Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τις έχω υπόψιν σίγουρα τότε. Λογικά θα έχουν πέσει κι άλλο οι τιμές προς το καλοκαίρι. Αν είναι να πάρεις 60" με κανά 600άρι ε οκ ας έχει και μια στάμπα, δεν έγινε τίποτα! :-D

Και να τη! http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-Plasma-60-60PN6500.htm από stock με μικρή εγγύηση βέβαια αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!

Επεξ/σία από zio10
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις 60" με κανά 600άρι ε οκ ας έχει και μια στάμπα, δεν έγινε τίποτα! :-D

Να μην σου τύχει είναι, γιατί μετά θα ρίξεις κάτι γέλια... :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Να μην σου τύχει είναι, γιατί μετά θα ρίξεις κάτι γέλια... :cry:

Εντάξει σίγουρα! Πλάκα έκανα, δεν είναι μικρό ποσό τα 600€. Πάντως κι εγώ αυτό έχω καταλάβει, έχεις αρκετές πιθανότητες να το πάθεις και σίγουρα δεν είναι + για αγορά αυτό...

Δημοσ.

Μην τρομαζετε τον κοσμο βρε παιδια.Δεν προκειτε να παθει burn in αν ακολουθησεις τις πρωτες 200 ωρες αυτα που ειπαμε και δεν βλεπεις ενα καναλι ολη μερα η παιζεις συνεχεια το ιδιο παιχνιδι.Η πιθανοτητα να παθεις burn in στις νεες τηλεορασεις για μενα ειναι 0.001%.Στη δικια μου αντε να ηταν 0.1%.Δεν αξιζουν σε καμια περιπτωση τα παραπανησια λεφτα οι led.Οι πλασμα ειναι τηλεορασεις με φυσικα χρωματα και καλυτερη εικονα.Οι led ειναι φρου φρου και απο εικονα ψευτικη με υπερκορεσμενα χρωματα

Δημοσ.

king2009 ισχύει ότι θέλει σχετικά σκοτεινό χώρο για να δείξει σωστά ή δεν παίζει ρόλο?

Υπαρχουν πλασμα με φιλτρα για τις αντανακλασεις που και πολυ φως να εχεις βλεπεις χωρις να γινετε καθρεφτης.Η δικια μου δεν εχει κανενα.Αν εχεις απεναντι απο την τηλεοραση των ηλιο τοτε μην παρεις πλασμα.Αν βλεπεις ταινιες και παιζεις με χαμηλο φωτισμο παιχνιδια παρτην χωρις δευτερη σκεψη.Τα μοντελα με τα φιλτρα ειναι αρκετα πιο ακριβα.Οι panasonic s60/g50/g60/vt60 εχουν απο 1 φιλτρο η σειρα s και μεχρι 3 η σειρα vt.Τσεκαρε τον χωρο που θα βαλεις την tv και αν δεν εχεις καμια 10αρια παραθυρα να μπαινει ο ηλιος και βλεπεις/παιζει σε σκοτεινο χωρο χτυπα την lg.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν πλασμα με φιλτρα για τις αντανακλασεις που και πολυ φως να εχεις βλεπεις χωρις να γινετε καθρεφτης.Η δικια μου δεν εχει κανενα.Αν εχεις απεναντι απο την τηλεοραση των ηλιο τοτε μην παρεις πλασμα.Αν βλεπεις ταινιες και παιζεις με χαμηλο φωτισμο παιχνιδια παρτην χωρις δευτερη σκεψη.Τα μοντελα με τα φιλτρα ειναι αρκετα πιο ακριβα.Οι panasonic s60/g50/g60/vt60 εχουν απο 1 φιλτρο η σειρα s και μεχρι 3 η σειρα vt.Τσεκαρε τον χωρο που θα βαλεις την tv και αν δεν εχεις καμια 10αρια παραθυρα να μπαινει ο ηλιος και βλεπεις/παιζει σε σκοτεινο χωρο χτυπα την lg.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Η tv είναι απέναντι από μπαλκονόπορτα αλλά δεν την χτυπάει ήλιος τις πιο πολλές ώρες. Μακάρι να μπορούσα να πάρω κάτι τώρα αλλά πρέπει να περιμένω λίγο καιρό (ελπίζω να μου βγει σε καλό και να πετύχω και καμιά προσφορά!)

Δημοσ.

Πολύ προσοχή με τις πλάσμα και την ανακλαστικότητά τους!

Κάθε μοντέλο ακόμα και του ίδιου κατασκευαστή έχει διαφορετικό βαθμό ανακλαστικότητας, οπότε θέλει καλή διερεύνηση πρίν την αγορά.

Υπάρχουν μοντέλα, όπως τα τελευταία της Samsung, που αντανακλάνε τα πάντα και κάνουν μόνο για χώρους τύπου "υπόγειο".

Αν απέναντι από την TV υπάρχει παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, σε καμία περίπτωση δεν συστήνεται η πλάσμα, εκτός και αν θα κλείνει με αστόρι ή βαριές κουρτίνες, ή το μοντέλο της TV έχει εξακριβωμένα πάρα πολύ μικρή ανακλαστικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ προσοχή με τις πλάσμα και την ανακλαστικότητά τους!

Κάθε μοντέλο ακόμα και του ίδιου κατασκευαστή έχει διαφορετικό βαθμό ανακλαστικότητας, οπότε θέλει καλή διερεύνηση πρίν την αγορά.

Υπάρχουν μοντέλα, όπως τα τελευταία της Samsung, που αντανακλάνε τα πάντα και κάνουν μόνο για χώρους τύπου "υπόγειο".

Αν απέναντι από την TV υπάρχει παράθυρο ή μπαλκονόπορτα, σε καμία περίπτωση δεν συστήνεται η πλάσμα, εκτός και αν θα κλείνει με αστόρι ή βαριές κουρτίνες, ή το μοντέλο της TV έχει εξακριβωμένα πάρα πολύ μικρή ανακλαστικότητα.

Πολύ ευαίσθητες και ιδιαίτερες είναι αυτές οι plasma τελικά! :-) Μήπως τελικά αξίζει να δώσεις 200-300€ παραπάνω και να είσαι πιο σίγουρος κι ας χάνεις λίγο σε ποιότητα εικόνας? (έτσι κι αλλιώς θέματα μαύρου σε ταινίες κλπ που λένε ότι υπερτερεί δεν με απασχολούν ιδιαίτερα, δεν βλέπω ταινίες)

Δημοσ.

Πιστευω 1,2 με 1,5 μετρο, αλλα το θεμα ειναι η ποιοτητα της εικονας της παρα η αποσταση, η αποσταση βρισκεται. Φαντασου να παιζεις το αγαπημενο σου παιχνιδι σε τετοια αναλυση απο 1,5 μετρο, θαυμα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...