broxopios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Έστειλα τον υπολογιστή μου για service, εξαιτίας κάποιων παράσιτων που άκουγαν οι συνομιλητές. Λογικά υπέθεσα ότι είναι πρόβλημα της κάρτας ήχου και κατα συνέπεια της μητρικής. Πριν λίγο μίλησα με το service και μου είπαν ότι υπάρχει όντως το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου της μητρικής. Σε αυτή την περίπτωση θα μου πιστώσουν το ποσό που αναλογεί. Το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο. Η μητρική είναι στο λινκ στο τέλος του ποστ. Η μητρική λοιπόν είναι socket 1156 και μου είπαν ότι αν αλλάξεις μητρική θα πας σε 1155 και θα πρέπει να αγοράσεις και επεξεργαστή. Δηλαδή ο επεξεργαστή που έχω δεν κουμπώνει σε μητρική με 1155? Αν είναι έτσι δεν με συμφέρει καθόλου. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522804
MaxPayne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δυστηχως η ευτυχως ι intel ετσι δουλευει..δεν μπορεις να παντρεψεις νεοτερα-γηρεοτερα..σε amd κατι γινεται...αρα οχι δεν σε συμφερει γιατι παει πολυ το ποσό
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 κάτσε, τι εννοείς εξαιτίας κάποιων παράσιτων που άκουγαν οι συνομιλητές?
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δίκιο έχουν αλλά εάν σκεφτεσε να αλλάξεις socket πήγαινε amd
broxopios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 κάτσε, τι εννοείς εξαιτίας κάποιων παράσιτων που άκουγαν οι συνομιλητές? Μέσω teamspeak όταν μιλάω με φίλους παίζοντας online gaming, καποια στιγμή μου διαμαρτυρονται ότι κάνω παράσιτα. Άλλαξα 2 μικροφωνα, αλλά τα ίδια. Φτιάχνει προσωρινά αν βγάλω το μικρόφωνο και το βάλω 2-3 φορές. Πάντως δε με συμφέρει να αλλάξω CPU. Ίσως το πιο συμφέρον είναι να βάλω ξεχωριστή κάρτα ήχου.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέσω teamspeak όταν μιλάω με φίλους παίζοντας online gaming, καποια στιγμή μου διαμαρτυρονται ότι κάνω παράσιτα. Άλλαξα 2 μικροφωνα, αλλά τα ίδια. Φτιάχνει προσωρινά αν βγάλω το μικρόφωνο και το βάλω 2-3 φορές. Πάντως δε με συμφέρει να αλλάξω CPU. Ίσως το πιο συμφέρον είναι να βάλω ξεχωριστή κάρτα ήχου. αφαίρεση του driver της κάρτας ήχου και επανεγκατάσταση δοκίμασες? το μικρόφωνο το βάζεις σε καμία θύρα του κουτιού μπροστά, ή πίσω κατευθείαν πάνω στη μητρική?
broxopios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 αφαίρεση του driver της κάρτας ήχου και επανεγκατάσταση δοκίμασες? το μικρόφωνο το βάζεις σε καμία θύρα του κουτιού μπροστά, ή πίσω κατευθείαν πάνω στη μητρική? Να το δοκίμασα. Το μικρόφωνο και στις δύο θύρες το βάζω. Με πήραν από το service και μου είπαν ότι όντως έχει θέμα η κάρτα ήχου της μητρικής και έχουν μόνο μια σε socket 1156. Την asrock p55 extreme 4. Την δοκίμασαν και δεν εμφανίζει το πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν θεωρείται καλή μητρική και αν αξίζει σε σχέση με την asus (που έχει θέμα με τον ήχο βέβαια). Για πείτε για την μητρική της asrock? Αξίζει?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μία χαρά είναι και η asrock, αλλά εγγύηση να φανταστώ δεν δίνουν ε?
broxopios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 μία χαρά είναι και η asrock, αλλά εγγύηση να φανταστώ δεν δίνουν ε? 6 μήνες.
broxopios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μου είπαν στα 126€. Τα καλύπτει η προηγούμενη μητρική και έχω και 10€ καβάτζα.
cabdik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα προτεινα, να μην αλλαξεις ουτε μητρικη, ουτε τπτ αλλο. παρε μια εξωτερικη καρτα ηχου, βαλ' την επανω, απενεργοποιησε την ενσωματωμενη, και εισαι οκ..!! δεν βαριεσαι τα ξηλωνε- ραβε?
broxopios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα προτεινα, να μην αλλαξεις ουτε μητρικη, ουτε τπτ αλλο. παρε μια εξωτερικη καρτα ηχου, βαλ' την επανω, απενεργοποιησε την ενσωματωμενη, και εισαι οκ..!! δεν βαριεσαι τα ξηλωνε- ραβε? Δεν θα το κάνω εγώ αλλά στο service. Το θεμα είναι αν αξίζει σαν μητρική η συγκεκριμένη σε σχεσηθμε την asus που εχω.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εγω θα προτεινα, να μην αλλαξεις ουτε μητρικη, ουτε τπτ αλλο. παρε μια εξωτερικη καρτα ηχου, βαλ' την επανω, απενεργοποιησε την ενσωματωμενη, και εισαι οκ..!! δεν βαριεσαι τα ξηλωνε- ραβε? τί λες ρε φίλε του αλλάζουν μητρική του ανθρώπου στην κούτρα και εσύ τον στέλνεις να κάνει κ άλλα έξοδα? μία χαρά είναι η asrock ρίξε μια ματιά στο site του κατασκευαστή και σύγκρινε ( μην ξεχνάς οτι είναι η ποιο αναίμακτη λύση )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα