Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας   πριν λιγο  συνδεσα το σκληρο απο το λαπτοπ στο σταθερο Η/Υ     το sentinel  μου δειχνει την πραγματικη χωρητικοτητα του σκληρου 232,9 GB    ενω τα windows  my computer  μου δειχνουν  τον σκληρο του σταθερου 300 gb  (πραγματικη τιμη)   και τον σκληρο του laptop 89gb (μη ρεαλιστικη τιμη)

 

τι στο καλο γινεται?     εχω win7 32bit

Δημοσ.

Ποιος δίσκος ειναι πες πρώτα

Στο laptop ποσο στον έδειχνε τον δίσκο 89 ή 232,9 GB ?

 

Αν δεν εχεις πράγματα μεσα που χρειάζεσαι κανε του ενα format σε ntfs

Δημοσ.

νταξει το λυσα το προβλημα  μπουταρα   και μου εδειξε οτι εχει 2 partition (στα win δεν μου εδειχνε το δευτερο part )  εκανα επεκταση  και τωρα  ειναι οκ μου δειχνει το συνολικο μεγεθος.


Ποιος δίσκος ειναι πες πρώτα

Στο laptop ποσο στον έδειχνε τον δίσκο 89 ή 232,9 GB ?

 

Αν δεν εχεις πράγματα μεσα που χρειάζεσαι κανε του ενα format σε ntfs

 

δεν ξερω ειναι της αδελφης μου το λαπτοπ και ουτε που θυμαται  . το καλο ειναι οτι τα αρχεια που ηθελε  τα τραβηξαμε    μετα  μπουταρα   εκανα επεκταση του δισκου  στο συνολικο μεγεθος του  233 gb δλδ     διαμορφοση  και ειναι ετοιμος σεναρισμενος τωρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...