Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάψατε το μυαλό με την καταλαβολογία..

Ακολουθώντας λοιπόν κι εγώ την καταλαβολογία, να πω ότι αυτό που κατάλαβα είναι πως οι δύο εταιρείες θα έχουν ξαφνικά ΚΑΙ οι δύο καλύτερο σήμα και άρα θα σταματήσουν να κράζουν οριστικά μερικοί μερικοί εδώ μέσα :-)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Vodafone Ελλάδας θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική λειτουργία του 4G δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, καθώς και την αποκλειστική διάθεση 3G UMTS900 για περαιτέρω βελτίωση της κάλυψης, ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Αντίστοιχα, η WIND Ελλάς συνεχίζει σύμφωνα με τον προγραμματισμό της το έργο εκσυγχρονισμού του δικτύου της στη χώρα.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό τι σημαίνει?

Ok... η Vodafone κρατάει το 4G για τον εαυτό της - κοινώς και 4G κινητά να έχουν οι συνδρομητές Wind, δεν θα'χουν πρόσβαση στο δίκτυο της Vodafone μέσω 4G (λογικό, καθότι η Wind δεν υποστηρίζει ακόμα 4G, άρα δεν υφίστανται και οι αντίστοιχες χρεώσεις στα προγράμματα της)!

Όταν όμως λέει "Η Vodafone θα συνεχίσει να έχει και την αποκλειστική διάθεση 3G UMTS900"? Εδώ μπερδεύομαι! Δηλαδή όσοι έχουν Vodafone δεν θα μπαίνουν στο 3G δίκτυο της Wind ή όσοι έχουν Wind δεν θα μπαίνουν ούτε στο 3G δίκτυο της Vodafone? (ή κάτι εντελώς διαφορετικό)?

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτό τι σημαίνει?

Ok... η Vodafone κρατάει το 4G για τον εαυτό της - κοινώς και 4G κινητά να έχουν οι συνδρομητές Wind, δεν θα'χουν πρόσβαση στο δίκτυο της Vodafone μέσω 4G (λογικό, καθότι η Wind δεν υποστηρίζει ακόμα 4G, άρα δεν υφίστανται και οι αντίστοιχες χρεώσεις στα προγράμματα της)!

Όταν όμως λέει "Η Vodafone θα συνεχίσει να έχει και την αποκλειστική διάθεση 3G UMTS900"? Εδώ μπερδεύομαι! Δηλαδή όσοι έχουν Vodafone δεν θα μπαίνουν στο 3G δίκτυο της Wind ή όσοι έχουν Wind δεν θα μπαίνουν ούτε στο 3G δίκτυο της Vodafone? (ή κάτι εντελώς διαφορετικό)?

Μαλλον αναφερεται στο 3G στη συγκεκριμενη συχνοτητα, δηλαδη στα 900 Mhz. Μπορει να υπαρχει καποιο θεμα με τις αδειες.

Στα 2100 Mhz θα "μοιραζονται" τα δικτυα τους κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά παντού θα ισχύει. Φαντάζομαι πως αυτός είναι ο σκοπός. Όπου έχει τρύπα η μία, να τη γεμίζει η κεραία της άλλης. Όχι; 

Από την αρχή μου φαινόταν πολύ καλή συνεργασία αυτή και απ' ότι φαίνεται είναι όντως. Για να δούμε

Δημοσ.

Βάση δήλωσης από στελέχη των 2 εταιριών, η κοινή κάλυψη θ'ανέρχεται στο 40% στα αστικά κέντρα και στο 70% στη περιφέρεια. Τουλάχιστον στην Καθημερινή αυτό διάβασα. Αυτά τα ποσοστά σε σύνολο είναι οι προβληματικές περιοχές, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακριβώς ποιες θα είναι αυτές οι περιοχές.
Αν γίνει σωστή δουλειά, είναι πολύ θετικό για τους συνδρομητές ό,τι αφορά την κάλυψη, επειδή δε θα μένουν εκτός δικτύου (όσο αυτό είναι δυνατό).
Αρκεί να μην πάρει μελλοντικά έκταση αυτή η ιδέα και προχωρήσουν σε "πάντρεμα", επειδή εκεί τα πράγματα αλλάζουν.

Δημοσ.

έχεις κολλήσει!

Παρακαλώ; Παράθεσα ένα πρόσφατο γεγονός για το θέμα, χωρίς καν σχολιασμό, και εγώ έχω κολλήσει;

Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ.

"Απεργούν τα σωματεία στις 28 του μήνα". Fixed!  

Και 4ήμερο μετά μια χαρά τους έκατσε... :P

Αν δεν κάνω λάθος δεν θα πάνε για βόλτα. Πρέπει να έχουν γενική συνέλευση για να τροποποιήσουν το καταστατικό του σωματείου ώστε να περιλαμβάνει και εργαζόμενους από την νέα εταιρία, αφού είναι δεδομένη η απόλυση όποιου προσπαθήσει να ξεκινήσει σωματείο στην Victus. 

Δημοσ.

Παρακαλώ; Παράθεσα ένα πρόσφατο γεγονός για το θέμα, χωρίς καν σχολιασμό, και εγώ έχω κολλήσει;

Σοβαρευτείτε σας παρακαλώ.

Σοβαρότατος είμαι. Απλά αδυνατώ να καταλάβω τι σχέση έχει "το τι αποφασίζει ένα σωματείο" με τη συγκεκριμένη είδηση, ασχέτως αν η απεργία είναι για τη δημιουργία της νές αυτής εταιρίας.

Λίγο συνδικαλιστικό δεν είναι όλο αυτό;

Δεν είμαι moderator η κάτι, απλά είναι λίγο πιο τεχνολογικό το site.... (άποψη μου).

Ο σχολιασμός και οι απόψεις σου έχουν ειπωθεί σε προηγούμενα post

Δημοσ.

Το τι αποφασίζουν οι εργαζόμενοι για το θέμα που αποτελεί νήμα στο φόρουμ, προφανώς και έχει άμεση σχέση. Αν θεωρείς πως πρέπει να σβηστεί, πατάς το κουμπάκι "αναφορά" και αναλαμβάνουν οι moderators.

• Like 1
Δημοσ.

Ο "billdanos" είναι mod. Γενικώς το "αναφορά" για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το πατήσω.. γι'αυτό και λέω "άποψη μου".

Και όπως σχολίασε και ο "billdanos", έχει μια μικρή διαφορά το εργαζόμενοι και το σωματείο. Άλλου θέμα και όχι δικό μου. 

Δημοσ.

....... Πρέπει να έχουν γενική συνέλευση για να τροποποιήσουν το καταστατικό του σωματείου ώστε να περιλαμβάνει και εργαζόμενους από την νέα εταιρία, αφού είναι δεδομένη η απόλυση όποιου προσπαθήσει να ξεκινήσει σωματείο στην Victus. 

Καλησπέρα, σωστά τα λέει ο @kifinas, βρε φιλε, σήμερα μας το είπαν πως το έμαθες......(ναι ειμαι ενας απο τους μεταφερόμενους τεχνικούς στην victus) ......

Πάντως δεν ειναι ακριβώς οπως τα λέτε, κάτι εχετε καταλάβει αλλα μόνο στη "Γενική Ιδέα το έχετε πιάσει"

Αν θέλετε βεβαίως μπορώ να σας λύσω αρκετές απορίες - και αντικειμενικά - μιας και παρόλο που είμαι στην Εταιρεία (...φον)  πολλά χρόνια (πάρα πολλά) δεν ειμαι μέλος του σωματίου (...ακόμα - το σκέφτομαι να σου πω...)

α, roaming δεν μπορεί να γίνει (απο το Νόμο) απλά στην ουσία θα μαζευτούν τεχνικοί και απο τις δυο Εταιρείες και θα δουλευουν μαζί, αλλα θα χρησιμοποιούν πλέον κοινές εγκαταστάσεις (Link - πυλώνες - κοντέινερ - οικίσκους) αλλα το φάσμα της κάθε Εταιρίας θα είναι αυτο που εχει "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

αλλο πχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας επανέλθουμε στο θέμα..

(ναι ειμαι ενας απο τους μεταφερόμενους τεχνικούς στην victus) ......

Ποιά τμήματα ενώνονται;;

α, roaming δεν μπορεί να γίνει (απο το Νόμο) απλά στην ουσία θα μαζευτούν τεχνικοί και απο τις δυο Εταιρείες και θα δουλευουν μαζί, αλλα θα χρησιμοποιούν πλέον κοινές εγκαταστάσεις (Link - πυλώνες - κοντέινερ - οικίσκους) αλλα το φάσμα της κάθε Εταιρίας θα είναι αυτο που εχει "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Κάτι θυμάμαι ότι λόγω ανταγωνιστικότητας δεν τους είχαν επιτρέψει την "ένωση", δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτό.

Δηλαδή τα collocation μέχρι στιγμής τι παραπάνω έχουν; Γιατί πρέπει να γίνει η victus για να κάνουν ένα collocation;

Αν είναι για collocation μόνο...τότε η ct, ΟΤΕ, craig, ΟΣΕ, forth κτλ κτλ κτλ στην απ' έξω δηλαδή;

Επεξ/σία από thodoris1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...