Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να κάνω το εξής. Ο αδερφός μου ζει στο εξωτερικό και θέλω να τού επιτρέψω να μπαίνει με ελληνική IP - προφανώς αυτή του wan της σύνδεσής μου - για να σερφάρει και να βλέπει content σε ιστότοπους που επιτρέπουν τη θέαση μόνο σε ελληνικές IP.

Βασικά στοιχεία: DynDNS είναι ήδη σεταρισμένο.

Πιθανές λύσεις:

1) VPN 

2) τρέξιμο Proxy στο internal lan

Τί θα διαλέγατε και γιατί; Και με τί προγράμματα στην κάθε περίπτωση;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. :)

Δημοσ.

Vpn αν και θα είναι λίγο μπέρδεμα το πως θα λύσεις το (δικό σου) upload traffic.

Αν όλη η φασαρία γίνεται για σελίδες τύπου webtv από ελληνικά κανάλια, τότε καλύτερα να βρίσκει το ζητουμενο υλικό στο youtube ή άλλους ιστοτόπους.

Δημοσ.

το ειχα σεταρει για γνωστο στην Κινα που ολα ειναι κομμενα.

cisco router, dynDNS updater, IPsec VPN χωρίς split-tunneling, Webproxy και DNS server στο δικτυο μου.

ειχε θεματακια ταχυτητας φυσικα (καθοτι η γραμμη μου ηταν 400-500kbps upload), αλλα επαιζε καργα. ουτε dns queries εβλεπε ο κινεζος, ουτε http traffic.. ολα encrypted.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Ειμμαι κατοικος Αγγλιασ και προσπαθω να σεταρω proxy server στον υπολογιστη μου στην Ελλαδα.

Εχω κανει τα εξης.

Χρισιμοποιωντας το free proxy  εφταξα τον proxy server και locally δουλευει μια χαρα. Το προβλημα ειναι οτι οταν προσπαθω να τον κανω access  απο το εξωτερικο με dynamic dns ip δεν μου λειτουργει. Εχω κανει και port forwarding sto router.

Κανενας καποια ιδεα τι κανω λαθος?

Ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...