CheOnWeb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 κοκκο εχουν και πολλες ταινιες επιτηδες για εφφε. πχ saving private ryan σε 1080 η πηγη ηταν με κοκο επιτηδες απο τον σκηνοθετη αυτο κανει μπαμ στο ματι (το αν ειναι ωραιο η οχι ειναι αλλο θεμα) αλλα σου δινει την αισθηση οτι ειναι χαμηλοτερης ποιοτητας η εικονα. Άλλο αυτό. Αυτό σαφώς φαίνεται, άλλοστε είναι και ο σκοπός που προστέθηκε. Όταν χρησιμοποιείται σωστά πάντως μ' αρέσει. Άλλες φορές βάζουν ελάχιστο κόκκο (στις ταινίες που γίνονται με ηλεκτρονικές κάμερες), που δεν τον αντιλαμβάνεσαι αλλά αφαιρεί την αίσθηση της "βιντεήλας". τα demo ειναι παραπλανητικα γιατι εχουν τεραστιο Bitrate αλλα συγκρινα demo 4κ και demo 1080 και η διαφορα ηταν εμφανης. Τα demo είναι παραπλανητικά γιατί είναι τραβηγμένα με άριστες φωτιστικές συνθήκες, σχετικά ευρυγώνιους και γρήγορους φακούς, φωτεινά θέματα και επεξεργασία μόνο με τεχνικά και όχι καλλιτεχνικά κριτήρια, πράγμα που δεν ισχύει στις πραγματικές ταινίες. Ως προς τη σύγκριση με το 1080 δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές αυμπέρασμα εκτός αν είδες το ίδιο βίντεο με όλα τα τεχνικά χαρακτηρηστικά ίδια (εκτός των διαστάσεων φυσικά).
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο. Καλυτερα να κλειδωθει. Συγνωμη για το οφτοπικ και τον αποσυντονισμο της κουβέντας , μια παρεμβαση για να απαντησω στο παραπανω ποστ. Όπως εχουμε πει πολλες φορες, προσφορες που είναι σε αναμονη παραλαβων δεν κλειδώνονται. Θα μπει το "τελος" στον τιτλο. 1
Zandim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το placebo το αποκλειω. και δε μιλαω για καλυτερα χρωματα αντιθεση,μιλαω για ποιοτητα εικονας που εχει να κανει με την αναλυση και το bitrate. ok, μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του 4Κ απο το 1080 σε αποσταση 10 μετρων οταν στα 10 μετρα ακομα και σε μια 60αρα το ματι δε μπορει να αντιληφθει καν αναλυση 480p ? για την ακριβεια το οριο της αποστασης για μια 60αρα 4Κ οθονη ειναι 2.5 μετρα. Το ματι δε θα δει 4Κ αν πας σε μεγαλυτερη αποσταση. Φυσικα με την προυποθεση οτι εχεις οραση 10/10 , γιατι σε καθε αλλη περιπτωση τα παντα πανε προς τα κατω 1
kallidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ που βλέπω μόνο τον Τσιμιτσέλη στο "Κάτω Παρτάλι" και τον Αντωνίου στη "Μουρμούρα" και τίποτε άλλο αξίζει να την πάρω ή όχι; Ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ok, μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να αντιλαμβανεσαι τη διαφορα του 4Κ απο το 1080 σε αποσταση 10 μετρων οταν στα 10 μετρα ακομα και σε μια 60αρα το ματι δε μπορει να αντιληφθει καν αναλυση 480p ? για την ακριβεια το οριο της αποστασης για μια 60αρα 4Κ οθονη ειναι 2.5 μετρα. Το ματι δε θα δει 4Κ αν πας σε μεγαλυτερη αποσταση. Φυσικα με την προυποθεση οτι εχεις οραση 10/10 , γιατι σε καθε αλλη περιπτωση τα παντα πανε προς τα κατω οχι δεν εχω οραση 10/10 ουτε ειμαι ο σουπερμαν απλα καταλαβαινω διαφορα με το ματι σε πολλα πραγματα. πως και γιατι δε ξερω,απλα με ενοχλει απιστευτα η κακη εικονα σε ταινιες η βιντεο. καποτε λεγανε οτι το ματι δε βλεπει πανω απο 30 η 60 fps βεβαια αυτο ηταν αλλο ραδιο αρβυλα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν εχω οραση 10/10 Πες μας τωρα ότι ΔΕΝ βλέπεις rainbow σε dlp να μας καραφλιάσεις εντελως. 10/10 εχουν οι μισοι χοντρικα ανθρωποι, εσυ χωρις καν 10/10 οραση, βλέπεις όλα αυτά που λες με τετοια ανεση;
Zandim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν εχω οραση 10/10 ουτε ειμαι ο σουπερμαν απλα καταλαβαινω διαφορα με το ματι σε πολλα πραγματα. πως και γιατι δε ξερω,απλα με ενοχλει απιστευτα η κακη εικονα σε ταινιες η βιντεο. καποτε λεγανε οτι το ματι δε βλεπει πανω απο 30 η 60 fps βεβαια αυτο ηταν αλλο ραδιο αρβυλα. δε σε ξερω προσωπικα, αλλα λυπαμαι που θα το πω, εισαι ανιδεος και ημιμαθης. Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αλλα αν μη τι αλλο ειμαστε σε μια κατηγορια που πρεπει να δινουμε σωστες συμβουλες, κι εσυ κρινεις με βαση τις δικες σου προκταλαηψεις και μη λαμβανοντας υποψην κανενα αρθρο επιστημονικα τεκμηριωμενο. Ας κρατας το κριμα στο λαιμο σου, μη συμβουλευεις αλλους για τεχνολογικα προιοντα εφοσον δε μπορεις να το υποστηριξεις (στην προκειμενη περιπτωση ιντσες-αναλυση-αποσταση). τα αρθρα που παρεθεσα τα διαβασες? εχεις καποιο επιστημονικο επιχειρημα που να τα καταριπτουν ωστε να πιστεψουμε εσενα?
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας τωρα ότι ΔΕΝ βλέπεις rainbow σε dlp να μας καραφλιάσεις εντελως. 10/10 εχουν οι μισοι χοντρικα ανθρωποι, εσυ χωρις καν 10/10 οραση, βλέπεις όλα αυτά που λες με τετοια ανεση; οι μισοι εχουν 10/10? δηλαδη οι μισοι κανουν για πιλοτοι? δε σε ξερω προσωπικα, αλλα λυπαμαι που θα το πω, εισαι ανιδεος και ημιμαθης. Δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αλλα αν μη τι αλλο ειμαστε σε μια κατηγορια που πρεπει να δινουμε σωστες συμβουλες, κι εσυ κρινεις με βαση τις δικες σου προκταλαηψεις και μη λαμβανοντας υποψην κανενα αρθρο επιστημονικα τεκμηριωμενο. Ας κρατας το κριμα στο λαιμο σου, μη συμβουλευεις αλλους για τεχνολογικα προιοντα εφοσον δε μπορεις να το υποστηριξεις (στην προκειμενη περιπτωση ιντσες-αναλυση-αποσταση). τα αρθρα που παρεθεσα τα διαβασες? εχεις καποιο επιστημονικο επιχειρημα που να τα καταριπτουν ωστε να πιστεψουμε εσενα? ρε ανθρωπε εσυ τι προβλημα εχεις με το τι βλεπω στη τηλεοραση μου? για πες μας εσυ ποια τηλεοραση εχεις,τι βλεπεις και σε τι αποσταση να αρχισω κι εγω το τρολλαρισμα να γουσταρω. 1
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ανάθεμα κι αν την αγόρασε κανένας τελικά την τηλεόραση της προσφοράς.... 2
kukukali Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κρατατε και μια πισινη γενικως με τα <επιστημονικα παραδεκτα>.Ατομα με χρονια στο calibration εχουν καταληξει οτι το σωστο οπτικα ειναι υποκειμενικο.Υπαρχει ενας γενικος μπουσουλας αλλα δεν σημαινει οτι ειναι δογμα.Το ιδιο ισχυει και στον ηχο. Τα ματια εχουν μια καταπληκτικη ικανοτητα να προσαρμοζονται αλλα και να εκπαιδευονται.Οσο περισσοτερο παρακολουθεις ταινιες τοσο πιο ευκολο μετα απο λιγο καιρο να βλεπεις και περισσοτερες ατελιες. 3
thunder7child Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ανάθεμα κι αν την αγόρασε κανένας τελικά την τηλεόραση της προσφοράς.... Παρων! (αν και οχι για μενα) 1
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παρων! (αν και οχι για μενα) την πηρες απο το πλαισιο? για πες εντυπωσεις?
Alex_gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Κρατατε και μια πισινη γενικως με τα <επιστημονικα παραδεκτα>.Ατομα με χρονια στο calibration εχουν καταληξει οτι το σωστο οπτικα ειναι υποκειμενικο.Υπαρχει ενας γενικος μπουσουλας αλλα δεν σημαινει οτι ειναι δογμα.Το ιδιο ισχυει και στον ηχο. Τα ματια εχουν μια καταπληκτικη ικανοτητα να προσαρμοζονται αλλα και να εκπαιδευονται.Οσο περισσοτερο παρακολουθεις ταινιες τοσο πιο ευκολο μετα απο λιγο καιρο να βλεπεις και περισσοτερες ατελιες. Like a boss
Zandim Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 οι μισοι εχουν 10/10? δηλαδη οι μισοι κανουν για πιλοτοι? ρε ανθρωπε εσυ τι προβλημα εχεις με το τι βλεπω στη τηλεοραση μου? για πες μας εσυ ποια τηλεοραση εχεις,τι βλεπεις και σε τι αποσταση να αρχισω κι εγω το τρολλαρισμα να γουσταρω. δεν τρολαρω. απλα ειπα οτι καλο ειναι να μη γραφουμε ανακριβειες. 4Κ στα 10 μετρα ειναι placebo, διαφωνεις? 27αρα fhd εχω στο 1-1.2 μετρα γιατι τηνε χω και για το λαπτοπ. το 10/10 ερχεται και με σωστα γυαλια αν δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα ορασης. δεν εχω προβλημα με το τι βλεπεις στην τιβι σου. το προβλημα ειναι οτι διατεινεσαι πραγματα που δεν ισχυουν. 1
thunder7child Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) την πηρες απο το πλαισιο? για πες εντυπωσεις? Απο το πλαισιο ναι, και αφου στην αρχη μου ειπαν πως δεν εχουν αμεση διαθεσιμοτητα μετα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν πως βρεθηκε ενα κομματι. Ρωτησα επιμονα αν ειναι σφραγισμενο και μου ειπαν πως ειναι (το καλο που τους θελω). Μην πω για το site τους που δεν περναγε πληρωμη με την debit καρτα μου γιατι συμφωνα με αυτους δεν μπορουν να παρουν πληρωμες απο καρτες που θελουν pin (?!) και αναγκαστηκα να κανω μεταφορα σε λογαριασμο τραπεζας. Οσο για την τηλεοραση, οπως ειπα δεν ειναι για μενα και την εχω στειλει να παει αλλου, οποτε δεν ξερω ποτε θα τη δω απο κοντα για να πω εντυπωσεις. Εχω βρει παντως καποιες ρυθμισεις εικονας που θελω να βαλω. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από thunder7child
Προτεινόμενες αναρτήσεις