Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου, αν μιλάμε για μέγεθος και refresh rate. Στο χρώμα όμως (που είναι η δική μου ευαισθησία), όχι, το Apple είναι σαφώς πιο ακριβές. Για να το κρίνεις βέβαια χρειάζεσαι monitor αναφοράς δίπλα του. Αλλιώς είναι θέμα γούστου.

Στις ταινίες τα χρώματα στη Plasma P46S20 έχω, νομίζω πως είναι πιο κοντά στο Cinema. Από το μαύρο να το πάρεις μόνο και μετά να στη θερμοκρασία των χρωμάτων.

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πανω απ'ολα μην ξεχναμε να απολαμβανουμε την ταινια για αυτο που ειναι και οχι για τα εφε της και την εικονα της.

Προσωπικα θα ευχαριστηθω πολυ παραπανω μια ταινιαρα οπως το 2001/the time machine του 1960/the network του 1976 ακομα και αν την δω σε 14αρα crt απο οτι μια ταινια με εξαιρετικα εφε σε ενα σινεμα που το μονο που προσφερει ειναι τα εφε και απο σεναριο 0.Υπαρχουν πολλες τετοιες(pacific rim,transformers και αλλες του ειδους).

Απολαυστε το περιεχομενο της ταινιας οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος cheonweb και μην σκοτιζεστε και τοσο με τα 720p/1080p/4k κτλ.Εχουμε χασει το νοημα στις ταινιες και πρωτα βλεπουμε αν ειναι blockbuster και μετα το βλεπουμε.Τεραστιο λαθος.

σιγουρα το περιεχομενο υπερτερει των εφφε

αλλα δε μιλαμε για εφφε τωρα,αλλα για ποιοτητα εικονας

για ποιο λογο να μη δω την ταινιαρα στη μεγιστη ποιοτητα που υπαρχει?

ειδικα οταν μιλαμε για τσαμπα...

Δημοσ.

Εγω παντως αυτο με το μαυρο της πλασμα σε σχεση με τις καiνουριες τηλερορασεις led  δεν βλεπω διαφορα εκτος αν συγκρινεται high end plasma  με πολυ φτηνες led <1000 ευρω.

Μαλλον υπερβολη ειναι πλεον να το υποστηριζουμε ισχυε μονο τοσο εντονα  την εποχη που ειχαν πρωτοβγει οι plasma.

Δημοσ.

Εγω παντως αυτο με το μαυρο της πλασμα σε σχεση με τις καiνουριες τηλερορασεις led  δεν βλεπω διαφορα εκτος αν συγκρινεται high end plasma  με πολυ φτηνες led <1000 ευρω.

Μαλλον υπερβολη ειναι πλεον να το υποστηριζουμε ισχυε μονο τοσο εντονα  την εποχη που ειχαν πρωτοβγει οι plasma.

Στον Κοτσόβολο και το ΜΜarkt αποκλείεται να δεις διαφορά

• Like 1
Δημοσ.

Φώτη, στην δική σου (αν θυμάμαι καλά έχεις την F8000), είσαι ικανοποιημένος απ' το μαύρο;

Eπειδη εχει φιλος μου πλασμα panasonic πενταετιας  συγκρινομενη με αυτη πραγματικα δεν βλεπω καμια διαφορα και θεωρω τον εαυτο μου  εκλεκτικο ως προς την εικονα που βλεπω .

Δημοσ.

Πρεπει παντα να συγκρινουμε τηλεορασεις ιδιου κοστους και μεγεθους.

Σε ιδιο μεγεθος και κοστος, οι plasma εχουν ακομα και τωρα πολυ καλυτερο μαυρο χρωμα/αντιθεση σε σχεση με τις αντιστοιχες lcd.

Πχ πηρα περυσι μια panasonic plasma 50" για 600€. Καλα-καλα δεν υπηρχε led lcd παρομοιου μεγεθους στα ιδια χρηματα και αυτες που υπηρχαν ειχαν τα κλασσικα προβληματικα χρωματα των led lcd με μικρη αντιθεση.

Eπειδη εχει φιλος μου πλασμα panasonic πενταετιας  συγκρινομενη με αυτη πραγματικα δεν βλεπω καμια διαφορα και θεωρω τον εαυτο μου  εκλεκτικο ως προς την εικονα που βλεπω .

Μονο και μονο που συγκρινεις με τηλεοραση 5ετιας, καταλαβαινεις ποσο ανωτερες ειναι οι plasma.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω και αυτο ειπα πριν  εξαρταται το τι συγκρινουμε ,στην κατηγορια που ειναι η δικη μου λοιπον τηλεοραση εγω  στο μαυρο δεν εχω δει καμια διαφορα με καμια πλασμα .

Ετσι και αλλιως λιγη σημασια εχει μιας και οι plasma θεωρουνται παρωχημενη τεχνολογια και εχουν ηδη ξεπεραστει απο την αγορα.

Δημοσ.

Συμφωνω και αυτο ειπα πριν  εξαρταται το τι συγκρινουμε ,στην κατηγορια που ειναι η δικη μου λοιπον τηλεοραση εγω  στο μαυρο δεν εχω δει καμια διαφορα με καμια πλασμα .

Οπως ειπες , δεν ειδες διαφορα στο μαυρο με μια plasma 5ετιας.

Με μια περσυνη plasma που θα ηταν στο ιδιο μεγεθος και ιδιο κοστος με την δικια σου, θα εβλεπες ποσο υποδεεστερη εικονα/αντιθεση εχει η δικια σου.

Δημοσ.

Οπως ειπες , δεν ειδες διαφορα στο μαυρο με μια plasma 5ετιας.

Με μια περσυνη plasma που θα ηταν στο ιδιο μεγεθος και ιδιο κοστος με την δικια σου, θα εβλεπες ποσο υποδεεστερη εικονα/αντιθεση εχει η δικια σου.

Δεν υπαρχουν περσινες πλασμα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχουν περσινες πλασμα :P

Υπαρχουν.  :P

Περυσι τετοια εποχη, μια samsung F8000 55" εκανε ~2800€.

Μια panasonic p55vt50 55" εκανε ~2000€ και μια panasonic p55vt60 55" που βγηκε αργοτερα (Απριλιο 2013) εκανε περι τα ~2800€ .

Φυσικα σε αποδοση εικονας, αντιθεση, μαυρο χρωμα αυτες οι 2 plasma αφηνουν πισω την samsung f8000, παρολο την χαμηλοτερη τιμη τους.

Ακομα και η panasonic p55st50 55" που κοστιζε εκεινη την εποχη περι τα ~1500€ , δηλαδη μιση τιμη απο την samsung f8000 εχει καλυτερο μαυρο.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Αστειο ηταν ελεος  ,δεν πρεπει να σε καλουν σε πολλα παρτυ ε?

Στοιχεια για αυτα που παραθεσες εχουμε που να αποδεικνυουν τους ισχυρισμους σου για τα συγκεκριμενα μοντελα σε σχεση με την F8000 ?

Δημοσ.

Αστειο ηταν ελεος  ,δεν πρεπει να σε καλουν σε πολλα παρτυ ε?

Στοιχεια για αυτα που παραθεσες εχουμε που να αποδεικνυουν τους ισχυρισμους σου για τα συγκεκριμενα μοντελα σε σχεση με την F8000 ?

Moνος σου το ειπες:

Δεν βλεπεις διαφορα απο την δικια σου με μια plasma πενταετιας. Καταλαβαινεις οτι με μια plasma 3-4 γενιες πιο μετα, θα βλεπεις.

Ενδεικτικα εδω για το μαυρο χρωμα της samsung f8000 55" των 2800€ περυσι σε σχεση με την panasonic p55st50  των 1500€ περυσι:

To our eyes, the black level was definitely something special, so we were happy to see the measurement come in at 0.009 cd/m2, which is an outstanding black level, especially for such an affordable HDTV. 

Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.051 cd/m2
Δημοσ.
Ακομα και η panasonic p55st50 55" που κοστιζε εκεινη την εποχη περι τα ~1500€ , δηλαδη μιση τιμη απο την samsung f8000 εχει καλυτερο μαυρο.

Δεν είναι λίγο υποκειμενικό αυτό;

Σε κάθε περίπτωση, δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή κάποιας τηλεόρασης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...