Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, επειδή σκέφτομαι μήπως κάνω μια επένδυση παραπάνω και πάρω το Note 3 για το οποίο απ' ότι βλέπω έχει άψογα χαρακτηριστικά θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο είναι ενοχλητικό το μέγεθος του σε ορισμένες περιπτώσεις πχ όταν το κρατάς στο ένα χέρι όρθιος ενώ περπατάς κλπ

Θα παρακαλούσα να σχολιάσετε μόνο όσοι το έχετε χρησιμοποιήσει (ή αντίστοιχο phablet) 

• Moderators
Δημοσ.

Κανενα απολυτως προβλημα. Βεβαια ειχα ολη τη σειρα Note οποτε εχω συνηθισει. Σε μια ημερα χρησης ομως θα απορεις πως χρησιμοποιουσες μικροτερη οθονη :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει ουσία ότι και να σου γράψουμε, το θέμα είναι πως θα κάτσει στο δικό σου χέρι/μάτι

Το μέγεθος κατά την χρήση σε 1-2 μέρες θα το έχεις συνηθίσει και θα σου φαίνονται όλα τα υπόλοιπα πολύ μικρά, το "πρόβλημα" είναι κατά τη μεταφορά(τσέπες κ.λπ)

Δημοσ.

Με το ενα χερι αν το πιανεις θα πρεπει να εχεις μεγαλο αντιχειρα για να αγγιξεις ολη την οθονη μεχρι πανω,αλλιως κανεις ενα μικρο ακροβατικο για να πατησεις ψηλα της οθονης.

Συνηθιζεται.

Πιο πολυ θα δουλευεις με τα 2 χερια το κινητο.

Οσον αφορα τσεπες κλπ

Με μπουφαν σιγουρα δεν θα εχεις θεμα,

με τζιν αναλογος ποσο στενα τα φορας,με βερμουδα αν το ανοιγμα της τσεπης ειναι διαγωνιο το κλασικο θα εχεις κανα πεσιμο,θελει προσοχη,αν ειναι οριζοντιο το ανοιγμα δε θα εχεις θεμα.

Ο φιλος του note στις τσεπες ειναι τα κουμπια και τα φερμουαρ παντως.

Παρτο,μια συνηθεια ειναι.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεια σας, επειδή σκέφτομαι μήπως κάνω μια επένδυση παραπάνω και πάρω το Note 3 για το οποίο απ' ότι βλέπω έχει άψογα χαρακτηριστικά θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο είναι ενοχλητικό το μέγεθος του σε ορισμένες περιπτώσεις πχ όταν το κρατάς στο ένα χέρι όρθιος ενώ περπατάς κλπ

Θα παρακαλούσα να σχολιάσετε μόνο όσοι το έχετε χρησιμοποιήσει (ή αντίστοιχο phablet) 

Ναι είναι ενοχλητικό σε ορισμένες στιγμές της καθημερινότητάς σου (εκτός αν έχεις πραγματικά τεράστια χέρια). Ειδικά στο δρόμο ενώ περπατάς θα διαπιστώσεις πως σε πολλές περιπτώσεις με το ένα χέρι δεν φτάνεις σε όλα τα μενού του τηλεφώνου (ειδικά σε όσα είναι στο πάνω μέρος) και πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το δεύτερο χέρι σου ή να ρισκάρεις να σου πέσει το τηλέφωνο.

Όπως επίσης και όταν απλά ενώ κινείσαι θέλεις να το βγάλεις από την τσέπη σου (αν χωράει στο ρούχο που θα έχεις εκείνη την ημέρα), νιώθεις πως κάνεις μια σχετικά άβολη κίνηση. Στο τζην στην πίσω τσέπη χωρίς θήκες κλπ χωράει και προεξέχουν 5-6mm από το πάνω μέρος, ενώ στις πλαϊνες τσέπες ενός απλού μπουφάν χωράει με δυσκολία ή γενικώς δεν νιώθεις πως θα μείνει στη θέση του αν ξεχαστείς και δεν έχεις και το χέρι σου στην τσέπη.

Η οθόνη προφανώς είναι τέλεια όταν τη συνηθίσεις αλλά όταν κρίνεις μια συσκευή που κουβαλάς συνεχώς μαζί σου, οφείλεις να υπολογίσεις και το μέγεθος εκτός από τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά. Προσωπικά όταν χρειάστηκε να πάω ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το άφησα στη βαλίτσα και χρησιμοποιούσα το iphone5s μιας και μου φάνηκε "βουνό" το να ελέγχω ταυτόχρονα ένα σακίδιο στον ώμο, μια dslr στο λαιμό και ένα ...Note3 στο χέρι ή την τσέπη (άσε που τελικά έβγαλα τις περισσότερες φωτό με το 5s αντί με την dslr :P ).

Αν κρίνω από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου από το Note 3, το βλέπω να το αλλάζω με κανένα Galaxy S5 μέχρι να βγει το επόμενο iphone...

:)

PS: Δεν αναφέρω τίποτα για το λειτουργικό κλπ μιας και η ερώτησή σου αφορά τις διαστάσεις της συσκευής.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους..

Καλό είναι να το δεις σε κάποιο μαγαζί για να δεις αν σου κάνει, ή αν έχεις κάποιον γνωστό με note 3 (ή ακόμη και note2, μιας και το μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο) ώστε να περάσεις 1-2 μέρες μαζί του.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω στην καθημερινή του χρήση είναι όταν καίγεσαι να το χρησιμοποιήσεις με το ένα μόνο χέρι και πραγματικά κινδυνεύεις για το αν θα σου πέσει προσπαθώντας να πιάσει το υπομενού/κουμπί/επιλογή σε κάποια από τις πάνω γωνίες που ο αντίχειρας λογικό είναι να μη φτάνει.

Κατά τα άλλα, είναι πραγματικά μία απίστευτη συσκευή την οποία, εφόσον ξεπεράσεις το "θέμα" με το μέγεθος, θα την καταευχαριστηθείς.

Φοβερή οθόνη, τρομερή αυτονομία, με απαίσιο (για μένα τουλάχιστον) όμως ηχητικό output... Πολλούς μπορεί να μην τους νοιάζει, αλλά δεν έχει καμία σχέση π.χ. με το iPhone 4s που είχα προηγουμένως στο συγκεκριμένο τομέα και αν και ήξερα ότι πάω σε κάτι υποδεέστερο σε αυτό τον τομέα, εν τέλει με απογοήτευσε ακόμη περισσότερο.

Φυσικά το πρόβλημα λύνεται εάν κάνεις χρήση ακουστικών όπου εκεί η ποιότητα είναι αρκετά καλή.

Δημοσ.

μην το σκευτεσαι καθολου.παρτο με χιλια.σε δυο μερες το εχεις συνηθίσει και θα ξετρελαθεις με την φανταστικη οθονη του.ειδικα αν το χρησιμοποιεις αρκετα για ιντερνετ και φωτογραφιες τοτε ειναι το τελειο κινητο κατα τη γνωμη μου.υπερτερει σε ολα τα κινητα και θα σε καταπληξει.

μην σκευτεσαι την οθονη στο ξαναλεω.2 μερες μετα θα σου φαινεται ιδανικη. 

Δημοσ.

Καλημέρα! Και γω το ίδιο σκεφτόμουν , όντας χρήστης iphone πολλααααα χρόνια, και αλλαξα αρχικά σε S4 να δω το αντροιντ, και μετά από 2 μήνες πήγα σε ΝΟΤΕ 3. Είχα αμφιβολιες και γι'αυτό δεν το πήρα εξ αρχής , λόγω μεγέθους, αλλά σε 2 μέρες το είχα συνηθίσει, εκτός του ότι θα το λατρέψεις και σαν οθόνη και σαν hardware, είναι μια χαρά πίστεψέ με. Φαίνεται αρχικά μεγάλο αλλά μια χαρά το φέρνω βόλτα ακόμη και με το ένα χέρι πολλές φορές (και δεν έχω και καμια τρελλή χερούκλα). 

Πάρτο άφοβα. 

Δημοσ.

Καλα ευκολα με το ενα δε το φερνεις.

Θελει λιγη εκπαιδευσει στα ταχυδαχτυλουργικα.

Αν παντως παιζεις μπεγλερι με ολα τα δαχτυλα θα ειναι παιχνιδακι το μεγεθος.

:P

Δημοσ.

Καλα ευκολα με το ενα δε το φερνεις.

Θελει λιγη εκπαιδευσει στα ταχυδαχτυλουργικα.

Αν παντως παιζεις μπεγλερι με ολα τα δαχτυλα θα ειναι παιχνιδακι το μεγεθος.

:P

Μπεγλέρι όχι, πιανίστα είμαι όμως :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα! Εγω δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο, επαιζα σημερα το πρωι μαζι του ομως. Οπως σωστα σου χουν γραψει το κεγεθος της οθονης συνηθιζεται αμεσα. Να σκεφτεις εγω πηρα imac 27" μετα απο χρονια με λαπτοπ... 17" , κι ελεγα αντε να το συνηθισω το τερας. Κι ομως σε 2-3 μερες το ματι μου ειχε συνηθισει πληρως, με αποτελεσμα να βλεπω τη 17ρα και ν αναρωτιεμαι πως δουλευα σ αυτη!

Το θεμα της μεταφορας ειναι οντως προβλημα..για μας τις γυναικες που χουμε τσαντα ειναι πιο ευκολο. Εσυ , οπως σου ειπαν , θα πρεπει να σκεφτεις βασικα αν τα ρουχα σου εχουν τσεπες και ποσο μεγαλες ειναι αυτες! Πραγματικα οι απαντησεις που σου χουν δωσει ειναι 100% on target. Αν συνηθιζεις να φορας πχ στενα παντελονια, θα χεις θεμα, ή αν τα μπουφαν σου δεν εχουν μεγαλες τσεπες που να κλεινουν.

Προσωπικα παντως με το ενα χερι δε το χρησιμοποιησα για κανενα λογο :P μου φαινεται λιγο δυσχρηστο να σαι στο δρομο να κρατας ξερω γω καμια ομπρελα με το ενα, και με το αλλο να πρεπει να βγαλεις και να χειριστεις το κινητο.

Δημοσ.

Καλησπερα! Εγω δεν εχω το συγκεκριμενο κινητο, επαιζα σημερα το πρωι μαζι του ομως. Οπως σωστα σου χουν γραψει το κεγεθος της οθονης συνηθιζεται αμεσα. Να σκεφτεις εγω πηρα imac 27" μετα απο χρονια με λαπτοπ... 17" , κι ελεγα αντε να το συνηθισω το τερας. Κι ομως σε 2-3 μερες το ματι μου ειχε συνηθισει πληρως, με αποτελεσμα να βλεπω τη 17ρα και ν αναρωτιεμαι πως δουλευα σ αυτη!

Το θεμα της μεταφορας ειναι οντως προβλημα..για μας τις γυναικες που χουμε τσαντα ειναι πιο ευκολο. Εσυ , οπως σου ειπαν , θα πρεπει να σκεφτεις βασικα αν τα ρουχα σου εχουν τσεπες και ποσο μεγαλες ειναι αυτες! Πραγματικα οι απαντησεις που σου χουν δωσει ειναι 100% on target. Αν συνηθιζεις να φορας πχ στενα παντελονια, θα χεις θεμα, ή αν τα μπουφαν σου δεν εχουν μεγαλες τσεπες που να κλεινουν.

Προσωπικα παντως με το ενα χερι δε το χρησιμοποιησα για κανενα λογο :P μου φαινεται λιγο δυσχρηστο να σαι στο δρομο να κρατας ξερω γω καμια ομπρελα με το ενα, και με το αλλο να πρεπει να βγαλεις και να χειριστεις το κινητο.

Και πάλι θα διαφωνήσω. .κατ αρχάς μη διανοηθεις να βάλεις κινητό ειδικά ακριβό σε τσάντα γιατί πολλαπλασιαζεις τις πιθανότητες να το κλαις με όλους πλέον που βουτάνε τσάντες. Προσωπικά στην ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ τσέπη του αρκετά στενού τζην το βάζω και έβαζα και τα, παλιότερα κινητά και ΧΩΡΑΕΙ μια χαρά το ΝΟΤΕ3. και στους άντρες μια χαρά θα χωρέσει στο παντελόνι και παντού.

Δημοσ.

Και πάλι θα διαφωνήσω. .κατ αρχάς μη διανοηθεις να βάλεις κινητό ειδικά ακριβό σε τσάντα γιατί πολλαπλασιαζεις τις πιθανότητες να το κλαις με όλους πλέον που βουτάνε τσάντες. Προσωπικά στην ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ τσέπη του αρκετά στενού τζην το βάζω και έβαζα και τα, παλιότερα κινητά και ΧΩΡΑΕΙ μια χαρά το ΝΟΤΕ3. και στους άντρες μια χαρά θα χωρέσει στο παντελόνι και παντού.

Πρόσεχε τα λόγια σου...  B)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...