chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γίνετε να βάλω συνδέονται τα router modem από διαφορετικά σημεία του σπιτιού κατευθείαν στην τηλεφωνική μπρίζα και να παίρνουν σύνδεση από εκεί χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους? Δλδ με λίγα λόγια να κάνω δύο παράλληλες συνδέσεις στον provider από την ίδια τηλεφωνική γραμμή και με τα ίδια στοιχεία.
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 αυτό που ζητάς δεν είναι εφικτό εάν στην τηλεφωνική πρίζα έχεις 2 γραμμές ναι αλλά στην ίδια τηλεφωνική γραμμή όχι αλλά για πιο λόγο θες να το κάνεις αυτό ;
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 απλά για να έβαζα ένα δεύτερο router σε διαφορετικό δωμάτιο και να συνδέσω κάποιο πράγματα πάνω του. Δλδ η μόνη λύση είναι να επικοινωνήσει το ένα router με το άλλο που παίρνει την σύνδεση από την τηλεφωνική γραμμή? Και αν δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό δεν υπάρχει άλλη λύση. Δλδ αν είναι απομακρυσμένα το ένα με το άλλο ώστε να συνδεθούν μέσω wifi δεν υπάρχει δυνατότητα να πάρει internet το δεύτερο router με άλλο τρόπο?
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 lan καλώδιο από το ένα modem στο άλλο που θα παίζει σαν access point αλλά η απόσταση να ει ναι κάτω από 100μετρα γιατί μετά θα χρειαστείς reapeter αλλά και μια άλλη λύση την οποία έχω κάνει και εγώ πήγα σε ένα κατάστημα και πήρα μια συσκευή που μεταφέρει το δίκτυο μέσω τις πρίζες του ρεύματος πολύ καλή λύση ούτε καλώδιο ούτε τίποτα μια χαρά άλλα προσοχή και εκεί για να είναι εφικτό πρέπει και τα δωμάτια να είναι στην ίδια παροχή ρεύματος της δεη
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σε πολυκατοικία δεν έχεις θέμα με τους γείτονες με αυτή την λύση? Και δουλεύει χωρίς προβλήματα?
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 όχι δεν έχεις πρόβλημα με τούς γείτονες γιατί ο καθένας έχει δικό του ρόλοι της ΔΕΗ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα μια χαρά είναι εάν είναι μικρή απόσταση και δεν σε ενοχλεί το καλώδιο είναι πολύ φθηνό άλλα με το άλλο γλυτώνεις εγκαταστασεις καλωδίου και δεν έχει κίνδυνο φθοράς έσπασε το καλώδιο π.χ η το πάτησα με έπιπλο και έχω απώλεια Site: αυτό έχω σαφώς και υπάρχουν και πολύ καλητερα με καλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερη εμβέλεια αλλά δεν σε απασχολεί από ότι κατάλαβα διαμέρισμα εχεις
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 και συνδέεις απλά ένα ethernet από τον router με αυτό που το έχεις σε μπρίζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα