Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις πολύ δυνατό pc και μπορείς να παίξεις σε μεγάλες αναλύσεις σίγουρα αξίζει, το θέμα είναι αν παίζεις σε κονσόλα τωρινής ή επόμενης γενιάς πόσο καλύτερα θα δείχνει από μια full hd? Ή θα είναι ακριβώς το ίδιο? Προσωπικά νομίζω ότι προτιμώ μια όσο μεγαλύτερη γίνεται fhd παρά 39" 4k (για παιχνίδια από κονσόλες και παρακολούθηση αγώνων όπως είπα από την αρχή)

• Like 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την 60αρα την Plasma από το stock του Πλαισίου στα 600 θα την αγοράζατε?

Με προβληματίζει έντονα η 6μηνη εγγύηση που έχει μόνο...

Επίσης, μήπως είναι καλύτερο να περιμένει κανείς αυτή την περίοδο να βγουν 4k τηλεοράσεις?

Δεν ψηνόμουν να αλλάξω την 37αρα μου, αλλά με δελέασε η τιμή της 60αρας

Δημοσ.

Επίσης, μήπως είναι καλύτερο να περιμένει κανείς αυτή την περίοδο να βγουν 4k τηλεοράσεις?

Δεν ψηνόμουν να αλλάξω την 37αρα μου, αλλά με δελέασε η τιμή της 60αρας

Αν ήθελα την συγκεκριμένη tv θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Ίσως το καλύτερο είναι να τη δεις από κοντά και να διαπιστώσεις αν έχει κάποιο θέμα, αν είναι μεταχειρισμένη κλπ και αν σε ικανοποιεί γενικά για τη χρήση που τη θέλεις. Η τιμή της πάντως είναι σούπερ! Για 4κ προσωπικά πιστεύω είναι νωρίς και μου είναι σχεδόν άχρηστες. Ο καθένας με τις ανάγκες του όμως

Δημοσ.

@Μαριο

+1 οτι ειπε ο Ζιο10. Πανε δες την να παιζει απο κοντα κι αν σε ενδιαφερει η παρακολουθηση σε αναλυση 1080p ζητησε τους μια επιδειξη. Επισης κοιτα και κριτικες στο Ιντερνετ.

4Κ ειναι νωρις και οι τιμες ειναι υψηλες, αλλα αν το οικονομικο δεν ειναι θεμα για σενα τοτε χτυπα μια https://www.skroutz.gr/s/4443832/LG-55LA965V.html

Δημοσ.

Πολύ ύποπτο αυτό, οπότε η απάντηση είναι: Όχι.

Δημοσ.

Ρώτησα χθες σε γνωστό πολυκατάστημα αν γίνεται να δω πως δείχνει μια 60άρα Samsung που είχε το απλό τηλεοπτικό σήμα αλλά δυστυχώς δεν γινόταν...όταν είναι να πάρω τηλεόραση πάντως θα προσπαθήσω να τη δώ από κοντά κυρίως σε αυτά που με ενδιαφέρουν γιατί νομίζω αυτά τα demo που παίζουν είναι παραπλανητικά...

Δημοσ.

Πήγες να συνδέσεις στικάκι και σου είπαν όχι;

όχι στικάκι, ρώτησα αν υπάρχει δυνατότητα να δω τηλεοπτικό σήμα αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει κεραία και δεν γίνεται

Δημοσ.

Sorry, εγώ δεν κατάλαβα.

Πάντως, σε τόσο μεγάλες τηλεοράσεις, η απλή θέαση καναλιών θα σου φαίνεται κάπως.

Θα είναι εμφανέστατη η (σε πολλές περιπτώσεις) χείριστη ποιότητα σήματος των ελληνικών καναλιών. 

Ευελπιστούμε πως σε κάποιο "εύλογο" :-( χρονικό διάστημα, αυτό θα βελτιωθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry, εγώ δεν κατάλαβα.

Πάντως, σε τόσο μεγάλες τηλεοράσεις, η απλή θέαση καναλιών θα σου φαίνεται κάπως.

Θα είναι εμφανέστατη η (σε πολλές περιπτώσεις) χείριστη ποιότητα σήματος των ελληνικών καναλιών. 

Ευελπιστούμε πως σε κάποιο "εύλογο" :-( χρονικό διάστημα, αυτό θα βελτιωθεί.

Ναι σίγουρα απλά να μην είναι τελείως χάλια θέλω...τα hd της nova νομίζω θα είναι μια χαρά, τα ελεύθερα κανάλια θα ήθελα να δω πως φαίνονται (μέσω nova βελτιώνεται και λίγο το σήμα νομίζω)

Δημοσ.

Μπα οριακά το ιδιο ειναι. Εχουν χωρέσει περισσότερα μπουκέτα σε μια συχνότητα, αρα το bandwidth ειναι μικρότερο. Η Digea στέλνει άνετα 5mbps και σε μερικές συχνότητες παραπάνω. Αρα αν ηθελαν το 720p το έστελναν χαλαρά.

Πάντως σχετικά με τα demo δεν τιθεται θεμα παραπλάνησης, αυτο που θελουν οι εταιρίες ειναι να δεις ποσο καλα μπορει ν απαιξει η tv. Το τηλεοπτικό σημα ειναι κακη πηγη, αρα και το αποτελέσμα θα ειναι κακο. Ειμαι υπερ να υπαρχει δυνατότητα να μπορει κάποιος να δει και τηλεοπτικό σε ενα μαγαζι (με κεραια ομως οχι nova - ote με modulator), αλλα ο περισσότερος κοσμος δεν καταλαβαίνει. Εσεις μπορείτε, αντε τωρα στον μεσήλικα να του εξηγήσεις οτι δεν ειναι το προϊόν μαπα αλλα το σημα.. Για αυτο το αποφεύγουν..

• Like 3
Δημοσ.

Μπα οριακά το ιδιο ειναι. Εχουν χωρέσει περισσότερα μπουκέτα σε μια συχνότητα, αρα το bandwidth ειναι μικρότερο. Η Digea στέλνει άνετα 5mbps και σε μερικές συχνότητες παραπάνω. Αρα αν ηθελαν το 720p το έστελναν χαλαρά.

Πάντως σχετικά με τα demo δεν τιθεται θεμα παραπλάνησης, αυτο που θελουν οι εταιρίες ειναι να δεις ποσο καλα μπορει ν απαιξει η tv. Το τηλεοπτικό σημα ειναι κακη πηγη, αρα και το αποτελέσμα θα ειναι κακο. Ειμαι υπερ να υπαρχει δυνατότητα να μπορει κάποιος να δει και τηλεοπτικό σε ενα μαγαζι (με κεραια ομως οχι nova - ote με modulator), αλλα ο περισσότερος κοσμος δεν καταλαβαίνει. Εσεις μπορείτε, αντε τωρα στον μεσήλικα να του εξηγήσεις οτι δεν ειναι το προϊόν μαπα αλλα το σημα.. Για αυτο το αποφεύγουν..

Απλά επειδή η θέαση καναλιών είναι ένα από τα δύο πράγματα που με ενδιαφέρουν στην tv (το άλλο είναι το gaming από κονσόλα) θα ήθελα να δω πως δείχνει. digea εδώ που είμαι δεν έχει έρθει. Στην τηλεόραση που έχω τώρα, μια 40" Samsung, τα κανάλια φαίνονται αρκετά καλύτερα μέσω nova από ότι με την κεραία γι'αυτό λεω ότι αν από κεραία δείχνει υποφερτά από τη nova θα είναι καλύτερα οπότε οκ :-) Για το demo δεν το έθεσα σωστά, δε σε παραπλανεί αλλά σου δείχνει την καλύτερη εικόνα που μπορεί να δείξει η tv (και καλά κάνουν προφανώς) αλλά είναι αλλιώς σε καθημερινή χρήση από διαφορετικές πηγές

Δημοσ.

To αποτέλεσμα της nova σε σχέση με αναλογική λήψη, σαφως και υπερτερεί. Μεταξύ digea ομως και νοβα ειναι το ιδιο. Απαραίτητη προϋπόθεση οσοι κανουν λήψη digea να εχουν ειτε δέκτη της προκοπής, ειτε με το ενσωματωμένο tunner της tv που ειναι ανώτερο ποιοτικά απο ολα τα κινεζικά κουτάκια mpeg4...

• Like 1
Δημοσ.

graphist83, μια ερώτηση ακόμα γιατί πιστεύω μπορείς να βοηθήσεις :-)  Για τη χρήση που θέλω (κανάλια μέσω nova και παιχνίδια) είναι υπερβολή η 60" στα 3 και κάτι μέτρα? Αν έβλεπα blu ray ξέρω ότι θα ήταν οκ αλλά τώρα έχω κάποιες επιφυλάξεις. Επίσης, έχω σχεδόν αποκλείσει τις plasma μετά από συζήτηση εδώ και με άλλους χρήστες, συμφωνείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...