kostas275 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα σε όλους θέλω την βοήθεια σας . έχω το backtrack έχω σύνδεση το usb όταν ανοίγω ένα τερμιναλ και γράφω airmon-ng μου βρίσκει το usb , wifi άλλα όταν ανοίγω το wicd network manger δεν μου δείχνει τα ασύρματα δίχτυα . πως μπορώ να το κάνω να μου τα δείχνει ? πρέπει να κάνω κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το τρεχεις σε vmware/virtualbox ή ειναι κανονικη εγκατασταση/live cd? Αν ειναι το 2ο, ποια καρτα εχεις ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas275 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το τρέχω με vmware όχι live ειναι εγκατεστημενο . εχω tl-wn722n usb adapter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Την θυρα στην οποια ειναι συνδεδεμενη η καρτα σου την εχεις κανει forward στο virtual machine? Εννοειται πως αν την κανεις, θα αποσυνδεθεις απο το οποιοδηποτε δικτυο εισαι συνδεδεμενος στο κανονικο λειτουργικο μεσω αυτης. For the record, η καρτα σου εχει τσιπακι της atheros που παιζει με τον ath9k_htc, αρα θα πρεπει να παιζει με την μια εφοσον εχεις bt 5r3 ή νεοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas275 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 την έχω κάνει forward στο virtual machine και οταν ειμαι στο bt 5r3 και γράψω airmon-ng μου αναγνωρίζει το wifi αλλα wicd network manger δεν μου δείχνει τα ασύρματα δίχτυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Για ποσταρε οτι σου βγαλει το airmon-ng. Και δοκιμασε να σκαναρεις για δικτυα απο το τερματικο με ενα iwlist scan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas275 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 στο airmon-ng μου βγάζει ( wlan0 atheros ar9271 ath9k ) και στο iwlist scan ( lo interface doesn't support scanning , wlan0 failed to read scan data resource temporarily unavailable , eth0 interface doesn't support scanning ) στο vmware έχω επιλογή nat . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα