Προς το περιεχόμενο

Αγορά ADSL modem-router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να κάνω μια αγορά ενός Modem-router (over PSTN) και θα ήθελα την άποψη σας! Στο δίκτυο μου έχω 3 ασύρματα access point και 1 switch (σε αυτό έχω συνδεδεμένα τα access point και 8 σταθερά PC). Γενικά απασχολώ αρκετά stations καθημερινά και θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά τη συγκεκριμένη αγορά! Προφανώς θέλω ένα router που να μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κίνηση! Κάποιο linksys? draytek? Τι λέτε???

Δημοσ.

Φιλε μου γεια σου

από την εμπειρειά μου γενικότερα σε διάφορα ρουτερακια σου λεω να βάλεις το παρακάτω

Model No. TD-W8970 TPLINK .

Απλο στην χρηση δεν εχει να ζιλεψει κατι από Linksys & draytek

Δημοσ.

Τωρα αν συγκρινεις την tp-link με draytek - Linksys....... ε τι να πω? Draytek-linksys-zyxell σε καλα να θες, αλλιως οτι βρεις φιλε βαλτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να κάνω μια αγορά ενός Modem-router (over PSTN) και θα ήθελα την άποψη σας! Στο δίκτυο μου έχω 3 ασύρματα access point και 1 switch (σε αυτό έχω συνδεδεμένα τα access point και 8 σταθερά PC). Γενικά απασχολώ αρκετά stations καθημερινά και θα ήθελα τη γνώμη σας όσον αφορά τη συγκεκριμένη αγορά! Προφανώς θέλω ένα router που να μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κίνηση! Κάποιο linksys? draytek? Τι λέτε???

δεν θα πηγαινα πλεον σε linksys αλλα ναι δαγκωτο draytek.και φαινεται και σε εταιρειες.καποτε ολοι ειχαν zyxel και καποιοι ειχαν και linksys>πλεον ειτε βλεπω cisco ειτε βλεπω draytek για πιο "φτηνες"καταστασεις.zyxel βλεπω μονο zywall πλεον.και προσωπικα η zyxel καλη ετιαρεια αλλα με χαλασε σε διαφορα.συν οτι πετυχα αρκετα zyxel με Psycho προβληματα που σε παιδευαν.δεν χαλαγαν μια και εξω να βρεις ηρεμια.σε draytek παρε αμα θες και καποιο που να παιζει και vdsl πχ 2760 για μελλοντικη χρηση για να μην το ξαναλλαζεις.

Φιλε μου γεια σου

από την εμπειρειά μου γενικότερα σε διάφορα ρουτερακια σου λεω να βάλεις το παρακάτω

Model No. TD-W8970 TPLINK .

Απλο στην χρηση δεν εχει να ζιλεψει κατι από Linksys & draytek

τα tp link δεν ειναι κατι παραπανω απο value for money.οκ καλα τιμια ρουτερακια για απλες δουλειες.αυτο που θελει ο φιλος μας δεν ειναι απλη δουλεια.οποτε και η draytek και η Linksys αλλα ειδικα η Draytek ειναι χιλιομετρα μπροστα.η Linksys τα εχει κανει λιγο μανταρα lately

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω ένα δυνατό modem router adsl pstn, το θέλω για μεταφωρά αρχείων HD , 3d, streaming, με το νέο πρωτόκολο AC , να είναι όλα σε ένα ρουτερ να έχει και ιντερνετ δηλαδή.  Έχω δει κάποια τις Asus rt ac68u  , RT ac 66u, αλλά δεν είναι και μόντεμ μαζί, το ρουτερ μοθ είναι τις wind ένα zte και κολλάει και είναι στο διπλανό σπίτι στα 5 μέτρα. Κατεβάζω τενιες 3d full hd και βλέπω 3d και χρησιμοποιώ το Smart tv . Δαιθέσιμα  χρήματα το πολύ πολύ μέχρι 180-200ε. Υποχρεωτικά θέλω να έχει το νέο ασύρματο πρωτοκολο AC με τις μέγιστες ταχύτητες να είναι και adsl modem. Αν υπάρχει καποιο υπόψην.

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS
Δημοσ.

κατι σαν αυτο δηλαδη??

http://www.amazon.co.uk/Netgear-D6300-802-11ac-Gigabit-Router/dp/B009EPMYME

netgear d6300

θα σου ελεγα σε draytek αλλα σε αυτα τα λεφτα με τιποτα οποτε μετα μενουν netgear και d link>το κακο ειναι οτι ειναι adsl .αν αργοτερα πας σε vdsl τοτε παει χαμενο.οποτε θα σου ελεγα κοιτα σε netgear site και σε d link μηπως βρεις κατι να εχει και vdsl υποστηριξη.αν και κατα ποσο θα ειναι σε αυτα τα λεφτα δεν ξερω.μετα η αλλη λυση θα ηταν ενα φτηνο modem πχ draytek και να βαλεις απο πισω ενα καλο ρουτερ.θα βγει λιγο πιο ακριβα αλλα ανα πασα στιγμη βγαζεις το adsl modem και βαζεις ενα vdsl και δεν θα χρειαστει να αλλαξεις το router.εσυ αποφασιζεις.εκτος οπως ειπα αν βρεις κατι σε vdsl/adsl ταυτοχρονα και να ειναι και ac.το ac προυποθεται και wi fi sticks Που να ειναι ac.επισης αν εισαι σε μεγαλη αποσταση οχι ac δεν θα παιζει αλλα ουτε σε ταχυτητες 802.11g.σε μεγαλες αποστασεις ή πολλαπλα access points ή το καλυτερο Utp πανω σε gigabit switch

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο χρειαζομαι να τα παρέχει όλα, οκ είμαι στο ψάξιμο και βλέπουμε ποιο θα καταλίξω, η απόσταση είναι με ενδιαμεσο τόιχο στα 2 σπίτια κοντα στης μπαλκονόπορτες στα 5μέτρα το πολύ η απόσταση router με ασύρματες κάρτες δικτύου. Περιμένω μια ASUS USB-AC53 DUAL-BAND WIRELESS AC1200 USB ADAPTER να δώ πως θα πάει και παίρνω και ENA montem ρουτερ ac , όταν καταλίξω.

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο χρειαζομαι να τα παρέχει όλα, οκ είμαι στο ψάξιμο και βλέπουμε ποιο θα καταλίξω, η απόσταση είναι με ενδιαμεσο τόιχο στα 2 σπίτια κοντα στης μπαλκονόπορτες στα 5μέτρα το πολύ η απόσταση router με ασύρματες κάρτες δικτύου. Περιμένω μια ASUS USB-AC53 DUAL-BAND WIRELESS AC1200 USB ADAPTER να δώ πως θα πάει και παίρνω και ENA montem ρουτερ ac , όταν καταλίξω.

για την αποσταση δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις αλλα οκ.απλα να ξερεις οτι αν το σπιτι εειναι μεγαλο και εχεις αρκεετους τοιχους και εμποδια το ac θα παει χαμενο.εκει αξιζει καλυτερα αντι για ενα ac να βαλεις 2 x 802.11n και να βαλεις ενα στο ενα κομματι του σπιτιου και ενα στο αλλο και να ενωνονται μεταξυ τους με ethernet.ετσι θα εχεις λιγοτερα εμποδια και καλυτερο σημα απλα δεν θα ειναι ac.εκτος αν εχεις τα λεφτα να παρεις ac access points Και να παρεις 2 τετοια αμα χρειαζεται.το λεω γιατι μερικοι εχουν μεγαλα σπιτια η διωροφα σπιτια και προσπαθουν να καλυψουν ολο τον χωρο με ενα.απλα μετα εχειις να αποφασισεις αν θα παρεις σκετο ρουτερ η σκετο access point ή αν θα παρεις adsl router με ac.οπως εγραψα πιο πανω αν παρεις ac access point ή ac router αναλογως τι θες να κανεις εχει το πλεονεκτημα οτι και vdsl να βαλεις καποτε θα τα κρατησεις σαν access points.οποτε για μενα καλυτερα παρε access points και με τα λεφτα που θα γλυτωσεις παιρνεις ενα ωραιο adsl router.η αλλιως παιρνεις ac router και βαζεις ενα καλο Modem απο πισω.πχ vigor 120.και παρε και καλες καρτες.πχ netgear,dlink,asus

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...