pagia89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια μια γρηγορη βοηθεια αν ειναι ευκολο.. Αφαιρεσα την ram απο το pc και οταν την επανασυνδεσα ανοιγε το pc αλλα η οθονη ηταν μαυρη και δεν εδεινε σημα.. Εβαλα αλλη ram που λειτουργουσε σε αλλο pc κανονικα αλλα τα αποτελεσματα ηταν ιδια.. Τι μπορει να εγινε??
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 βεβαιώσου ότι έχεις τοποθετήσει σωστά την ραμ καθώς και ότι άλλο έχεις αφαιρέσει π.χ κάρτα γραφικών speaker έχει ο υπολογιστής να μας πεις εάν κάνει κάποιο ήχο μάλλον δεν κούμπωσες σωστά δοκίμασε σε άλλο slot εάν υπάρχει επιλογή στην μητρική.
MaxPayne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 κατι γρηγορο ειναι να 'καθαρισεις' την cmos , την μπαταρια της μητρικης βγαζοντας την για 1 λεπτο και μετα ξαναβαζοντας την..η cmos ειναι αυτη http://www.computerhope.com/jargon/c/cmos.jpg
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δοκίμασε και ένα clear cmos μπορεί να μουρλάθηκε η μητρική...
pagia89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασα την ram σε αλλο slot και παλι δεν λειτουργησε.. Ο αδερφος μου μου ειπε οτι κανει λιγοτερο θορυβο απο το κανονικο.. Επισης αφαιρεσα μονο την ram ουτε καρτα γραφικων ουτε κατι αλλο και μολις την ξαναεβαλα τζιφος(μαυρη οθονη).. Εκανα clear cmos επισης αλλα τα ιδια.. Παιζει να καηκε η μητρικη ετσι ευκολα? Παντως οφειλω να σας ευχαριστησω γιατι απαντησατε πολυ συντομα!! Εντυπωσιαστηκα!!
pagia89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι ευκολο να μου τα λετε σε πιο απλα ελληνικα γιατι εγω ασχολουμε με ταβανοπροκες.. Δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο αυτα.. Το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων τρεχει οποτε περναει ρευμα..
grwarlock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η καρτα γραφικων (αυτο το καθετο πραγμα που συνδεεις την οθονη) συνηθως χρειαζεται ξεχωριστη τροφοδοσια ρευματος για να δουλεψει. Αν δεν εχεις βαλει το βυσμα που ερχεται απο το τροφοδοτικο οτι και να κανεις το pc δεν προκειται να ανοιξει. Μεγαφωνακι να υποθεσω δεν εχεις οποτε δεν ακους κανενα μπιπ οταν προσπαθεις να το ανοιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα