kostas_dr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ίσως το καλοκαιράκι μπορείς να βρεις 60" led στα 800-900€ (όνειρα μάλλον) Όνειρα θερινής (στην κυριολεξία) νυκτός Μακάρι βέβαια, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. 1
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι για την κουβέντα και θεωρητικά, βλέπω πχ αυτή http://www.skroutz.gr/s/3206589/LG-60LA620S.html να πέφτει η τιμή της περίπου 1,5€ την ημέρα. Άρα αν συνεχίσει έτσι σε περίπου 6 μήνες θα έχει πέσει κάτω από 1000€. Αν και δε νομίζω να πέφτει συνέχεια...
Age4Greeks Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα για σένα δες αυτήν : https://www.skroutz.gr/s/3206573/LG-55LA620S.html 1
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Από τη μία θέλω όσο μεγαλύτερη tv γίνεται από την άλλη φοβάμαι την εικόνα ειδικά στα απλά κανάλια...σε 46" στα 2,5m τα απλά κανάλια φαίνονται χάλια (digea δεν υπάρχει) μέσω nova φαίνονται κάπως καλύτερα. Τα hd της nova και τα games οκ φαίνονται μια χαρά. Τι ανάλυση έχουν τα απλά αναλογικά κανάλια, αλλάζει όταν πιάνεις μέσω nova ή απλά έχει καλύτερη λήψη και φαίνονται πιο καθαρά?
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Την ίδια ανάλυση έχουν όλα. SD δηλαδή. Τι εννοείς απλά αναλογικά κανάλια; Η ψηφιακή μετάδοση είναι πιο αξιόπιστη αλλα γενικά η εικόνα που βλέπεις μέσω ψηφιακής μετάδοσης έχει να κάνει με πολλά πράγματα από την ποιότητα του αρχικού υλικού μέχρι την ποιότητα της συμπίεσης που χρησιμοποιείται 1
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Την ίδια ανάλυση έχουν όλα. SD δηλαδή. Τι εννοείς απλά αναλογικά κανάλια; Η ψηφιακή μετάδοση είναι πιο αξιόπιστη αλλα γενικά η εικόνα που βλέπεις μέσω ψηφιακής μετάδοσης έχει να κάνει με πολλά πράγματα από την ποιότητα του αρχικού υλικού μέχρι την ποιότητα της συμπίεσης που χρησιμοποιείται Εννοώ τα κανάλια που πιάνεις με την κλασσική κεραία, χωρίς digea, nova κλπ
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εννοώ τα κανάλια που πιάνεις με την κλασσική κεραία, χωρίς digea, nova κλπ Την ίδια ανάλυση έχουν είτε μεταδίδονται μέσω ψηφιακής είτε μέσω αναλογικής 1
kostas_dr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κατά την γνώμη μου, δεν αξίζει να πάρει κάποιος μικρότερη τηλεόραση για να βλέπει "καλύτερα" το έτσι και αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα των καναλιών. Σ' αυτήν την περίπτωση, ας αυξήσει λίγο την απόσταση θέασης.
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κατά την γνώμη μου, δεν αξίζει να πάρει κάποιος μικρότερη τηλεόραση για να βλέπει "καλύτερα" το έτσι και αλλιώς σχεδόν ανύπαρκτο πρόγραμμα των καναλιών. Σ' αυτήν την περίπτωση, ας αυξήσει λίγο την απόσταση θέασης. Η απόσταση θέασης δεν μπορεί να αυξηθεί, πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο ή να βγω στο μπαλκόνι! Αλλά όντως απλά κανάλια σπανιότατα βλέπω, από nova τα περισσότερα που βλέπω είναι hd οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα
kostas_dr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η απόσταση θέασης δεν μπορεί να αυξηθεί, πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο ή να βγω στο μπαλκόνι! Κουράγιο, σιγά σιγά μπαίνει και η Άνοιξη 1
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εϊδα δίπλα-δίπλα μια 40" (σαν αυτή που έχω τώρα) με μια 50". Εντάξει δεν είναι και τρομερή διαφορά...σκέφτομαι όταν με το καλό αλλάξω τηλεόραση να πάρω 60", αυτή όντως είναι αναβάθμιση, έχει σημαντική διαφορά
disqualified Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εϊδα δίπλα-δίπλα μια 40" (σαν αυτή που έχω τώρα) με μια 50". Εντάξει δεν είναι και τρομερή διαφορά...σκέφτομαι όταν με το καλό αλλάξω τηλεόραση να πάρω 60", αυτή όντως είναι αναβάθμιση, έχει σημαντική διαφορά Μεσα στο σπίτι η διαφορα δείχνει περισσότερο από ότι σε ενα μεγαλο εκθεσειακό χωρο 1
Age4Greeks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε Ζιο, αν μπορεις να πας απο οικονομικη αποψη σε 50αρα μην το σκεφτεσαι καθολου. Στην αποσταση που θες θα σου ειναι κουτι. Μέχρι και για 55 θα εισαι στο οριο. Η 60αρα νομιζω θα σε κουραζει στα 2,5 μετρα. Και για το ψηφιακο σημα να ξερεις οτι μεσα στο 2014 (υποτιθεται) οτι θα καλυφθει ολη η επικρατεια, οποτε θα βελτιωθει λιγο και η εικονα.
kostas_dr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εϊδα δίπλα-δίπλα μια 40" (σαν αυτή που έχω τώρα) με μια 50". Εντάξει δεν είναι και τρομερή διαφορά... Ε, και όμως είναι.
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε Ζιο, αν μπορεις να πας απο οικονομικη αποψη σε 50αρα μην το σκεφτεσαι καθολου. Στην αποσταση που θες θα σου ειναι κουτι. Μέχρι και για 55 θα εισαι στο οριο. Η 60αρα νομιζω θα σε κουραζει στα 2,5 μετρα. Και για το ψηφιακο σημα να ξερεις οτι μεσα στο 2014 (υποτιθεται) οτι θα καλυφθει ολη η επικρατεια, οποτε θα βελτιωθει λιγο και η εικονα. Τελικά η απόσταση είναι κάτι παραπάνω από 3 μέτρα. Μέσα στο 2014 δύσκολα αλλά μακάρι Τα απλά κανάλια μέσω digea και μέσω nova έχουν διαφορά? Ε, και όμως είναι. Καλά σίγουρα έχουν διαφορά απλά λέω αφού θα κάνω που θα κάνω την αλλαγή να κάνω λίγο υπομονή και να πάω σε κάτι αρκετά καλύτερο από αυτό που έχω. Άλλωστε δεν αλλάζω και κάθε χρόνο τηλεόραση, θα με καλύψει για κάποια χρόνια άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα