SomniusX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα κοινότητα.. θα ήθελα λίγο τα φώτα σας διότι βρίσκω πολλά και έχω μπλέξει τα μπούτια μου. έχω φτιάξει μια εφαρμογή σε windows (όχι για 8άρια και όχι με vb studio ή .net κλπ) με το phpDesktop κι έχω ένα batch να τραβάει το αρχείο που τρέχει από έναν server μου για επιβεβαίωση ότι θα είναι πάντα άρτια αρχεία όπως ρυθμίσεις εκτός του κεντρικού εκτελέσιμου, το .bat είναι complied σε .exe με included αρχεία wget/unzip/md5sum από unix utilities for dos/windows. Είναι σχετικά περίτεχνο αλλά απλό κι εύκολο.. τώρα στο ερώτημα, θέλω να κλειδώσω το κεντρικό εκτελέσιμο που έρχεται από τον server μου ή αλλιώς, με hardware lock, είτε με cpu unique id, ή κάπως αλλιώς έστω και με usb δισκάκι. έχω βρει 500 λύσεις, 90% paid, και οι υπόλοιπες παλιές κλπ. έχει κανείς εμπειρία μπας και βγάλω άκρη? βοηθήστε ωρέ συγχωριανοί!!!!
Anubis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχας dongle λυσεις χωρις να πληρωσεις δεν υπάρχουν. Και πραγματικα δεν αξιζει να πληρωσεις για κατι τετοιο. Υπαρχει εντολη στην assembly cpuid -> http://en.wikipedia.org/wiki/CPUID αλλά τι θα γίνει αν το μηχάνημα που κάνεις compile έχει τον ίδιο επεξεργαστή με εσένα? τότε το check bye bye. Βεβαια σε phpDesktop δεν ξερω τι μπορεις να κανεις. Αλλη ιδεα είναι το αρχείο να γίνεται compile and download με κάποιο username και password(σε connection με το server που το πήρε). Στη συνέχεια όταν το πρόγραμμα θέλει να χρησιμοποιήσει κάποια ρουτίνα του προγράμματος σου τότε το address αυτού του function θα υπολογίζεται με βάση το username + κάποιο hash και κάτι έξτρα. Η παραπάνω απλοποιημένη ιδέα έχει χρησιμοποιηθεί αλλού πριν στην περιγράψω(σε μία πολύ απλή μορφή της) Resource to study: http://stackoverflow.com/questions/10258662/unique-cpu-id-on-windows-via-cΙδέες υπάρχουν, πως θα υλοποιηθούν σε phpdesktop δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα