raidensub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε :550Χρήση υπολογιστή :Κυριως δυαδικτιο και ταινιες, λιγο παιχνιδιαΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ΟχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι, 1080pΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο και ποντίκι ναι, ηχεια οχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λακωνια Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Η αγορα θα γινει μαλλον απο e-shop.gr γιατι δεν γνωριζω πως να συναρμολογησω μητρικη με επεξεργαστη.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? ΝαιΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι Προτιμω να δωσω λιγα παραπανω χρηματα για καλυτερο επεξεργαστη και μητρικη, και να βαλω χειροτερη καρτα γραφικων, μετα απο κανα 1-2 χρονια αναβαθμιζω την καρτα γραφικων με κατι καλυτερο. Ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 δεν θες κάτι ιδιαίτερο μια χαρά είναι αυτό εδώ για τα χρήματα που το θες και με εγγύηση eshop μιας και θα το πάρεις και από εκεί Site: δες εδω
raidensub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Στο συστημα χρειαζομαι και οθονη, αλλα δεν χρειαζομαι Windows. Επισης δεν μου αρεσουν τα ετοιμα συστηματα που καθε μαγαζι βαζει οτι σαβουρα του εχει περισσεψει. Απο οτι εχω ψαχτει εφτιαξα αυτο το συστημα. Πως σας φαινεται? AEROCOOL GT MIDI TOWER BLACK ADVANCE EDITION AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX MSI 760GA-P43 (FX) RETAIL KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 ASUS HD6670-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 PIONEER DVR-221BK DVD WRITER SATA BLACK ZALMAN ZM-K350M MULTIMEDIA KEYBOARD EN ZALMAN ZM-M200 OPTICAL MOUSE BLACK PHILIPS 223V5LSB 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK THERMALTAKE SP-530PCWEU SMART SERIES 530W 80PLUS PSU
raidensub Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παιζω κανα παιχνιδι αλλα οχι κατι συγκεκριμενο. Και δεν με ενδιαφερει να ειναι στα high τα settings. Εχω παιξει το Batman Arkham Asylum σε low settings στον υπολογιστη που εχω τωρα που ειναι 7 χρονων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα