deadlock_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γειά και χαρά, έχω υπόψη μου την παρακάτω τηλεόραση για αγορά (Samsung 40'' UE40F5500AW) : http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-40-UE40F5500AW.htm Η χρήση που έχω σκοπό να κάνω είναι κυρίως να στήσω ένα DLNA server στον υπολογιστή μου (iMac) και μέσω DLNA να παίζω ταινίες στην τηλεόραση. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κατά πόσον υπάρχουν προβλήματα με τους ελληνικούς υπότιτλους μέσω DLNA. Για παράδειγμα, είναι κάτι που εξαρτάται από την τηλεόραση και το software της? Ή από τον server που θα κάνει stream την ταινία? Ευχαριστώ!
grwarlock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εδω και 2 χρονια περιπου χρησιμοποιω τον Plex media server https://plex.tv/ χωρις κανενα απολυτος προβλημα με υποτιτλους. Αρκει να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα ταινια και υποτιτλοι. Ομως η δικια μου τηλεοραση ειναι LG. Για Samsung θα πρεπει να σε βοηθησουν καποιοι αλλοι.Δεν νομιζω παντως να εχεις καποιο προβλημα απο την στιγμη που θα ειναι DLNA approved η τηλεοραση σου.
Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την 40F6400 και έχω στήσει έναν Plex Server σε Windows 8. Η αναπαραγωγή είναι smooth ακόμη και σε 1080p ταινίες και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά ακόμη κι αν δεν έχουν το ίδιο όνομα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα