Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Εαν μου βρητε λυση στο προβλημα μου θα σας ειμαι ευγνομων.Εχω ενα βιντεο παρει απο ενα φιλο και θελω να επεξεργαστω το εξης:Η ληψη ειναι καλη αλλα ο φωτισμος του γενικα σαν ληψη ειναι πολυ ανοιχτος.Υπαρχει καποιο προγραμμα να φτιαξω τον φωτισμο;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι υπολογιστή έχεις; Τι λειτουργικό; Τι φορμάτ είναι το video? Μπορείς να ανεβάσεις ένα χαρακτηριστικό screenshot?

Λειτουργικο εχω τα windows 7.υπολογιστη σταθερο 4πυρηνο και τα αρχεια του βιντεο ειναι mp4 απο κινητο.Εγω δουλευω το power director 12 σαν προγραμμα.

Δημοσ.

Φιλε μια χαρα ο φωτισμος αλλα δεν συμβαδιζει ο ηχος.Το βιντεο εχει χορους και τα τραγουδια ειναι λιγο ποιο πισω...Κανω κατι αλλο;

Δημοσ.

Εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα... δεν το ξέρω το πρόγραμμα. όταν παίζεις το video σε κάποιον media player είναι οκ?

Θα το κοιταξω φιλε και θα σου πω.

Δημοσ.

Για να διορθώσεις τον ήχο θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεκλειδώσεις τον ήχο από το βίντεο (σε κάποια προγράμματα γίνεται με δεξί κλικ στο βίντεο όταν το βάλεις στο κάτω μέρος για επεξεργασία). Μετά τον μετακινείς ελεύθερα όπου θέλεις.

Δημοσ.

Για να διορθώσεις τον ήχο θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεκλειδώσεις τον ήχο από το βίντεο (σε κάποια προγράμματα γίνεται με δεξί κλικ στο βίντεο όταν το βάλεις στο κάτω μέρος για επεξεργασία). Μετά τον μετακινείς ελεύθερα όπου θέλεις.

Βρε φιλε πηγα στις οδηγιες που με παρεπεμψες στο Avidemux αλλα με πεταει εξω τωρα.Το αρχειο το εκανα mpg απο mp4 που ηταν.Κανω κατι αλλο στο προγραμμα τωρα για να ξαναρυθμισω τον φωτισμο;

Δημοσ.

Επισήμανε μου για ποιο θέμα μιλάς γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ (ένα λινκ ίσως).

Γιατί όμως έκανες το mp4 σε mpg; Μια τέτοια μετατροπή επιφέρει μεγάλη υποβάθμιση στην εικόνα. Φόρτωσε το mp4, βάλε στο video output το mpeg4 (x264) και πάτα filters. Εκεί πήγαινε στο Colors και πρόσθεσε το Mplayer eq2. Έχει πολλές επιλογές για ρύθμιση.

Μετά πάτα στο Configure και στο Encoding mode βάλε Average bitrate two pass. Βάλε ένα bitrate γύρω στα 1200 ή όσο θέλεις και σώσε με video output mp4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισήμανε μου για ποιο θέμα μιλάς γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ (ένα λινκ ίσως).

Γιατί όμως έκανες το mp4 σε mpg; Μια τέτοια μετατροπή επιφέρει μεγάλη υποβάθμιση στην εικόνα. Φόρτωσε το mp4, βάλε στο video output το mpeg4 (x264) και πάτα filters. Εκεί πήγαινε στο Colors και πρόσθεσε το Mplayer eq2. Έχει πολλές επιλογές για ρύθμιση.

Μετά πάτα στο Configure και στο Encoding mode βάλε Average bitrate two pass. Βάλε ένα bitrate γύρω στα 1200 ή όσο θέλεις και σώσε με video output mp4

Eλα φιλε μου ειναι που μου απαντησες σημερα εδω στο νο4...Πηγα εκει και ειδα τις οδηγιες σου.Θα το δοκιμασω ετσι να δω τι θα βγει τωρα.

Ενταξει φιλε μου εφτιαξε.Ευχαριστω πολυ και εσενα και το αλλο το παληκαρι για την βοηθεια σας.

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...