vrwmiaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 το ΚΝΟΧ το εβαλαν ετσι?να ειμαι ησυχος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 το ΚΝΟΧ το εβαλαν ετσι?να ειμαι ησυχος? Εννοειται. Το Knox ηρθε για να μεινει. Και αρκετοι απο εμας να φευγουν σιγα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εννοειται. Το Knox ηρθε για να μεινει. Και αρκετοι απο εμας να φευγουν σιγα σιγα απλα για να συνεχισουμε να μαλωνουμε,σπαει δεν σπαει ηδη ειμαι για Ν5 οσονουπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Συνεχίζουμε εδώ http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/a%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s5-video-r6127 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Περίμενε το iphone 6, μπας και παιξει 720p video... Έλα μωρέ μην εκνευρίζεσαι! Το 5S τραβάει full hd αλλά το παίζει σε μικρότερη ανάλυση στην οθόνη του, όπως το S5 τραβάει 4Κ που επίσης δεν μπορεί να το προβάλει (ούτε και καμία από τις συσκευές σου βασικά). Απλά πλεον δεν θα μπορείς να έρχεσαι σε topics της Apple και να λες "σιγά τις αλλαγές"! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις