Driftas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα και καλή εβδομάδα στη παρέα. θα ήθελα τη βοήθειά σας. το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρα και εγώ (με την επιδότηση) ένα smartphone, συγκεκριμένα το samsung fame. η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, μιας και (ίσως λανθασμένα) το περίμενα καλύτερο. πολλά κολλήματα, αργό είναι λιγα από τα θέματά του. ο αδερφός μου, αφού από το καλοκαίρι γκρινιάζω για τη μπακατέλα που πήρα, μου προτεινε να πάρω, χρησιμοποιώντας την επίδότησή του, το trendplus. μιας και ήδη κάηκα μια φορά, τι νομιζετε, αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του ή θα είναι σαν αυτό που έχω οπότε τσάμπα ο κόπος? το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να μου πει καμια γνώμη? ευχαριστώ για το χρόνο σας
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα.Η κατηγοριες αυτες ειναι σαπιες,τα κολληματα και η αργοπορια ειναι συνηθες φαινομενο. Αν εχεις paypal παρε ενα 4 πυρηνο κινεζικο με αυτα τα χρηματα γιατι θα βγαλεις τον καρκινο με αυτη τη κατηγορια της sammy. Και το trend plus τα ιδια χαλια εχει. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα