graphist83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 60 αρα στα 3 μέτρα σίγουρα στο τηλεοπτικό δεν θα σου αρέσει. Οι 60'' επίσης εχουν περιορισμένη γκαμα. Σε 55'' βρίσκεις περισσότερες επιλογές. Γενικα για καθημερινή χρήση ίσως ειναι υπερβολή. Για cinema καταβολές είναι μια χαρα. Άλλωστε οταν μπαινει ο παράγοντας διασκέδαση το μάτι ειναι αχόρταγο.. Αρα το μέγεθος της tv ειναι κοινή συνισταμένη με το υλικο που θα προβάλλεται. Και σε καμια περίπτωση δεν υπαρχει κάποιος αυστηρός τυπος. Πρέπει να υπολογιστεί και ο προσωπικός παράγων. Το παν ειναι να μην θυσιάσουμε την ευχρηστία. Περι πλάσμα - lcd led ειναι θεμα γούστου, οι πρώτες υπερτερούν σε εικόνα για χρηση cinema αλλα εχουν ιδιοτροπίες. Για εμενα ειναι σημαντικό να πας να δεις μερικες και να κρινεις τι σου αρεσει. Αν πας σε lcd-led να κοιτάξεις κατι κάλο σε premium ωστε να κοντράρει κάπως τις plasma σε εικόνα. πχ samsung f7000 - 8000 sony 905 series κτλ. 1
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Άλλωστε οταν μπαινει ο παράγοντας διασκέδαση το μάτι ειναι αχόρταγο.. +1. zio, οπλίσου πάντως με κουράγιο, γιατί οι τηλεοράσεις που σου προτείνει ο graphist (όλες εξαιρετικές επιλογές βέβαια, δεν το συζητώ), στην τιμή τους, ειδικά στις ίντσες που σ' ενδιαφέρουν...
graphist83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εχουν μεινει πολυ λιγα κομμάτια, τα περισσότερα εκθεσιακά. Μπορει να πετυχει καλη τιμη.
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αν είναι εκθεσιακή, ναι. Αλλά το ρισκάρεις, ειδικά σε τέτοια μεγέθη;
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τώρα είδα σε τι κατηγορία τιμής είναι. Δε νομίζω ότι θα πάω ψηλά και δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις! 3d, smart κλπ λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν. Για να καταλάβετε, τώρα έχω 40" Samsung 4ετίας, όχι από τις ακριβές κιόλας και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας! Άρα πιστεύω οποιοδήποτε μοντέλο φετινό-περυσινό δεν θα μου φανεί χειρότερο! Το λέω και στον τίτλο άλλωστε (οικονομικές), άλλο που οι 50" έγιναν 60" . Graphist83, τα μοντέλα που αναφέραμε εδώ είναι ας πούμε https://www.skroutz.gr/s/3238348/LG-60PN6500.html ή https://www.skroutz.gr/s/386744/Sharp-LC-60LE635E.html δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για κάποια από αυτές ή για κάτι σε παρόμοια τιμή.
graphist83 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 LG σε πλασμα οχι, τοσο σε εικονα οσο σε ποιοτητα κατασκευης. Η Sharp ειναι 100HZ εαν ειναι πραγματικα ειναι οκ αν ειναι με interpollation τοτε για τοσο μεγαλη tv ειναι λιγα. Το λεω αυτο γιατι η sharp παντα εδινε τιμες πραγματικων hz μεχρι και προσφατα. Εγω τοτε θα σου προτεινα την Samsung UE55F6400 η Samsung UE55F6500. Ναι μεν 5 ιντσες λιγοτερες αλλα μιλαμε για 3 μετρα! Ειναι 100ΗΖ πραγματικα και παιζουν αξιοπρεπώς. Στο gaming μονο θα εχεις lag 45ms+ αλλα αυτο δεν αποτελει τοσο προβλημα σε ολους. Εαν τωρα η samsung που εχεις ειναι 50hz (που λογικα ειναι) τοτε δεν θα εχεις προβλημα με την Sharp. Σε πλασμα αξιζει να πας σε panasonic κατ εμε με τα neo plasma panel. Κατι λιγοτερο ειναι μετριο προς κακο. 1
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Η Samsung που έχω τώρα γράφει 100hz στα χαρακτηριστικά και το κουτί της αλλά από ότι έχω καταλάβει για κάποιο λόγο οι περισσότερες εταιρείες λένε ψέματα σε αυτό το κομμάτι Αν βρω ακριβώς ποιο μοντέλο είναι θα το γράψω, απλά δεν έχω πρόχειρο το κουτί της. Αυτές που μου πρότεινες βλέπω είναι και σε αρκετά καλές τιμές! Αλήθεια, στις τηλεοράσεις παίζει στοκ συνήθως ή όταν βγαίνουν νέα μοντέλα εξαφανίζονται τα παλιά?
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχει στοκ, αναλόγως και το μοντέλο βέβαια. Όσο δε για αυτό που λες από ότι έχω καταλάβει για κάποιο λόγο οι περισσότερες εταιρείες λένε ψέματα σε αυτό το κομμάτι γράψε όλες. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 LG σε πλασμα οχι, τοσο σε εικονα οσο σε ποιοτητα κατασκευης. Η Sharp ειναι 100HZ εαν ειναι πραγματικα ειναι οκ αν ειναι με interpollation τοτε για τοσο μεγαλη tv ειναι λιγα. Το λεω αυτο γιατι η sharp παντα εδινε τιμες πραγματικων hz μεχρι και προσφατα. Εγω τοτε θα σου προτεινα την Samsung UE55F6400 η Samsung UE55F6500. Ναι μεν 5 ιντσες λιγοτερες αλλα μιλαμε για 3 μετρα! Ειναι 100ΗΖ πραγματικα και παιζουν αξιοπρεπώς. Στο gaming μονο θα εχεις lag 45ms+ αλλα αυτο δεν αποτελει τοσο προβλημα σε ολους. Εαν τωρα η samsung που εχεις ειναι 50hz (που λογικα ειναι) τοτε δεν θα εχεις προβλημα με την Sharp. Σε πλασμα αξιζει να πας σε panasonic κατ εμε με τα neo plasma panel. Κατι λιγοτερο ειναι μετριο προς κακο. Ακριβώς αυτές είναι σε πολύ καλή τιμή απ'ότι είδα στο τόπικ των προσφορών! Κρίμα που δεν μπορώ να αγοράσω τώρα, ελπίζω να τις ξαναβγάλουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα