paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 http://www.msystems.gr/index.php?category=2210&product=17498 το φθηνότερο 99,90 -> 88,99 με το promo code
HERTHAN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παυλαρα κανε μια αναλυση τι εχουμε εδω διοτι δεν θα καταλαβει κανεις περι τινος προκειται.......ουτε κι εγω καταλαβα να σου πω την αληθεια. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2014 από HERTHAN
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 είναι το κλασικό quickfirefire tk ( της collermaster) με brown διακόπτες αλλά είναι η έκδοση stealth που από πάνω τα πλήκτρα φαίνονται "μαύρα" και απο τα πλαϊνά (κάτω) φαίνονται τα ανάγλυφα γράμματα. δεν είναι full φωτιζόμενο (μόνο τα νούμερα που είναι και τα "βελάκια" όταν πατάς το numlock) και... αυτά... ps1: ίσως άλλαξαν το link γι αυτό το περνάω ξανά στο 1ο post ps2: για κάποιο λόγο, όταν το πατάω από εδώ με βγάζει στην σελίδα με τα πληκτρολόγια ενώ από το facebook με βγάζει κατευθείαν στο σωστό πληκτρολόγιο ps3: η τιμή δεν αλλάζει, φαίνεται 99,99, απλά με την χρήση του promo code πάει στα 88,99
Nimuro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το αγόρασα πριν 20 μέρες περίπου στα 100 ευρώ, κρίμα που δεν περίμενα. Μέχρι τώρα είναι ιδανικό πάντως.
paularas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 στο σκοτάδι που δεν βλέπεις τίποτα τι κάνεις όμως? γτ καλό και χρυσό το stealth αλλά χωρίς backlight.... που πας :<
dungeon master Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μηχανικό χωρίς backlight? τα σκας που τα σκας, αμαρτία είναι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 στο σκοτάδι που δεν βλέπεις τίποτα τι κάνεις όμως? γτ καλό και χρυσό το stealth αλλά χωρίς backlight.... που πας :<Ευκαιρία να μάθεις τυφλό σύστημα ρε noobα... Εξάλλου πως να έχει backlight από την στιγμή που δεν υπάρχουν γράμματα (see through) στο πάνω μέρος των πλήκτρων; 1
Nimuro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά δεν θα χρειαζόταν τίποτα πέρα από το να βάλεις την λάμπα από την κάτω πλευρά του γράμματος και θα φώτιζε μια χαρά, απλά προσωπικά μου έχει χρειαστεί σε ελάχιστες περιπτώσεις backlight και μου άρεσε πολύ ο συνδιασμός τιμής/χρηστικότητας/εμφάνισης για να ψάξω κάτι αντίστοιχο με φωτισμό (που δεν νομίζω πως υπάρχει). Στο παρελθόν είχα σκεφτεί και το Das Keyboard που δεν έχει τίποτα τυπωμένο πάνω στα γράμματα, οπότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα