Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ανέβαζε την αναλυση, εκτος απο την τιμη,θα ανέβαιναν και οι απαιτήσεις απο επεξεργαστική άποψη.Κοινώς, με 1Ghz διπυρηνο και 720p φέρ'ειπείν, θα σερνότανε.Μια χαρα ειναι η συσκευή με σωστή τιμή.Εάν δε,ξεκλειδωθεί ο bootloader και αρχισουμε να βλεπουμε custom roms (Jb,Kk) και google play, τοτε shut up and take my money.

• Like 2
Δημοσ.

ισως το καλυτερο απο τρια που παρουσιασε η Νοκια, βεβαια μαξ 150 ευρω, γιατι αλλιως δεν βλεπω τυχη...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να αγορασει ενα τετοιο κινητο αφου στην ουσια δεν εχει ουτε android ουτε windows phone. Βεβαια, αν η κοινοτητα βγαλει custom roms τοτε αλλαζει το θεμα

Γιατι ειναι Nokia και εχει Android, και μην ρωτας τα αυτονοητα φυσικα και θα υπαρξει custom rom.

Οποτε ετοιμασου για Android 4.4.2 :)

Δημοσ.

προ φόρων.

Πες 150 ευρώ. Βάλε και το κλασσικό ελληνικό καπέλο που πλερώνουμε επειδή είμαστε χουβαρνταδες ... γύρω στο 200άρι

Δεν νομιζω 200αρι πιο κατω αλλα και παλι υπαρχουν και τα μαγαζια στο σκρουτζ και οχι μονο.

Νομιζω οσο εχει πχ το Samsung Galaxy S Duos θα εχει.

Δημοσ.

Και μένα μου βάρεσε λίγο στο μάτι η ανάλυση αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι το ίδιο density με ένα netbook ή tablet 10" που θα είχε 1600x960 (αποδεκτό για εμένα, δεν κρατάω τα τηλέφωνα μπροστά στη μύτη μου συνήθως).

Στη συνέχεια είδα ΝΟΚΙΑ και 109€ και κάτι σκίρτησε μέσα μου. :-)

Με το καλό.

Δημοσ.

προ φόρων.

Πες 150 ευρώ. Βάλε και το κλασσικό ελληνικό καπέλο που πλερώνουμε επειδή είμαστε χουβαρνταδες ... γύρω στο 200άρι

εκει θα παει απατο

Δημοσ.

Αν αυτο εχει 109, τα αλλα δυο λογικα θα ειναι πολυ φθηνα.

Μην σας φαινεται παραξενο παντως. Τα κινητα με το καιρο φθηναινουν, Υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος απο την αλλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...