Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδή εγω που εχω απο το 2007 μια 32" Lg πρεπει να δω γιατρο;

τι λεμε ρε παιδιά, δεν ειναι αναλώσιμα αυτα...

και εγώ γνωρίζω ότι τηλεόραση αλλάζουμε όταν χαλάσει

τα περιφερειακά χρειάζονται συνήθως ανανέωση

VCR, DVD, Bluray, media player, surround  

Πολύ ωραία τιμή πάντως.

Έχω plasma panasonic και plasma θα ξαναπάρω.

Τέλεια κίνηση και χρώματα ακόμα και στα φθηνά μοντέλα.

Μεγάλη κατανάλωση ρεύματος όμως

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι λεμε ρε παιδιά, δεν ειναι αναλώσιμα αυτα...

οχι δε θες γιατρο,ο καθενας εχει απαιτησεις.

γιατι η 32αρα που πηρες τοτε για σουπερ ντουπερ και εκανε 800 ευρω,πλεον μπορει να γινει μια δευτερη τηλεοραση για το υπνοδωματιο.

η γιατι πολυ απλα δε σε νοιαζει να εχεις μεγαλυτερη και καλυτερη τηλεοραση.

καποιος ομως που παιρνει 50αρα μαλλον θελει να εχει μεγεθος :P

Δημοσ.

Έχει στεγνώσει η αγορά από χρήμα έρχονται και καινούργια μοντέλα και παλεύουν οι μεγάλες αλυσίδες να ξεπουλήσουν.

Όχι απαραίτητα κακό για τον καταναλωτή αλλά όχι και κάτι τρομερό.

• Like 1
Δημοσ.

2xhdmi?

Και παλι,απο το πλαισιο δεν αγοραζω ξανα ουτε καρφιτσα. Εχω δωσει ορκο. 

Το περί αγορών από το πλαίσιο - ή το κάθε άλλο κατάστημα από το οποίο δεν έμεινες ευχαριστημένος σαν πελάτης - είναι απολύτως σεβαστό. Για το τονισμένο όμως...

...σοβαρά τώρα;;;

Αγοράζεις - αξιοπρεπέστατη... - τηλεόραση 50" με σχεδόν τεσσερισήμισι κατοστάρικα (μιλάμε για σχέση μεγέθους/τιμής που ούτε στον ύπνο σου δεν έβλεπες πριν από λίγο καιρό) και κάθεσαι και μετράς τα ...hdmi;

Ειλικρινά, αυτό μου θυμίζει κάτι απίστευτους τύπους οι οποίοι, βλέποντας τη θεογκόμενα που αφήνει ξερό το 90% τού αντρικού πληθυσμού στο πέρασμά της, σχολιάζουν αρνητικά το σχήμα των αστραγάλων της... 

• Like 11
Δημοσ.

τα 35 ευρω περιπου ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα.

εκτος κι αν καποιος θελει να την παρει απο αλλου.

αλλα σε 50αρα ,για να παρεις καποια αρκετα καλυτερη θες διπλασια λεφτα σχεδον

Χωρις να θελω να τρολαρω τα 35€ στα 500 ειναι 7% . Τωρα αν καποιος ηθελε σημερα να παρει αυτην την τηλεοραση ειναι κερδος. Το κατα ποσο μπορει να χαρακτηριστει προσφορα ειναι αλλο θεμα ομως νομιζω.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση για αυτούς που γνωρίζουν. Για gaming είναι καλή?? Εννοώ από input lag και ρυθμούς ανανέωσης για σύνδεση πάνω pc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

gaming και plasma δεν είναι καλός συνδιασμός

μιλάμε για πολύωρο gaming, και ο λόγος είναι το Image Retention

το ίδιο ισχύει και για χρήση ως PC desktop

- τα σταθερά κομάτια εικόνας είναι προβλημα για τις Plasma

από εικόνα όμως (τηλεοπτικό έως Blu-ray) σκίζουν!

• Like 2
Δημοσ.

Το περί αγορών από το πλαίσιο - ή το κάθε άλλο κατάστημα από το οποίο δεν έμεινες ευχαριστημένος σαν πελάτης - είναι απολύτως σεβαστό. Για το τονισμένο όμως...

...σοβαρά τώρα;;;

Αγοράζεις - αξιοπρεπέστατη... - τηλεόραση 50" με σχεδόν τεσσερισήμισι κατοστάρικα (μιλάμε για σχέση μεγέθους/τιμής που ούτε στον ύπνο σου δεν έβλεπες πριν από λίγο καιρό) και κάθεσαι και μετράς τα ...hdmi;

Ειλικρινά, αυτό μου θυμίζει κάτι απίστευτους τύπους οι οποίοι, βλέποντας τη θεογκόμενα που αφήνει ξερό το 90% τού αντρικού πληθυσμού στο πέρασμά της, σχολιάζουν αρνητικά το σχήμα των αστραγάλων της... 

Συμφωνω κι επαυξανω. Και μην ξεχναμε πως δεν ειναι ολοι απο Αθηνα-Θεσσαλονικη, οποτε πρεπει να υπολογισετε και κανα 40ευρω ακομα για μεταφορικα απο τους επομενους χαμηλοτερους (πλην του electronet που ειναι επισης αλυσιδα και παιζει να βρεις σε επαρχια).

Δημοσ.

Η πλάσμα χρειάζεται κάποιες ώρες στρώσιμο μετά δεν έχει ανάγκη από σταθερές εικόνες. Η κορυφαία σειρά είναι η PX εάν θυμάμαι καλά. Για την αυξημένη κατανάλωση δεν γνωρίζω έχω ισχύει

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή φαίνεται αλλά θα ήθελα να την δω από κοντά. Ειδικά αν αυτό το προστατευτικό τζάμι έχει έντονες αντανακλάσεις. Βέβαια οι πλάσμα θέλουν ούτως ή άλλως σχετικά σκοτεινό χώρο, οπότε μπορεί να μην αποτελεί μειονέκτημα για κάποιουν.

Η κατανάλωση έχει πέσει πολύ στις πλάσμα σε σχέση με τις παλιές. Το κοντράστ και το χρώμα τους είναι αξεπέραστα (σε σχέση με τις LED) τουλάχιστον οι Panasonic που έχω δει. Για LG δεν ξέρω. Οι τιμές πιθανόν να πέσουν κι άλλο λόγω απόσυρσης του leader των plasma. (Panasonic).

Το Image Retention (αν εμφανιστεί) αντιμετωπίζεται (συνήθως) με βγάλσιμο της πρίζας για λίγες ώρες ή με ένα άσπρο καρέ που θα πρέπει να μείνει freeze για πολλές ώρες. (screen saver - eco mode - auto standby κλπ. OFF!)

Δημοσ.

...σοβαρά τώρα;;;

Πέρα από την τιμή και το μέγεθος, δεν είναι παράλογο να απασχολεί κάποιον πόσες θύρες hdmi έχει. Εύκολα μπορεί κάποιος να έχει πάνω από 3 συσκευές hdmi και αυτός μπορεί να είναι λόγος να προτιμήσει μια άλλη τηλεόραση και ας δώσει κάποια παραπάνω χρήματα.

Δημοσ.

Εγω παντως πηγα την προηγουμενη εβδομαδα(στον γιατρο) και του ειπα οτι εχω μια απο το 2006 και μου ειπε δεν εχεις τιποτα ασε τις mαΛaKiεs δεν χρειαζεσαι καινουργια τηλεοραση.

Αν δεν χαλασει δεν αλλαζει.

• Like 10
Δημοσ.

Η τηλεοραση ειναι αψογη.Εχω μια panasonic u10 απο το 2009 και δουλευει ασταματητα και με ps3 και με media player και νοβα.Την εχω στρωσει τις πρωτες 200 ωρες και επειτα δεν ξανα ασχοληθηκα για burn in.Αν ειχα παραπανησια χρηματα αυτη τη στιγμη εννοειται θα επερνα την 50αρα της προσφορας αν οχι την 60αρα.Για 3d ειναι νωρις ακομα και δεν αξιζει να επενδυσετε ακομα.Για το ρευμα που αναφερθηκε καινε ελαχιστα παραπανω απο τις led.Δηλαδη αν παιζουν 2 50 αρες μια led και μια plasma για 10 ωρες τη μερα για ενα χρονο η διαφορα στο ρευμα αντε να ειναι 30-40 στο χρονο.Η διαφορα στην εικονα ομως ειναι πολυ καλυτερα σε πλασμα.Για τα παιχνιδια δεν παρατηρησα κανενα input lag απο το ps3 και εχω παιξει πανω απο 300 ωρες.

Δημοσ.

αν σε 5 χρονια εχεις την ιδια τηλεοραση και σε νοιαζει τοσο πολυ αν θα παθει κατι τοτε κατι δε παει καλα :P

O υπερκαταναλωτισμος στο μεγαλειο του. Παλιοτερα ηξερα οτι παιρναμε τηλεοραση και την αφηναμε οταν χαλαγε. 10 χρονια; 15 χρονια; Οσα κρατουσε. Τωρα δεν καταλαβα γιατι στην 5ετια "πετας" την τηλεοραση. Ειναι η καινουρια μοδα που για καποιο λογο πρεπει να ακολουθησουμε; Δεν ειναι pc για να το αλλαξεις. Και μαλιστα αυτα να γραφονται σε περιοδους κρισεως;

• Like 7
Δημοσ.

έκατσα και googlara λίγο σχετικά με το burn in στις πλάσμα να δω τι ακριβώς ισχύει, από ότι κατάλαβα δημιουργείται από τις στατικές εικόνες, πχ το μαύρο πάνω και κάτω όταν παρακολουθούμε μία ταινία. Επίσης κατάλαβα πως τις πρώτες 200 ώρες οι τηλεοράσεις είναι πιο ευαίσθητες στο να παρουσιάσουν το πρόβλημα αυτό και προτείνεται στις πρώτες αυτές 200 ώρες να χαμηλώσουμε και το contrast.
Για να μπω στο νόημα, ήθελα μια τηλεόραση για ταινίες, θα είναι και σε σχετικά σκιερό μέρος καθώς θα βρίσκεται σε σοφίτα και αν και κοίταζα για panasonic plasma αυτη φαίνεται ενδιαφέρουσα. Απλά θα ήθελα από κάποιον που ήδη έχει/είχε plasma να εξηγήσει λίγο αν μπορεί τι ακριβώς έκανε στην αρχή για να αποφύγει το burn in. Πως δηλαδή "στρώνουμε" την τηλεόραση. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...