tolisju Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας.Θελω να αγορασω ενα κινητο με μεγιστη τιμη γυρω στα 200ευρω(Αντε να βαλω ενα 50-60αρι ακομα αμα αξιζει τοσο πολυ)Ποιο μου προτεινετε?Το θελω κυριως για παιχνιδια,εφαρμογες και ιντερνετ(Οσο ειναι εφικτο βεβαια με αυτα τα χρηματα).Μου αρεσε πολυ το s4 mini galaxy(το βρηκα στα 258ευρω) .Ειναι καλη επιλογη η μπορω να βρω καποια καλυτερη συσκευη;Δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο κινητα για αυτο θελω την βοηθεια σας
GiannisWalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρεσαι για windows ή android ?
tony81 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλώς ήρθες στο forum, Λοιπόν, έχεις motorola moto g (8 gb-195ε ή 16 gb-230ε) sony sp 230ε samsung s3 242ε Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιο αλλά άποψή μου ψήστο για sony sp...
tolisju Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλως σας βρηκα Το σκεφτομουν για sony sp αλλα καπου διαβασα οτι εχει προβλημα με το wifi και το φοβαμαι λιγο. To s4 mini galaxy τοσο μουφα ειναι;xD Μονο σε εμενα αρεσει?Οχι οτι γνωριζω και πολλα απο κινητα αλλα τελος παντων.
stratos_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Νομιζω το καλυτερο,ακριβως οσο βρηκες το S4 mini...
tony81 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Νομιζω το καλυτερο,ακριβως οσο βρηκες το S4 mini... Πολύ καλά και τα δύο δεν λέω ειδικά το lg αεροπλάνο.. ΑΛΛΑ όχι αναβαθμίσεις.... Πάρε s4...καινούριο και πολύ καλοό
GiannisWalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 στα 330 είναι και το nexus 5.Είναι πάνω απο το όριο σου φυσικά αλλά μήπως να κάνεις την υπέρβαση ? Ρίξε μια ματιά
tolisju Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν λεω παρα πολυ καλο κινητο το nexus 5 αλλα δεν μπορω να δωσω παραπανω χρηματα.Και που βαζω μεχρι 260ευρω υπερβαση κανω
tolisju Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω,πολυ δυσκολη επιλογη.Νιωθω το κεφαλι μου να παει να σπασει απο το πολυ μπερδεμα!Απο την μια μου αρεσει το Lg optimus G,αλλα απ'οτι διαβασα δεν θα παρει καποια αναβαθμιση.Απο την αλλη,σκεφτομαι να παρω και το Moto G αλλα με χαλαει που δεν παιρνει καρτα μνημης(ειναι τα 16g αρκετα?).Επισης δεν ξερω γιατι,αλλα εχω φαει καποιο κολλημα με το s4 mini xD .Με ενθουσιασε τα ζωντανα χρωματα που ειχε σε σχεση με τα 2 μοντελα που ανεφερα πριν(Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον βλεποντας καποια βιντεο.Εκτος και αμα επαιξε ρολο to brightness που ειχαν ως επιλογη,πραγμα που δεν γνωριζω).Ακομα,οι επιδοσεις του ειναι αρκετα καλες και για παιχνιδια που το θελω,ειναι αρκετο καλο.Αλλα εχω διαβασει αρκετα σχολια που "θαβουν" αυτο το μοντελο!Αχχ αυτη η ασχετιλα που εχω 1
jmirko15 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης στα 250 μπορείς να πάρεις το Ζ10 της BlackBerry 4G μοντέλο με 16GB + επέκταση μέχρι 64GB MicroSD. Γρήγορο λειτουργικό, από τους καλύτερους default browsers για surfarisma και πλέον μπορείς να βάλεις και Android applications άμα δεν σου φτάνουν τα δικά του για apps + games. 1
tony81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω,πολυ δυσκολη επιλογη.Νιωθω το κεφαλι μου να παει να σπασει απο το πολυ μπερδεμα!Απο την μια μου αρεσει το Lg optimus G,αλλα απ'οτι διαβασα δεν θα παρει καποια αναβαθμιση.Απο την αλλη,σκεφτομαι να παρω και το Moto G αλλα με χαλαει που δεν παιρνει καρτα μνημης(ειναι τα 16g αρκετα?).Επισης δεν ξερω γιατι,αλλα εχω φαει καποιο κολλημα με το s4 mini xD .Με ενθουσιασε τα ζωντανα χρωματα που ειχε σε σχεση με τα 2 μοντελα που ανεφερα πριν(Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον βλεποντας καποια βιντεο.Εκτος και αμα επαιξε ρολο to brightness που ειχαν ως επιλογη,πραγμα που δεν γνωριζω).Ακομα,οι επιδοσεις του ειναι αρκετα καλες και για παιχνιδια που το θελω,ειναι αρκετο καλο.Αλλα εχω διαβασει αρκετα σχολια που "θαβουν" αυτο το μοντελο!Αχχ αυτη η ασχετιλα που εχω Εγώ είμαι σίγουρος ότι 16gb είναι αρκετά...νομίζω κατέληξε σε moto g, sony sp και s4...κατά τη γνώμη μου το κινητό πρέπει να έχει καλή ποιότητα κατασκευής οπότε (ξανα)λέω sp που είναι ποιοτικότατο και έχει και sd στην τελική που θες και ωραία χρώματα τελικά αφού το είδα από κοντά και έχει και 230ε....
tolisju Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το κοβω να πηγαινω για s4 mini.Οντως το Sp εχει παρα πολυ ωραια χρωματα,αλλα βλεπω πολλους να γραφουν για το σοβαρο προβλημα που εχει το wifi και με φοβιζει!
tony81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το κοβω να πηγαινω για s4 mini.Οντως το Sp εχει παρα πολυ ωραια χρωματα,αλλα βλεπω πολλους να γραφουν για το σοβαρο προβλημα που εχει το wifi και με φοβιζει! Καλά σοβαρό δεν είναι...αλλά επειδή και εγώ το σκεφτόμουν να το πάρω και πίστεψέ με το έψαξα πολύ....όντως ήταν ευαίσθητο στο σήμα του wifi..αλλά ήταν θέμα software και λογικά θα φτιάξει με τις επόμενες αναβαθμίσεις...αν έχεις δυνατό σήμα έτσι κι αλλιώς δεν θα έχεις θέμα...από ότι διάβασα πάντως ε!! http://www.skroutz.gr/s/3053134/discussion/Sony-Xperia-SP.html
tolisju Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με βαζεις παλι σε διλημμα .Αν οντως ειναι θεμα software,δεν το συζητω το παραγγελνω κιολας!Εχει και πιο καλη εμφανιση απο το s4 και ειναι και πιο φθηνο! Να ρωτησω και κατι αλλο.Το s4 τι κακο εχει?Γιατι απ'οτι βλεπω εχει καλυτερη ram απο το spΤα υπολοιπα ειναι σχεδον το ιδιο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2014 από tolisju
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα