Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια γρηγορη βοηθεια αν ειναι ευκολο.. Αφαιρεσα την ram απο το pc και οταν την επανασυνδεσα ανοιγε το pc αλλα η οθονη ηταν μαυρη και δεν εδεινε σημα.. Εβαλα αλλη ram που λειτουργουσε σε αλλο pc κανονικα αλλα τα αποτελεσματα ηταν ιδια.. Τι μπορει να εγινε??

Δημοσ.

βεβαιώσου ότι έχεις τοποθετήσει σωστά την ραμ καθώς και ότι άλλο έχεις αφαιρέσει π.χ κάρτα γραφικών speaker έχει ο υπολογιστής να μας πεις εάν κάνει κάποιο ήχο μάλλον δεν κούμπωσες σωστά δοκίμασε σε άλλο slot εάν υπάρχει επιλογή στην μητρική.

Δημοσ.

Δοκιμασα την ram σε αλλο slot και παλι δεν λειτουργησε.. Ο αδερφος μου μου ειπε οτι κανει λιγοτερο θορυβο απο το κανονικο.. Επισης αφαιρεσα μονο την ram ουτε καρτα γραφικων ουτε κατι αλλο και μολις την ξαναεβαλα τζιφος(μαυρη οθονη).. Εκανα clear cmos επισης αλλα τα ιδια.. Παιζει να καηκε η μητρικη ετσι ευκολα? Παντως οφειλω να σας ευχαριστησω γιατι απαντησατε πολυ συντομα!! Εντυπωσιαστηκα!!

Δημοσ.

Ειναι ευκολο να μου τα λετε σε πιο απλα ελληνικα γιατι εγω ασχολουμε με ταβανοπροκες.. Δεν εχω και μεγαλη ιδεα απο αυτα.. Το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων τρεχει οποτε περναει ρευμα..

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων (αυτο το καθετο πραγμα που συνδεεις την οθονη) συνηθως χρειαζεται ξεχωριστη τροφοδοσια ρευματος για να δουλεψει. Αν δεν εχεις βαλει το βυσμα που ερχεται απο το τροφοδοτικο οτι και να κανεις το pc δεν προκειται να ανοιξει. Μεγαφωνακι να υποθεσω δεν εχεις οποτε δεν ακους κανενα μπιπ οταν προσπαθεις να το ανοιξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...