εγκατασταση των windows χαθηκαν τ λινουχ ευχαριστω!
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το αντίθετο το έκανα πρόσφατα σε windows έβαλα ubuntu αλλά μου φαίνεται πως δεν γίνεται όχι σίγουρα πάντως
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θα πρέπει να χωρίσει τον σκληρό του και ν εγκταστήσει στο partition τα windows. offtopic: Χίλιες φορές ubuntu πάντως
kousman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 προσπαθησα να βαλω τα windows συμφωνα με αυτον τον οδηγο http://askubuntu.com/questions/6317/how-can-i-install-windows-after-ive-installed-ubuntu ..ενω δημιουργησα partition δεν μπορω να του κανω φορματ για να το κανω ntfs γιατι μου λεει οτι δεν μπορει να υπαρξουν πανω απο 4 partition.τα αλλα partition που εχει ειναι 1.dell utility 350mb 2.os 3gb 3.ubuntu 100gb (τοσα αφησα) 4.free space(unallocated) 590 gb(εδω θελω να βαλω windows) 5.extended 7.8 linux swap 7.8 τι απο αυτα χρειαζεται ξερουμε? αμα ειναι να τα διαγραψω ολα και να κανω φορματ με την σειρα που ξερω(windows και μετα ubuntu) .χρειαζεται τιποτα για recovery ή για την εγγυηση? επισης προσπαθησα να κανω φορματ πανω στο free space αλλα μου λεει οτι windows cannot be installed to this disk the selected disk is of the gpt partition style ευχαριστω
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 to gpt format ειναι για να βαλεις 8, 8.1. Αυτα θες να βαλεις? αν οχι πρεπει να κανεις φορματ ή convert σε ntfs.
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα έλεγα να διαγράψεις τα πάντα και να βάλεις win από την αρχή. Αν θέλεις και linux βάλτο μετά. 1
kousman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τελικα το εκανα ετσι ...εσβησα τα partition και εβαλα windows και μετα linux.ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα