Προς το περιεχόμενο

wicd network manger

kostas275

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους θέλω την βοήθεια σας . έχω το backtrack έχω σύνδεση το usb όταν ανοίγω ένα τερμιναλ και γράφω airmon-ng μου βρίσκει το usb , wifi άλλα όταν ανοίγω το  wicd network manger δεν μου δείχνει τα ασύρματα δίχτυα . πως μπορώ να το κάνω να μου τα δείχνει ? πρέπει να κάνω κάτι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την θυρα στην οποια ειναι συνδεδεμενη η καρτα σου την εχεις κανει forward στο virtual machine? Εννοειται πως αν την κανεις, θα αποσυνδεθεις απο το οποιοδηποτε δικτυο εισαι συνδεδεμενος στο κανονικο λειτουργικο μεσω αυτης.

For the record, η καρτα σου εχει τσιπακι της atheros που παιζει με τον ath9k_htc, αρα θα πρεπει να παιζει με την μια εφοσον εχεις bt 5r3 ή νεοτερο.

την έχω κάνει forward στο virtual machine και οταν ειμαι στο bt 5r3  και γράψω airmon-ng μου αναγνωρίζει το wifi αλλα wicd network manger δεν μου δείχνει τα ασύρματα δίχτυα

στο airmon-ng μου βγάζει ( wlan0  atheros ar9271  ath9k ) και στο  iwlist scan ( lo interface doesn't support scanning , wlan0 failed to read scan data resource temporarily unavailable , eth0 interface doesn't support scanning ) στο vmware έχω επιλογή nat . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...