Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχουμε μπουκώσει τελευταία στο νήμα από "προσφορές" του 5-6-7% κάτω απτον σκρουτζ που συχνά γίνονται price match σε 1-2 μέρες από τους λοιπούς σκρουτζάδες.   και που ακριβώς σταματά να είναι? πχ μια τιμή 3% κάτω θεωρείται προσφορά? ίσως να το δει λίγο το θέμα κανας μοντ που ασχολείται με αυτά, πχ ο ματριξ?

λολ μόλις τσέκαρα το σκρουτζ και έχει γίνει ήδη price match, ακόμη κάποιοι εδώ μέσα την θεωρούν προσφορά? παιδιά λίγη σοβαρότητα, εδώ μέσα ψάχνουμε για ευκαιρίες, όχι για να βοηθήσουμε το κάθε πλαίσιο να ξεμπαζώσει την σαβούρα του με εκπτώσεις του κwλου..

Εσένα δηλαδή σε ενδιαφέρει αυτό που θα αγοράσεις να μην υπάρχει σε άλλο μαγαζί εξίσου φθηνά; Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τι αγοράζεις και σε τι τιμή; Ή το θέμα είναι αν λέγεται "προσφορά" ή "έκπτωση" ή "ειδικές τιμές" ή δεν ξέρω τι άλλο. Άσε τα μαγαζιά να βαφτίζουν όπως θέλουν τις τιμές τους. Στο τέλος υπάρχει ένα νούμερο (τελική τιμή) και ένα προϊόν (που θα κρίνεις αν τα αξίζει).

Αυτή η σκέψη βέβαια ισχύει κυρίως όταν αγοράζουμε κάτι επειδή έχουμε αποφασίσει ότι το θέλουμε και όχι επειδή είναι "προσφορά". Ίσως είμαι εκτός πνεύματος της κατηγορίας αλλά αυτό πιστεύω.

Κι εγώ θέλω να ξέρω τι κυκλοφορεί χωρίς να έχω απαραίτητα σκοπό να αγοράσω κάτι αλλά το αν λέγεται προσφορά ή όχι δεν με νοιάζει.

Πώς άραγε να ξέρει αυτός που ποστάρει μια προσφορά αν κάποια μαγαζιά θα ακολουθήσουν στις τιμές (έτσι δεν λέγεται στα Ελληνικά; ) και σε πόσες μέρες;

• Like 3
Δημοσ.

Στο θέμα του burn in επειδή το παρουσιάζετε σαν κάτι πολύ σπάνιο έχω να πω οτι κατέχω μια Panasonic P42U20 την οποία είχα στρώσει ευλαβικά και πλέον πάνω αριστερά αλλά και δεξιά στη θέση των σημάτων των καναλιών έχει γεμίσει είδωλα.

Δεν ξερω αν είμαι άτυχος ή τι άλλο έπαιξε αλλά εγω τουλάχιστον την πάτησα.

Δημοσ.

αφηστε το πολυ μπλαμπλα.....η προσφορα δεν ειναι και τοσο προσφορα,οταν στα μεντια  εχουν 50αρες σε αυτην την τιμη,τουλαχιστον εδω και ενα χρονο.. και αυτην την στιγμη  εχουν μια απο 455..................αλλα θα περιμενω να παει κατω απο 300.........

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-50PN450B,99452,397565,634072.html?langId=-18

Δημοσ.

αφηστε το πολυ μπλαμπλα.....η προσφορα δεν ειναι και τοσο προσφορα,οταν στα μεντια  εχουν 5αρες σε αυτην την τιμη,τουλαχιστον εδω και ενα χρονο.. και αυτην την στιγμη  εχουν μια απο 455..................αλλα θα περιμενω να παει κατω απο 300.........

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-50PN450B,99452,397565,634072.html?langId=-18

Αυτή ρε φίλε είναι άλλη. 1024Χ768 λέει.Καμία σχέση!

• Like 2
Δημοσ.

για τον μεσο χρηστη,που ψαχνει φτηνη 50αρα,δεν εχουν καμια διαφορα........ουτε προκειτε να καταλαβει διαφορα στις δυο αναλυσεις....

επισης στα μεντια,εχει στα 500+, 50αρα λεντ με μιση καταναλωση απο την πλασμα.........

Δημοσ.

για τον μεσο χρηστη,που ψαχνει φτηνη 50αρα,δεν εχουν καμια διαφορα........ουτε προκειτε να καταλαβει διαφορα στις δυο αναλυσεις....

επισης στα μεντια,εχει στα 500+, 50αρα λεντ με μιση καταναλωση απο την πλασμα.........

Στις 50 ίντσες το FullHd έχει τεράστια διαφορά ακόμη και για τη γιαγιά μου που δε βλέπει μπροστά της.

Για το άλλο που λες 649 βλέπω τη φτηνότερη led στο MM.

Αν αυτό το θεωρείς 500+,μέσα είναι με διαφορά βέβαια 149ευρώ!

• Like 2
Δημοσ.

αν περιμενεις να βρεις προσφορα μονο μεσα απο το νετ,χωρις να κουνησεις τον πισινο σου,περιμενε....μπορει να βρεξει κεφτεδες..........στα κατα τοπους καταστηματα,κανουν διαφορες προσφορες ανα τακτα διαστηματα...........500+ ειχε λεντ στο καταστημα μεντια σταυρυπολης ,προ εβδομαδας και δεν ηταν εκθεσιακη.....αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ηταν γυρω στα 540.....και αυτην του λινκ που εβαλα,την ειχε σιγουρα 469..........

• Like 1
Δημοσ.

Αμα είναι να πάω στη Θεσσαλονίκη για να πάρω τηλεόραση θα φάω ένα 200άρι σε βενζίνες και διόδια.

Είσαι απίστευτος!   :-D

Μην έρθω και δεν έχει! :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα μεταξυ full hd με 1024x768 με το απαισιο σημα της digea δεν υπαρχει καν.Μονο αν μιλαμε για full hd περιεχομενο θα δει καποιος διαφορα και παλι κατω απο 2 μετρα αποσταση.Ειναι τρελο marketing το full hd και την εχουμε πατησει ολοι.

Δημοσ.

αφηστε το πολυ μπλαμπλα.....η προσφορα δεν ειναι και τοσο προσφορα,οταν στα μεντια  εχουν 50αρες σε αυτην την τιμη,τουλαχιστον εδω και ενα χρονο.. και αυτην την στιγμη  εχουν μια απο 455..................αλλα θα περιμενω να παει κατω απο 300.........

τραβαω τα βυζγια μου με αυτα που διαβαζω...

ποιος θα παει να παρει αυτη τη 50αρα 1024Χ768? καποιος που θελει να γλιτωσει 8 ευρω?αυτη και να μου τη χαριζανε δε την επαιρνα.

εδω κανουμε αμαν για τις καινουριες 4Κ σε φυσιολογικες τιμες.

ο μεσος χρηστης δεν ειναι αυτος που θα παρει 50αρα.

ο μεσος χρηστης θα παρει 32αρα αντε το πολυ 40αρα τωρα που κανουν κατω απο 350.

γιατι ο μεσος χρηστης θα ειναι αυτος που νομιζεις οτι η 50αρα ειναι μονο για καφετεριες.

αν περιμενεις να βρεις προσφορα μονο μεσα απο το νετ,χωρις να κουνησεις τον πισινο σου,περιμενε....μπορει να βρεξει κεφτεδες..........στα κατα τοπους καταστηματα,κανουν διαφορες προσφορες ανα τακτα διαστηματα...........500+ ειχε λεντ στο καταστημα μεντια σταυρυπολης ,προ εβδομαδας και δεν ηταν εκθεσιακη.....αν θυμαμαι καλα,πρεπει να ηταν γυρω στα 540.....και αυτην του λινκ που εβαλα,την ειχε σιγουρα 469..........

συγγνωμη,αλλη φορα θα τρεχω απο μαγαζι σε μαγαζι για να βρω μια προσφορα μεγαλυτερη του 7% που θα σε ενδιαφερει μπας και δε ξινισεις.

50αρα και λιγο πανω απο 500 led μονο κατι turbo-x Και παρομοιες μαρκες βλεπω

και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι καλυτερες της 50αρας πλασμα...NOT.

• Like 3
Δημοσ.

Η διαφορα μεταξυ full hd με 1024x768 με το απαισιο σημα της digea δεν υπαρχει καν.Μονο αν μιλαμε για full hd περιεχομενο θα δει καποιος διαφορα και παλι κατω απο 2 μετρα αποσταση.Ειναι τρελο marketing το full hd και την εχουμε πατησει ολοι.

Συμφωνω πως για τηλεοπτικο σημα δε θα δεις διαφορα, αλλα το να λεμε πως το full hd ειναι marketing stunt ειναι τρελο. Εκτος αν μιλας για μικρες διαγωνιους. Εγω εχω το αντιστοιχο low end μοντελο της LG προ διετιας (LG 50PV350) και η διαφορα ειναι χαοτικη σε 720p και 1080p. 1024x768 δεν ειναι καν hd ready. Προφανως τη διαφορα θα τη δεις σε hd υλικο, αφου η αναλυση του τηλεοπτικου ειναι σημαντικα υποδεεστερη.Οσο για την αποσταση θεασης, οσο περιεργο και αν μας ακουγεται η σωστη αποσταση θεασης για μια 50αρα TV ειναι τα 2,5-3 μετρα (συμφωνα με την THX μη σου πω και 1,9) απλα εμεις θεωρουμε ακομα πως μια 50αρα TV ειναι κτηνος και πρεπει να καθομαστε στο απεναντι διαμερισμα για να βλεπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω πως για τηλεοπτικο σημα δε θα δεις διαφορα, αλλα το να λεμε πως το full hd ειναι marketing stunt ειναι τρελο. Εκτος αν μιλας για μικρες διαγωνιους. Εγω εχω το αντιστοιχο low end μοντελο της LG προ διετιας (LG 50PV350) και η διαφορα ειναι χαοτικη σε 720p και 1080p. 1024x768 δεν ειναι καν hd ready. Προφανως τη διαφορα θα τη δεις σε hd υλικο, αφου η αναλυση του τηλεοπτικου ειναι σημαντικα υποδεεστερη.Οσο για την αποσταση θεασης, οσο περιεργο και αν μας ακουγεται η σωστη αποσταση θεασης για μια 50αρα TV ειναι τα 2,5-3 μετρα (συμφωνα με την THX μη σου πω και 1,9) απλα εμεις θεωρουμε ακομα πως μια 50αρα TV ειναι κτηνος και πρεπει να καθομαστε στο απεναντι διαμερισμα για να βλεπουμε.

Βασικα πανω απο τα 3m δεν θα καταλαβεις διαφορα του 720p απο το 1080p ακομα και στην 50αρα.

Δημοσ.

Βασικα πανω απο τα 3m δεν θα καταλαβεις διαφορα του 720p απο το 1080p ακομα και στην 50αρα.

εγω δηλαδη εχω βιονικο ματι που ακομα και το 1080 μου φαινεται λιγο στα 3-4 μετρα?

• Like 1
Δημοσ.

Για το ποσο κοντα θα κατσεις παιζει ρολο η χρηση.

Για τιβι μπορεις να κατσεις κ στα 5 μετρα,

Αλλα  αν παιζεις παιχνιδι τυπου battlefield δε θα βλεπεις αν θελεις να σημαδεψεις ουτε στα 3 μετρα αν καθεσαι.

Εγω στην 55αρα μου παιζω στα 2.5 μετρα τετοια παιχνιδια και γυρω στα 3 τα υπόλοιπα. 

Ασε που η αναλυση φαινεται και απο μακρια. Οι 4Κ κανουν μπαμ απο τα 10 μετρα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...