christopher0016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σας πριν λιγο συνδεσα το σκληρο απο το λαπτοπ στο σταθερο Η/Υ το sentinel μου δειχνει την πραγματικη χωρητικοτητα του σκληρου 232,9 GB ενω τα windows my computer μου δειχνουν τον σκληρο του σταθερου 300 gb (πραγματικη τιμη) και τον σκληρο του laptop 89gb (μη ρεαλιστικη τιμη) τι στο καλο γινεται? εχω win7 32bit
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ποιος δίσκος ειναι πες πρώτα Στο laptop ποσο στον έδειχνε τον δίσκο 89 ή 232,9 GB ? Αν δεν εχεις πράγματα μεσα που χρειάζεσαι κανε του ενα format σε ntfs
christopher0016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 νταξει το λυσα το προβλημα μπουταρα και μου εδειξε οτι εχει 2 partition (στα win δεν μου εδειχνε το δευτερο part ) εκανα επεκταση και τωρα ειναι οκ μου δειχνει το συνολικο μεγεθος. Ποιος δίσκος ειναι πες πρώτα Στο laptop ποσο στον έδειχνε τον δίσκο 89 ή 232,9 GB ? Αν δεν εχεις πράγματα μεσα που χρειάζεσαι κανε του ενα format σε ntfs δεν ξερω ειναι της αδελφης μου το λαπτοπ και ουτε που θυμαται . το καλο ειναι οτι τα αρχεια που ηθελε τα τραβηξαμε μετα μπουταρα εκανα επεκταση του δισκου στο συνολικο μεγεθος του 233 gb δλδ διαμορφοση και ειναι ετοιμος σεναρισμενος τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα