Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω panasonic plasma το μονο που εκανα τις πρωτες 100-150 ωρες προσπαθουσα να μην αφηνω την tv στο ιδιο καναλι για πολλες ωρες και ειχα και λιγο κατεβασμενο contrast / saturation. Γενικα οι plasma των τελευταιων χρονων δεν εχουν ιδιαιτερη αναγκη και καθολου να μην τις προσεξεις ειναι εξαιρετικα απιθανο να εμφανισουν burn in. Πχ να ξεχασεις σταθερη εικονα για πανω απο 10 ωρες οταν η tv ειναι καινουρια ....

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις να θελω να τρολαρω τα 35€ στα 500 ειναι 7% . Τωρα αν καποιος ηθελε σημερα να παρει αυτην την τηλεοραση ειναι κερδος. Το κατα ποσο μπορει να χαρακτηριστει προσφορα ειναι αλλο θεμα ομως νομιζω.

ειναι 7% αλλα το ιδιο ειναι το 7% εκπτωση στον χυμο του 1ευρω και το ιδιο ειναι το 7% στην αγορα αυτοκινητου?

ποιο απο τα 2 θεωρεις πιο σημαντικο?

O υπερκαταναλωτισμος στο μεγαλειο του. Παλιοτερα ηξερα οτι παιρναμε τηλεοραση και την αφηναμε οταν χαλαγε. 10 χρονια; 15 χρονια; Οσα κρατουσε. Τωρα δεν καταλαβα γιατι στην 5ετια "πετας" την τηλεοραση. Ειναι η καινουρια μοδα που για καποιο λογο πρεπει να ακολουθησουμε; Δεν ειναι pc για να το αλλαξεις. Και μαλιστα αυτα να γραφονται σε περιοδους κρισεως;

οτι θα περιμενα να το ακουσω αυτο σε τεχνολογικο φορουμ...

υπερκαταναλωτισμος ειναι και να αγοραζεις καθε χρονο κινητο ακομα κι αν εχεις επιδοτηση.σωστα?

και δε σου γραψα πετα τη τηλεοραση μετα απο 5 χρονια, αλλα σε 5 χρονια η τηλεοραση αυτη θα εχει χασει σημαντικο μερος της αξιας της που δε θα σε καιει τοσο πολυ αν εχει παθει κατι.αυτο.

Δημοσ.

Πέρα από την τιμή και το μέγεθος, δεν είναι παράλογο να απασχολεί κάποιον πόσες θύρες hdmi έχει. Εύκολα μπορεί κάποιος να έχει πάνω από 3 συσκευές hdmi και αυτός μπορεί να είναι λόγος να προτιμήσει μια άλλη τηλεόραση και ας δώσει κάποια παραπάνω χρήματα.

Κανένα χαρακτηριστικό δεν είναι παράλογο να απασχολεί κάποιον. Ο κάθε καταναλωτής θέτει τις προτεραιότητές του και αποφασίζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

Αυτό που είναι - κατά τη γνώμη μου πάντα - παράλογο, είναι να λαμβάνει χώρα ένας τέτοιος σχολιασμός στο topic των προσφορών, δεδομένου τού ότι μιλάμε για μία επώνυμη τηλεόραση με αντικειμενικά χαμηλή τιμή για τα συνολικά χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων είναι προφανώς και το μέγεθος και με απόδοση που πιστεύω ότι - αν μη τι άλλο - δε θα προβληματίσει την πλειοψηφία των πιθανών αγοραστών της οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά plasma και κατανοούν το προφανές: Ότι στα λεφτά αυτά, δεν αγοράζεις το «τέλειο», οπότε είναι όντως παράλογο το να ζητάς να έχει τής παναγιάς τα μάτια από εξοπλισμό. Να πω ότι δεν είχε(!) hdmi, να πήγαινε στην ευχή. Αλλά έχει δύο η καημένη! Πόσες συσκευές που απαιτούν τη συγκεκριμένη σύνδεση και μόνο έχει ο μέσος χρήστης (και πόσο μάλλον αυτός που αναζητεί «προσφορές») ;

Άλλο θέμα είναι το αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει παραπάνω λεφτά για να έχει το τάδε feature η τηλεόραση που θα πάρει. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η τηλεόραση είναι μέτρια απο ποιότητα εικόνας. Για πλάσμα δεν είναι καλή.

Όντως είναι μέτρια - αλλά σε καμία περίπτωση κακή - από ποιότητα εικόνας, συγκρινόμενη βέβαια με κάποιες πολύ ανώτερες plasma. Ποια όμως από αυτές τις ανώτερες (στις ίδιες ίντσες), την αγοράζει κανείς σ' αυτά τα λεφτά;

Το δικό μου point, είναι ότι πρόκειται για πολύ καλή σχέση κόστους/μεγέθους/απόδοσης, όχι ότι είναι η τέλεια επιλογή. Για κάποιον όμως που δεν έχει να διαθέσει πολλά και η απόσταση θέασης τον οδηγεί στη συγκεκριμένη διάσταση οθόνης, θεωρώ ότι είναι μια χαρά.

Για να πω την αλήθεια δε - υποκειμενικά πάντα, έτσι; - όσο δεν μιλάμε για μεγάλες διαφορές τιμής (π.χ. για την κατηγορία των prestige plasma τής panasonic), οι διαφορές απόδοσης μού φαίνονται μάλλον μικρές. Όταν π.χ. προ μηνών, αγόρασα αυτή για το σαλόνι μου, είχα σαν υποψήφια και αυτή. Τις είδα αμφότερες να παίζουν δίπλα δίπλα, με υλικό τής επιλογής μου και αν κατέληξα στη samsung, ήταν κυρίως διότι, έστω και οριακά, δεν υπερέβαινε το «ταβάνι» τιμής που είχα θέσει. Μού φάνηκε μεν καλύτερη σε εικόνα, αλλά μόλις για ένα «κλικ», το οποίο θεωρώ ότι δεν θα αντιλαμβανόμουν αν δεν τις είχα σε άμεση, ταυτόχρονη σύγκριση. Μέχρι και τώρα, αν και είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου, διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν ήταν «σοφό» το ότι έδωσα σχεδόν 5 κατοστάρικα παραπάνω, δεδομένου ότι το 3D μού είναι παντελώς αδιάφορο...

Πολύ καλή φαίνεται αλλά θα ήθελα να την δω από κοντά. Ειδικά αν αυτό το προστατευτικό τζάμι έχει έντονες αντανακλάσεις.

Την έχω δει, όπως είπα παραπάνω. Αν έχεις παράθυρο, μπαλκονόπορτα ή αναμμένο φως απέναντί της, έχεις πρόβλημα και μάλιστα χοντρό. Εντελώς «καθρέφτης» δεν είναι, αλλά η αντανάκλαση είναι εντονότατη και ενοχλεί. Αν όμως δεν έχεις τέτοιο περιορισμό τοποθέτησης (όπως δεν έχω εγώ για καλή μου τύχη...), είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Κυρίως αναρωτιόμουν για την εικόνα της. Είναι επιπέδου Panasonic; Δεν εννοώ ακριβώς ίδια. Απλώς "επιπέδου".

Κατά τη γνώμη μου όχι, αλλά θα ήταν παραπάνω από ευσεβής πόθος κάτι τέτοιο, αν σκεφτούμε ότι η φθηνότερη 50άρα plasma τής panasonic στα σκρουτζομάγαζα, παίζει στα 8 κατοστάρικα. Όπως και να το δει κανείς, μιλάμε για πολύ μεγάλη διαφορά, ώστε να δικαιολογείται μόνο λόγω prestige της μάρκας.

Ας είμαστε ρεαλιστές όμως: Όσοι δεν κυνηγούν το απόλυτο με κάθε θυσία - όπως η αφεντιά μου! - θεωρώ ότι δε θα απογοητευθούν επιλέγοντάς τη.

Δημοσ.

οοοχι.. επενδυση ειναι..

οπως τοτε έπαιρναν 32άρες σουπερ-ντουπερ με 1300+ ευρω και σε 1-2 χρονια ηταν για το υπνοδωματιο και αν..

Όσοι αγόρασαν Super Duper 32άρα καλά να πάθουν. :)

δηλαδή εγω που εχω απο το 2007 μια 32" Lg πρεπει να δω γιατρο;

τι λεμε ρε παιδιά, δεν ειναι αναλώσιμα αυτα...

Φυσικά και δεν είναι αναλώσιμα. Αν την πήρες σε λογική τιμή και η απόσταση θέασης είναι μικρότερη από ένα μέτρο ή τέλος πάντων είσαι ευχαριστημένος δεν έχεις λόγο να την αλλάξεις. 

Σίγουρα θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι οι τηλεοράσεις δεν είναι κάρτες γραφικών.

έκατσα και googlara λίγο σχετικά με το burn in στις πλάσμα να δω τι ακριβώς ισχύει, από ότι κατάλαβα δημιουργείται από τις στατικές εικόνες, πχ το μαύρο πάνω και κάτω όταν παρακολουθούμε μία ταινία. Επίσης κατάλαβα πως τις πρώτες 200 ώρες οι τηλεοράσεις είναι πιο ευαίσθητες στο να παρουσιάσουν το πρόβλημα αυτό και προτείνεται στις πρώτες αυτές 200 ώρες να χαμηλώσουμε και το contrast.

Για να μπω στο νόημα, ήθελα μια τηλεόραση για ταινίες, θα είναι και σε σχετικά σκιερό μέρος καθώς θα βρίσκεται σε σοφίτα και αν και κοίταζα για panasonic plasma αυτη φαίνεται ενδιαφέρουσα. Απλά θα ήθελα από κάποιον που ήδη έχει/είχε plasma να εξηγήσει λίγο αν μπορεί τι ακριβώς έκανε στην αρχή για να αποφύγει το burn in. Πως δηλαδή "στρώνουμε" την τηλεόραση. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Πολλά άρθρα έχουν γραφτεί για το στρώσιμο.

Ναι, okey.

Απλά θέλει λίγο προσοχή με τις στατικές εικόνες. Στην αρχή την λειτουργείς με χαμηλό φως αν θες. Αν δεν θες δεν τρέχει κάτι. Απλά με τον καιρό όσο παίζει ίσως να παρατηρήσει κάποιος βελτίωση στην εικόνα. Όλοι ξέρουμε ότι στα Forums τα πράγματα τα φουσκώνουν λίγο. :)

Επί του θέματος η τηλεόραση δεν φαίνεται να έχει πολύ καλό μαύρο. Επειδή πριν ένα χρόνο περίπου είχα αγοράσει μία LG Plasma 50" για την γιαγιά μου (Full HD), όταν πάω σπίτι της, θα την τσεκάρω αν είναι αυτή και θα πω απόψεις. Πάντως εμφανισιακά είναι ίδια.

Δημοσ.

Κανένα χαρακτηριστικό δεν είναι παράλογο να απασχολεί κάποιον. Ο κάθε καταναλωτής θέτει τις προτεραιότητές του και αποφασίζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

Αυτό που είναι - κατά τη γνώμη μου πάντα - παράλογο, είναι να λαμβάνει χώρα ένας τέτοιος σχολιασμός στο topic των προσφορών, δεδομένου τού ότι μιλάμε για μία επώνυμη τηλεόραση με αντικειμενικά χαμηλή τιμή για τα συνολικά χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων είναι προφανώς και το μέγεθος και με απόδοση που πιστεύω ότι - αν μη τι άλλο - δε θα προβληματίσει την πλειοψηφία των πιθανών αγοραστών της οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά plasma και κατανοούν το προφανές: Ότι στα λεφτά αυτά, δεν αγοράζεις το «τέλειο», οπότε είναι όντως παράλογο το να ζητάς να έχει τής παναγιάς τα μάτια από εξοπλισμό. Να πω ότι δεν είχε(!) hdmi, να πήγαινε στην ευχή. Αλλά έχει δύο η καημένη! Πόσες συσκευές που απαιτούν τη συγκεκριμένη σύνδεση και μόνο έχει ο μέσος χρήστης (και πόσο μάλλον αυτός που αναζητεί «προσφορές») ;

Άλλο θέμα είναι το αν κάποιος είναι διατεθειμένος να δώσει παραπάνω λεφτά για να έχει το τάδε feature η τηλεόραση που θα πάρει. 

Συμφωνώ σε αυτά που λες, απλά έτσι για την κουβέντα δεν είναι δύσκολο να έχει κάποιος 3-4 συσκευές που χρειάζονται hdmi και χωρίς να είναι κανένας tech freak! Μια κονσόλα, ένα dvd-blu ray player, nova, laptop ή tablet. Δεν κάνω άλλο κατάχρηση του τόπικ, ας συνεχίσουν αυτοί που ενδιαφέρονται για την προσφορά. Φιλικά :-)

Δημοσ.

έχουμε μπουκώσει τελευταία στο νήμα από "προσφορές" του 5-6-7% κάτω απτον σκρουτζ που συχνά γίνονται price match σε 1-2 μέρες από τους λοιπούς σκρουτζάδες.   και που ακριβώς σταματά να είναι? πχ μια τιμή 3% κάτω θεωρείται προσφορά? ίσως να το δει λίγο το θέμα κανας μοντ που ασχολείται με αυτά, πχ ο ματριξ?

λολ μόλις τσέκαρα το σκρουτζ και έχει γίνει ήδη price match, ακόμη κάποιοι εδώ μέσα την θεωρούν προσφορά? παιδιά λίγη σοβαρότητα, εδώ μέσα ψάχνουμε για ευκαιρίες, όχι για να βοηθήσουμε το κάθε πλαίσιο να ξεμπαζώσει την σαβούρα του με εκπτώσεις του κwλου..

Δημοσ.

οτι θα περιμενα να το ακουσω αυτο σε τεχνολογικο φορουμ...

υπερκαταναλωτισμος ειναι και να αγοραζεις καθε χρονο κινητο ακομα κι αν εχεις επιδοτηση.σωστα?

και δε σου γραψα πετα τη τηλεοραση μετα απο 5 χρονια, αλλα σε 5 χρονια η τηλεοραση αυτη θα εχει χασει σημαντικο μερος της αξιας της που δε θα σε καιει τοσο πολυ αν εχει παθει κατι.αυτο.

Τι ακριβως περιμενες δηλαδη να ακουσεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ;

Η συγκριση κινητου-τηλεορασης ειναι ατυχεστατη για πολλους λογους και αν με ρωτουσες προσωπικα οχι δεν αλλαζα καθε χρονο ακομα και οταν ειχα επιδοτηση (11 χρονια).

Και το αν θα εχει χασει μερος της αξιας της μετα απο 5 χρονια, τι σε νοιαζει; Μηπως προκειται να την πουλησεις; Το θεμα ειναι το κοστος που θα πρεπει να την αντικαταστησεις σε περιπτωση που σου χαλασει. Και εγω ειχα πληρωσει πριν χ χρονια 250€ για μια 21" τηλεοραση και τωρα η αξια της δεν θα ηταν ουτε 50€. Αν μου χαλασει ομως τωρα, για να την αντικαταστησω θα αναγκαστω να δωσω παλι 250 -300 κλπ € με τα οποια βεβαια θα παρω μια καλυτερη.

Δημοσ.

ειναι 7% αλλα το ιδιο ειναι το 7% εκπτωση στον χυμο του 1ευρω και το ιδιο ειναι το 7% στην αγορα αυτοκινητου?

ποιο απο τα 2 θεωρεις πιο σημαντικο?

Είναι ακριβώς το ίδιο. Οσο για τα υπολοιπα επιθετικά σχόλια που δέχεσαι είμαι υπέρ σου ... αν σου χαλασει φίλε μου η τηλεόραση των 21'' που η αξία της είναι 50€ όπως λές να πας να πάρεις μια με 50€ μεταχειρισμένη. Σαφώς και η τηλεόραση δεν είναι επένδυση και σαφώς έχει ημερομηνία λήξης η χρήση της όπως και σαφώς σε 5 χρόνια με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία πολύ πιθανό είναι να την κοιτάς και να γελάς....

Δημοσ.

Είναι ακριβώς το ίδιο. Οσο για τα υπολοιπα επιθετικά σχόλια που δέχεσαι είμαι υπέρ σου ... αν σου χαλασει φίλε μου η τηλεόραση των 21'' που η αξία της είναι 50€ όπως λές να πας να πάρεις μια με 50€ μεταχειρισμένη. Σαφώς και η τηλεόραση δεν είναι επένδυση και σαφώς έχει ημερομηνία λήξης η χρήση της όπως και σαφώς σε 5 χρόνια με τους ρυθμούς που τρέχει η τεχνολογία πολύ πιθανό είναι να την κοιτάς και να γελάς....

Αναλογα τον ανθρωπο και τι απαιτησεις εχει απο μια τηλεοραση. Μην σκεφτομαστε ουτε με τη λογικη του "ααα βγηκε 3d τηλεοραση, τρεχουμε να αλλαξουμε" αλλα ουτε και στο αλλο ακρο. Σιγουρα η τεχνολογια εχει μπει τα τελευταια χρονια στην τηλεοραση και βλεπεις πλεον νεα χαρακτηριστικα αλλα δεν παυει στο τελος να ειναι μια τηλεοραση. Η τεχνολογια μας γενναει αναγκες που δεν ειχαμε αλλα το θεμα ειναι ποιες απο αυτες θα ηταν σημαντικες για τον καθενα και ποιες ειναι μονο για λογους marketing. Τεσπα.

Δημοσ.

Τι ακριβως περιμενες δηλαδη να ακουσεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ;

Η συγκριση κινητου-τηλεορασης ειναι ατυχεστατη για πολλους λογους και αν με ρωτουσες προσωπικα οχι δεν αλλαζα καθε χρονο ακομα και οταν ειχα επιδοτηση (11 χρονια).

Και το αν θα εχει χασει μερος της αξιας της μετα απο 5 χρονια, τι σε νοιαζει; Μηπως προκειται να την πουλησεις; Το θεμα ειναι το κοστος που θα πρεπει να την αντικαταστησεις σε περιπτωση που σου χαλασει. Και εγω ειχα πληρωσει πριν χ χρονια 250€ για μια 21" τηλεοραση και τωρα η αξια της δεν θα ηταν ουτε 50€. Αν μου χαλασει ομως τωρα, για να την αντικαταστησω θα αναγκαστω να δωσω παλι 250 -300 κλπ € με τα οποια βεβαια θα παρω μια καλυτερη.

καθολου ατυχεστατη δεν ειναι,οι περισσοτεροι αλλαζουν πολυ πιο συχνα κινητα και κοιτανε προδιαγραφες που μονο σε λεπτομερειες κερδιζουν το προηγουμενο και κοστιζουν οσο μια τηλεοραση.

μπορει να θες να τη πουλησεις για να παρεις αλλη,μπορει να χαλασει και να θες να βρεις αντικαταστατη. μια τηλεοραση που την αγοραζεις 2.000 επειδη ειναι τοπ μοντελο τωρα σε 5 χρονια θα εχει σχεδον ιδια τιμη με μια που την αγοραζεις τωρα 500.γι αυτο ακριβως αυτη η τηλεοραση εχει πολυ καλη μεταπωλητικη αξια,γιατι ειναι 50αρα(μεγεθος τεραστιο για τις μερες μας) ειναι και full hd οποτε πληροι τους 2 βασικους κανονες για να κρατησει την αξια της.

και επειδη δεν γινεται να πιασει τιμη χωμα,το ποσοστο που θα κρατησει θα ειναι καλο.

δηλαδη θα σε ενοιαζε τοσο πολυ τα 0,07 ευρω απο τον χυμο που θα ετρεχες να προλαβεις τη προσφορα? επειδη ειναι το ιδιο ποσοστο με την τηλεοραση η το αυτοκινητο?

Η τηλεοραση δεν ειναι προσφορα επειδη κερδιζεις 7% ειναι επειδη, ειναι η φτηνοτερη 50αρα full hd tv Που υπαρχει στην αγορα με διαφορα

Όντως είναι μέτρια - αλλά σε καμία περίπτωση κακή - από ποιότητα εικόνας, συγκρινόμενη βέβαια με κάποιες πολύ ανώτερες plasma. Ποια όμως από αυτές τις ανώτερες (στις ίδιες ίντσες), την αγοράζει κανείς σ' αυτά τα λεφτά;

Το δικό μου point, είναι ότι πρόκειται για πολύ καλή σχέση κόστους/μεγέθους/απόδοσης, όχι ότι είναι η τέλεια επιλογή. Για κάποιον όμως που δεν έχει να διαθέσει πολλά και η απόσταση θέασης τον οδηγεί στη συγκεκριμένη διάσταση οθόνης, θεωρώ ότι είναι μια χαρά.

Για να πω την αλήθεια δε - υποκειμενικά πάντα, έτσι; - όσο δεν μιλάμε για μεγάλες διαφορές τιμής (π.χ. για την κατηγορία των prestige plasma τής panasonic), οι διαφορές απόδοσης μού φαίνονται μάλλον μικρές. Όταν π.χ. προ μηνών, αγόρασα αυτή για το σαλόνι μου, είχα σαν υποψήφια και αυτή. Τις είδα αμφότερες να παίζουν δίπλα δίπλα, με υλικό τής επιλογής μου και αν κατέληξα στη samsung, ήταν κυρίως διότι, έστω και οριακά, δεν υπερέβαινε το «ταβάνι» τιμής που είχα θέσει. Μού φάνηκε μεν καλύτερη σε εικόνα, αλλά μόλις για ένα «κλικ», το οποίο θεωρώ ότι δεν θα αντιλαμβανόμουν αν δεν τις είχα σε άμεση, ταυτόχρονη σύγκριση. Μέχρι και τώρα, αν και είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου, διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν ήταν «σοφό» το ότι έδωσα σχεδόν 5 κατοστάρικα παραπάνω, δεδομένου ότι το 3D μού είναι παντελώς αδιάφορο...

Την έχω δει, όπως είπα παραπάνω. Αν έχεις παράθυρο, μπαλκονόπορτα ή αναμμένο φως απέναντί της, έχεις πρόβλημα και μάλιστα χοντρό. Εντελώς «καθρέφτης» δεν είναι, αλλά η αντανάκλαση είναι εντονότατη και ενοχλεί. Αν όμως δεν έχεις τέτοιο περιορισμό τοποθέτησης (όπως δεν έχω εγώ για καλή μου τύχη...), είναι μια χαρά.

δεν εχω τη τυχη να συγκρινω τη δικη μου (lg προηγουμενη 50αρα πλασμα) με τις πανασονικ σε θεαση bluray,αλλα με οτι Lcd που εχουν φιλοι μου εχω δει ταινια,η πλασμα υπερεχει μακραν.

• Like 1
Δημοσ.

Για plasma δεν εχει καλο μαυρο η συγκεκριμενη, αλλα διατηρει τα αλλα εγγενη πλεονεκτηματα της τεχνολογιας (response time, γωνιες θεασης, κινηση). Στο burn-in ειναι λιγο πιο αγνωστη ποσοτητα απο τις δοκιμασμενες panasonic...

Στην τιμη αυτη ειναι καλη επιλογη για οποιον ειναι πραγματικα πιεσμενος οικονομικα και ο χωρος του απαιτει μεγεθος (πχ αποσταση θεασης 4 μετρα και 500 ευρω max budget, εκει απο το να χαντακωθεις με οτιδηποτε μικροτερο, ΟΚ παιρνεις μια ικανοποιητικη τηλεοραση). Αλλα κατα τ'αλλα ειναι καλυτερο νομιζω να περιμενει κανεις τα νεα μοντελα τον επομενο μηνα και το οποιο ξεστοκαρισμα των περσινων και να παει σε κατι καλυτερο... Και οποιος ειναι plasmaFIL, καλυτερα να εχει τα ματια του 14 τους επομενους μηνες για το οποιο ξεστοκαρισμα των panasonic μια που δεν θα ξανακυκλοφορησουν...

Φοβερη προσφορα για plasma, ηταν η περσινη με την panasonic 50UT50 στα 599ε....σημερα φαινεται ποσο καλη ηταν αυτη η προσφορα, δυστυχως πηρα μονο 1 κομματι και απο το καλοκαιρι που χρειαστηκα και δευτερο δεν εχει προκυψει τιποτα σε panasonic 50 fullHD κατω απο 1000ε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...