Mokas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, ψαχνω για ενα βιβλιο C++. To επιπεδο μου ειναι αρχαριου, τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα!Ευχαριστω εκ των προτερων
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει η σειρά "...for dummies" Στην προκειμένη εσύ θες το "C++ for dummies."
moukoublen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξέρω για πόσο αρχάριο είναι πάντως είναι από τα πολύ καλά αυτό εδώ.
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Offtopic: Αν ξεκινάς όντως απ το 0, μην ξεκινήσεις με C++. Άρχισε καλύτερα με Java και σιγά σιγά προχωράς
Mokas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 1ετης φοιτητής σε Major Computer Sciense είμαι γνωρίζω αρκετά πράγματα από τα βασικά, απλά κοιτάω να επεκτείνω λίγο τις γνώσεις μου και να μην μείνω πίσω μιας και αυτό το εξάμηνο δεν έχω κάποιο μάθημα προγραμματισμού.
Johny Q Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τότε δες αυτά που σου γράψαμε αν σε καλύπτουν αλλιώς να δούμε κάτι άλλο
Bluezy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπικά έχω αυτό το οποίο αρκετά καλογραμμένο... Επίσης είναι αρκετά καλά και οτιδήποτε έχουν σχέση με O'Reily Προσωπικά πάντως θα σε συμβούλευα, εαν θες να ξέρεις καλή C++ πρακτικά και όχι μόνο θεωριτικά, επειδή λες ότι είσαι αρχάριος, να αφήσεις κατά μέρους αρχικά τα βιβλία και να πιάστεις με όσο το δυνατόν περισσότερο κώδικα μπορείς λύνοντας παραδείγματα από τα άπειρα video tutorials που υπάρχουν στο yt... Αλλά και πάλι στην τελική είναι όπως βολεύει τον καθένα...
Anubis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Robert Lafore: Object-Oriented Programming in C++ Υπαρχει και στα ελληνικα.
Bluezy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έλα πείτε την αλήθεια... Δεν είμαι ο μόνος που έκανα κλικ ε?
billpao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Site: C++ σε βάθος Αν θές βιβλίο στα Ελληνικά θα σου πρότεινα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα