dieccast Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ειναι απλα πανεμορφο! προσωπικα με τρελενει το τετραγωνισμενο σχημα! πολυ καλο αλλα windows phone δεν εχω προσωπικη εμπειρια απλα δεν μου αρεσουν
kosegdit Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το G2 θα πάρει το android 4.5 ή τζάμπα λεφτά θα δώσεις και με custom rom χαίρω πολύ και εγώ ξέρω, το θέμα είναι πως στο δίνει η μαμά Google...και εκεί να δώ για πότε το G2 θα βλέπει αστεράκια από Lumia Icon με τα Windows Phone 8.1 την άνοιξη. Πάρει δεν πάρει 4.5, τι έχει να λέει. Στην τελική βάλτου από μόνος σου, όπως είπα και πριν. Και όχι το θέμα δεν είναι πως στο δίνει η μαμά Google και η κάθε μαμά εταιρία, το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις από μόνος σου. Άμα θέλεις stock εμπειρία, πήγαινε σε iphone με τα ανάλογα κόστη. Και τους υπολογιστές μας τους δίνουνε με κάποιες stock συχνότητες, πόσοι όμως τους αφήνουν εκεί;;
tasos1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εντυπωσιακή φαίνεται η οθόνη ,αλλά γενικότερα σαν τούβλο είναι Δεν φταίει η Nokia για αυτό, η Verizon το ζήτησε έτσι.
menthol1979 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε το θές μη το πάρεις δε σε υποχρεώνει κανείς. Σου δίνει και τίποτα η MS η τσάμπα κόβεσαι; 1
tasos1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καπου στο 1000 αρικο το βλεπω...ποιο Android βρε παιδια...... Ούτε καν, τώρα έχει πέσει στην Αμερική στα 500$ άρα λογικά κανά 700άρι το κόβω εδώ πέρα με πτώση τιμής στα 500-550 μέσα σε 3 μήνες. 1
billxl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Nokia, γυρνα το στο android. Ηδη εκανες την αρχη. Βγαλε και μερικα ακομα wp και υποστηριξε τα για να μην κλαινε τα fanboys και συνεχισε με τη σειρα x. Nokia, μην τολμήσεις και βγάλεις ποτέ κινητό με Android. Θα καταλήξεις στο σωρό και θα τρως σφαλιάρες απ' τη Samsung !!! 3
ektor7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Nokia, γυρνα το στο android. Ηδη εκανες την αρχη. Βγαλε και μερικα ακομα wp και υποστηριξε τα για να μην κλαινε τα fanboys και συνεχισε με τη σειρα x. Θελω να δω ποσα χρονια πρεπει να περασουν,για να συνειδητοποιήσουν καποιοι,οτι η nokia μας τελειωσε και αν θελουν να ζητησουν κατι,πχ. android,πρεπει να απευθυνθούν στην Microsoft!!! 2
tasos1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σου δίνει και τίποτα η MS η τσάμπα κόβεσαι; Απλά μου αρέσουν τα lumia και τα WP γενικότερα επίσης πρόκειται να αρχίσω την ανάπτυξη apps για WP. 1
teobot Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πάρει δεν πάρει 4.5, τι έχει να λέει. Στην τελική βάλτου από μόνος σου, όπως είπα και πριν. Και όχι το θέμα δεν είναι πως στο δίνει η μαμά Google και η κάθε μαμά εταιρία, το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις από μόνος σου. Άμα θέλεις stock εμπειρία, πήγαινε σε iphone με τα ανάλογα κόστη. Και τους υπολογιστές μας τους δίνουνε με κάποιες stock συχνότητες, πόσοι όμως τους αφήνουν εκεί;; Το οτι θα την βαλεις μονος σου μονο κ μονο για να λες οτι εχεις την τελευταια εκδοση δεν σημαινει οτι θα ειναι κ πληρως λειτουργικο το τηλεφωνο. Τοσες κ τοσες ρομ βγαινουν (πολυ λιγοτερες βεβαια για το g2) οι οποιες εχουν ενα σωρο προβληματα κ bug τα οποια περιμενεις να φτιαξουν απο built σε built κ οταν φτιαξουν κατι, συνηθως χαλαει κατι αλλο. Ασε που αν δεν ειναι κ official η ρομ ειναι πολυ πιθανο να μην δουλουν το ιδιο καλα διαφορες λειτουργιες του τηλεφωνου οπως πχ η καμερα ή το wifi πχ. Γιατι οπως κ να το κανουμε, αν εξαιρεσεις το bloatware των επισημων ρομ, οι επισημες ειναι πιο αξιοπιστες για καθημερινη χρηση του τηλεφωνου. Η LG εχει τραγικη υποστηριξη στα τηλεφωνα της κατι για το οποιο αν μεριμνησει η Nokia σε συνδιασμο με συσκευες οπως το Icon θα την κανει κατευθειαν δυνατο παικτη στην αγορα 2
tasos1995 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Άνετα παρατάω android και τ παίρνω! Του κάνεις και instal το Google play APK (αν γίνεται).
ektor7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και δεν παίρνω το G2 μου που έχει ίδια specs και μεγαλύτερη μπαταρία, να του βάλω μια custom rom, να δεις για πότε θα βλέπει αστεράκια το Nokia. Αν εξαιρέσουμε το γεγονος,οτι ειναι ασχετο το G2 με το lumia icon,λογο διαφορετικου λογισμικου,παρόλα αυτα εγω προσωπικα δε θα πετουσα ποτε τα λεφτουδακια μου σε android συσκευη που να μην εχει τις δυνατοτητες των note και την υποστηριξη της samsung!!!
pournaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πάρει δεν πάρει 4.5, τι έχει να λέει. Στην τελική βάλτου από μόνος σου, όπως είπα και πριν. Και όχι το θέμα δεν είναι πως στο δίνει η μαμά Google και η κάθε μαμά εταιρία, το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις από μόνος σου. Άμα θέλεις stock εμπειρία, πήγαινε σε iphone με τα ανάλογα κόστη. Και τους υπολογιστές μας τους δίνουνε με κάποιες stock συχνότητες, πόσοι όμως τους αφήνουν εκεί;; Κοντα στοι 1 δις smartphones πουληθηκαν σε ενα χρονο, τι ποσοστο δινεις οτι καθεται να ασχοληθει με custom roms? Μερικοι νομιζετε οτι ολοι κανουν αλλαγες ρομς και υπερχρονισμους στα πισι... 4
sotosdiv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πόσο σύμφωνο με βρίσκει ο τίτλος. Είναι η πρώτη φορά που θέλω τόσο μια συσκευή και παρατάω Android και ότι έχω πληρωμένο εκεί. Σε κάθε συσκευή που βγάζει η Νόκια διαπιστώνω οτι σε επίπεδο design μοιράζει χαστούκια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα