Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάλι θα διαφωνήσω. .κατ αρχάς μη διανοηθεις να βάλεις κινητό ειδικά ακριβό σε τσάντα γιατί πολλαπλασιαζεις τις πιθανότητες να το κλαις με όλους πλέον που βουτάνε τσάντες. Προσωπικά στην ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ τσέπη του αρκετά στενού τζην το βάζω και έβαζα και τα, παλιότερα κινητά και ΧΩΡΑΕΙ μια χαρά το ΝΟΤΕ3. και στους άντρες μια χαρά θα χωρέσει στο παντελόνι και παντού.

καλύτερα να μην το βάζεις τόσο κοντά στα γεννητικά όργανα όπως και στην καρδιά. Βάζε το τουλάχιστον στην κωλότσεπη. Το καλύτερο είναι τσάντα. Δε λέω ότι δεν το έχω κάνει αλλά αποφεύγω όσο μπορώ να το έχω όλη την ώρα πάνω μου

• Like 2
Δημοσ.

και στη κωλότσεπη να το βάλεις πάλι κοντά στα γεννητικά όργανα θα είναι. .. εκτός και αν είσαι κ@λ@ρ@ς...

Δεν ειναι το ιδιο.Δες μετρησεις SAR σε αυτι ποσο δινουν,και δες μετρησεις σε σωμα.

Αλλο επαφη με γεννετικα οργανα σε 2-5 εκατοστα,κι αλλο απο πισω με 20-25 εκατοστα,κι ας μην εισαι κ@λ@ρ@ς! B)

Δημοσ.

και στη κωλότσεπη να το βάλεις πάλι κοντά στα γεννητικά όργανα θα είναι. .. εκτός και αν είσαι κ@λ@ρ@ς...

Ειδικά για του άντρες έχει μεγαλη διαφορά επειδή τα γεννητικα όργανα είναι εξωτερικά. Η ένταση της ακτινοβολίας είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης και βεβαια παίζει ρόλο και ό,τι παρεμβάλλεται 

• Like 1
Δημοσ.

Στο θεμα μεγεθος κινητου δυστυχως ειναι θεμα πολυ υποκειμενικο. Ελεγα σε ενα φιλο να παρει το g2 (που εχω) και οτι θα το συνηθισει, γιατι του φαινοταν καπως μεγαλο. Σε μια βδομαδα το πουλησε.. :) Ενω εγω δεν εχω κανενα θεμα μεγεθους στο g2.

Το note 3 ειναι ακομα μεγαλυτερο.. Ειμουν αναμεσα σε αυτο και το g2. Δεν πηρα το note 3 λογω μεγεθους. Και αν κρινω οτι οποτε βαζω το g2 στην τσεπη ειναι πολυ αβολο, το note 3 θα ηταν ακομα ποιο αβολο. Αλλα το προβλημα ειναι στη μεταφορα. Στη χρηση, το φτιαχνεις ετσι ωστε να ερθει στα μετρα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Στο θεμα μεγεθος κινητου δυστυχως ειναι θεμα πολυ υποκειμενικο. Ελεγα σε ενα φιλο να παρει το g2 (που εχω) και οτι θα το συνηθισει, γιατι του φαινοταν καπως μεγαλο. Σε μια βδομαδα το πουλησε.. :) Ενω εγω δεν εχω κανενα θεμα μεγεθους στο g2.

Το note 3 ειναι ακομα μεγαλυτερο.. Ειμουν αναμεσα σε αυτο και το g2. Δεν πηρα το note 3 λογω μεγεθους. Και αν κρινω οτι οποτε βαζω το g2 στην τσεπη ειναι πολυ αβολο, το note 3 θα ηταν ακομα ποιο αβολο. Αλλα το προβλημα ειναι στη μεταφορα. Στη χρηση, το φτιαχνεις ετσι ωστε να ερθει στα μετρα σου.

ναι σίγουρα απλά θα το αγαπήσεις τόσο αν το δοκιμάσεις που δε θα θες άλλο πίστεψέ με. Και μιλάω εγώ η αειφονού τόσα χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

ναι σίγουρα απλά θα το αγαπήσεις τόσο αν το δοκιμάσεις που δε θα θες άλλο πίστεψέ με. Και μιλάω εγώ η αειφονού τόσα χρόνια.

Να κι ενας λογικος ανθρωπος,που κρινει αντικειμενικα. B)

Δημοσ.

Να κι ενας λογικος ανθρωπος,που κρινει αντικειμενικα. B)

μα γι'αυτό και άλλαξα από 4 χρόνια αειφον και διάφορα μοντέλα (μέχρι και 5άρι) σε αντρόιντ και πήγα στο Σ4 αρχικά, όχι γιατί μου έλειπε κάτι ιδιαίτερα, αλλά για να μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη και όχι να λέω αερολογίες για το πιο είναι καλύτερο. 

Δημοσ.

μα γι'αυτό και άλλαξα από 4 χρόνια αειφον και διάφορα μοντέλα (μέχρι και 5άρι) σε αντρόιντ και πήγα στο Σ4 αρχικά, όχι γιατί μου έλειπε κάτι ιδιαίτερα, αλλά για να μπορώ να έχω αντικειμενική άποψη και όχι να λέω αερολογίες για το πιο είναι καλύτερο. 

Παντως,μην το βαζεις μπροστα στην τσεπη σου.Δεν ειναι υγιεινο.Βλεπω ανθρωπους να το εχουν μπροστα τους(αντρες-γυναικες),και πιανεται η ψυχη μου.

Πολλα ακουμε καθε μερα.Ακτινοβολια ειναι. B)

Δημοσ.

Παντως,μην το βαζεις μπροστα στην τσεπη σου.Δεν ειναι υγιεινο.Βλεπω ανθρωπους να το εχουν μπροστα τους(αντρες-γυναικες),και πιανεται η ψυχη μου.

Πολλα ακουμε καθε μερα.Ακτινοβολια ειναι. B)

καλα μπροστά μπαίνει πολύ σπάνια (πχ στο μετρό ή κάπου με πολύ κόσμο). Σε γενικές γραμμές είναι στην τσέπη του παλτού και το χέρι μου μέσα επίσης. 

αλλα τσάντα ποτέ γιατί την εχει πάθει 4 φορές η κακομοίρα η μάνα με τσάντα και εγώ μια. 

Δημοσ.

Πάντως για τον χειρισμό με το ένα χέρι είχα δει σε ένα βίντεο στο youtube ένα gesture που μείωνε την ενεργή οθόνη στα 3/4 περίπου και την έφερνε στην κάτω γωνία. Οπότε σε περίπτωση που δεν μπορείς να το χειριστείς με τα δύο χέρια κάνεις αυτό.

Αν θες να το ψάξω να σου δώσω link για το βιντεάκι.

Δημοσ.

Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα αν σου κάνει , είναι μεγάλο αυτό είναι γεγονός.Το gesture που αναφέρει ο gtctsiamp ενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις και είναι αρκετά χρήσιμο εργαλείο αρκεί να μάθεις να την εκτελείς σωστά  ,μου πήρε αρκετό χρόνο.Αν δεις ότι σου ταιριάζει πάρτο οι δυνατότητες του είναι πάρα μα πάρα πολλές.

Δημοσ.

παιδια εχω στν κατοχη μου το note 3..θελω να ρωτησω κατι..καταρχην το πηρα απο το ricardo του κουτιου καινουργιο.στο youtube στο benchmark test ποθ κανοθν βλεπω το σκορ 30620 ενω οταν το κανω εγω μου βγαζει 26500 περιπου εκει...4.4.2 κιτ κατ εκδοση...μπορει να μου εξειγησει κανεισ γιατι δεν μπορω κ εγω να πιασω τοσο σκορ?ευχαριστω..

Δημοσ.

<p><span style="color:rgb(112,112,112);font-family:Verdana, Arial, sans-serif;font-size:13px;">παιδια εχω στν κατοχη μου το note 3..θελω να ρωτησω κατι..καταρχην το πηρα απο το ricardo του κουτιου καινουργιο.στο youtube στο benchmark test ποθ κανοθν βλεπω το σκορ 30620 ενω οταν το κανω εγω μου βγαζει 26500 περιπου εκει...4.4.2 κιτ κατ εκδοση...μπορει να μου εξειγησει κανεισ γιατι δεν μπορω κ εγω να πιασω τοσο σκορ?ευχαριστω..</span></p>

Αν και τα benchmark δε τα λαμβανω πολυ υποψη νομιζω πως στη περιπτωση σου υπαρχει διαφορα στο σκορ.

Κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

Ειναι γνησιο 100%?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...