Brat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Και εγω μετα απο 4 χρονια σε iphone με τελευταιο ενα 4s, μπορω να πω οτι η αλαγη σε note 3 ηταν εντυπωσιακη κυριως για την οθονη.. Και λεω κυριως για την οθονη γιατι το 4s το ειχα 2 χρονια και δεν ειχε κλεισε ποτε και για κανεναν λογο, ουτε καν restart δεν ειχα κανει ποτε. Το note, ενα δυο restart τη βδομαδα με την kitkat τα κανω. Δεν με ενοχλει καθολου βεβαια γιατι κατα τα αλλα δεν συγκρινεται σε τιποτα με το 4s. Και μονο που γλυτωσα απο το itunes αρκει. Θα ξαναγυρναγα σε iphone μονο αν η οθονη εφτανε τις 6" και αυτο με jb.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 παιδια εχω στν κατοχη μου το note 3..θελω να ρωτησω κατι..καταρχην το πηρα απο το ricardo του κουτιου καινουργιο.στο youtube στο benchmark test ποθ κανοθν βλεπω το σκορ 30620 ενω οταν το κανω εγω μου βγαζει 26500 περιπου εκει...4.4.2 κιτ κατ εκδοση...μπορει να μου εξειγησει κανεισ γιατι δεν μπορω κ εγω να πιασω τοσο σκορ?ευχαριστω.. Γενικα μην ασχολεισαι με benchmarks. Μηπως εχεις ανοικτη την εξοικονομηση ενεργειας? 2
lordosmarion Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μπραβο ρε παιδια!!ειστε τσακαλια να πουμε ευχαριστω πολυ!!!τελικα εφταιγε που ηταν ανοιχτη η εγοικονομηση ενεργειας!!!απο 26500 αμεσως στα 35567 πηγε!!!νομιζω πλεον οτι ειναι 100%αυθεντικο!!
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μπραβο ρε παιδια!!ειστε τσακαλια να πουμε ευχαριστω πολυ!!!τελικα εφταιγε που ηταν ανοιχτη η εγοικονομηση ενεργειας!!!απο 26500 αμεσως στα 35567 πηγε!!!νομιζω πλεον οτι ειναι 100%αυθεντικο!! Δωσε και ενα Like στον storm. Δεν αξιζει τιποτε,και σε γλιτωσε απο χιλιους μπελαδες.Φαντασου να ξεκινουσες φορματ,ιστοριες κλπ... Α,και μην ασχολεισαι με benchmark. Καταπονειται τα μηχανηματα ανευ λογων.Γενικως. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 μπραβο ρε παιδια!!ειστε τσακαλια να πουμε ευχαριστω πολυ!!!τελικα εφταιγε που ηταν ανοιχτη η εγοικονομηση ενεργειας!!!απο 26500 αμεσως στα 35567 πηγε!!!νομιζω πλεον οτι ειναι 100%αυθεντικο!!Και άλλαξε κάτι τώρα που ανέβηκαν τα αποτελέσματα? https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Κατέβασε το παραπάνω για να δεις αν έχεις αυθεντικό ή όχι.
alexkalpan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 δεν γινεται να μην αγαπησεις την συσκευη αυτη! οποιος παρει νοτε, στην συνεχεια μονο αυτο το μοντελο θα παιρνει! δεν γινεται να παρεις τιποτα αλλο και λογω πενας φυσικα. ** εγω και στην τσεπη που εχω κοντα στο γονατο, και παλι κοντα στα γεννητικα οργανα ειναι. ** 1
lordosmarion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παιδια να κανω μια αλλη ερωτηση τωρα....στο Note 3 που εχω..στο βιντεο πια ειναι η καλητερη επιλογη το 4κ 30 fps η 1080 60 fps..εγω σαν χρηστης μπορω να δω διαφορα στο κινητο η και στην οθονη μου που ειναι FHD?εσεις που γνωριζεται καλυτερα που με συνιστατε να εχω το βιντεο...?ευχαριστω!!
panaggiotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 σε 1080p και 60 fps το βιντεο απλα δεν παιζεται... στα 4k δεν θα δεις τεραστια διαφορα στην συσκευη σου λογω αναλυσης και τζαμπα θα γεμιζεις την μνημη του κινητου (για 15 δευτερα βιντεο 4k~110mb) 1
lordosmarion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 σε 1080p και 60 fps το βιντεο απλα δεν παιζεται... στα 4k δεν θα δεις τεραστια διαφορα στην συσκευη σου λογω αναλυσης και τζαμπα θα γεμιζεις την μνημη του κινητου (για 15 δευτερα βιντεο 4k~110mb) σε ευχαριστω φιλε μου!!νομιζω πως θα το βαλω σε 1080! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα