Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το 4s αλλά για 8GB πολλά τα λεφτά πλέον..

Android δεν σου προτείνω (αλλά έτσι και αλλιώς όλο το υπόλοιπο forum το κάνει αυτό)..

Δημοσ.

Για κανενα λογο φιλε μου θα δωσεις τοσα λεφτα για 3 χρονων κινητο και 2 μοντελα πισω , το οποιο εννοειται πως δεν αξιζει τοσο μονο και μονο απο hardware.Και γιατι απλα να μην τα δωσεις για να παρεις οπως ειπαν οι προηγουμενοι κατι και καινουργιο και καλο nexus 5 η το lg g2 ,κινηταρες και οι δυο και οχι παλιες. 

Παρολο που την δουλεια του την κανει ακομα το iphone 4s κατα την δικια μου αποψη αυτο που συμβαινει με τις τιμες τους ειναι τραγικο και αστειο.

Δημοσ.

πουλανε 2 πραγματα.εμφανιση και ονομα .εαν δεν ηταν το ονομα Απλ απο πισω,θα ταν αστειο να το συζητουσαμε για την αγορα του σε αυτη τη τιμη 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εννοείται και δεν αξίζει τόσα λεφτά αυτό το πράμα δεν το συζητάμε..αλλά αυτό που αμφιβάλλουμε αν, τέλη 2011 συσκευή αξίζει ακόμα...είναι εξωφρενικό με δεδομένο ότι κάθε 6-μηνο έχουμε και τέρατα συσκευές.

ΟΚ και το 3310 αξίζει 300ε...παίρνει τηλέφωνο,είναι αντίκα και χαλάει...το πάτωμα άμα πέσει κάτω :-D

2-3 χρόνων συσκευή με 3.5'' οθόνη και κορδώνονται ακόμα όσοι το'χουν... :-(

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το 4αρι κ με βλέπω για νεξους 5 γιατί το αιφονάκι με το ιος 7 ήταν σαν να είχε ημερομηνία λήξης,δεν πάει τόσο γρήγορα όπως με τος προηγούμενες αναναθμίσεις.Δες και το 3αρι που το αντίστοιχο έγινε στο ιος 6.Μην σου τυχει κ σένα σε ένα χρόνο κ ούτε κ το μετανιώσεις.Τώρα σκέψου κ το άλλο το παίρνεις και όταν το βαρεθείς μπορεί νς το πουλήσεις ένα 150αρι περίπου σε ένα χρόνο κ να πάρεις με κάποια διαφορά κάτι άλλο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μόνο εγώ πλέον όποιον βλέπω με Iphone σκέφτομαι απο μέσα μου ΄΄ τον καημένο΄΄;

Όχι, υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί που ασχολούνται με τους άλλους για να νιώθουν καλύτερα. Δυστυχώς.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι, υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί που ασχολούνται με τους άλλους για να νιώθουν καλύτερα. Δυστυχώς.

Δεν ειναι αυτο το θεμα ποιος ασχολειται με ποιον ,ξερεις οτι παλαιοτερα γινοταν παρτυ στα φορουμ οχι το δικο μου ειναι καλυτερο,οχι εγω εχω αυτο,οχι ο μπαμπας steve αυτο ,οχι η μαμα google εκεινο. 

Δεν ειπε κανεις αμα εχεις iphone 4-4s πετα το απλα αμα θες να παρεις μη δωσεις τοσα λεφτα για κατι παλιο το οποιο σε λιγο μπορει και να laggarei δεν ειναι λογικο

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις αμα εχεις iphone 4-4s πετα το απλα αμα θες να παρεις μη δωσεις τοσα λεφτα για κατι παλιο το οποιο σε λιγο μπορει και να laggarei δεν ειναι λογικο

Όπως είδες και στο προηγούμενό μου ποστ, συμφωνούμε απολύτως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν "καημένος" κάτοχος 4S έχω να πω πως πάει μια χαρά και με το iOS 7.0.6 και η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται κι άλλο με την 7.1 (κρίνοντας από την 7.1 beta 5). Οπότε οι μη γνωρίζοντες, ας μην παραπληροφορούν για την απόδοσή του.

Τώρα, 360 ευρώ για το 4S σήμερα (ακόμη και για το 64άρι) είναι πάρα πολλά.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 2
Δημοσ.

Εγω ως κατοχος 4s και πρωην κάτοχος 4 νιώθω καημένος.....ευτυχως εχω κλεισει εδω και καιρο 18μηνο και ψάχνομαι...μάλλον για z1 compact λόγω κάμερας, οθόνης και μπαταρίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...