Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 να προσθέσω στις απορίες μου 2 ακομα που τα βλεπω ολο και πιο συχνα.... MOTION BLUR=? AMBIENT OCCUSION=?
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αυτό το AMBIENT OCCUSION οποτε το έβαζα που έργιχνε τα fps κατακόρυφα οποτε σταμάτησα να το κανω enable μπορει να ειναι και θέμα κάρτας βέβαια αλλα γενικά νομίζω οτι ειναι αρκετά βαρύ
pirate79 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 να προσθέσω στις απορίες μου 2 ακομα που τα βλεπω ολο και πιο συχνα.... MOTION BLUR=? Αυτη επιλογη ειναι αν θες να εχεις θολωμα της κινησης καμερας.Εγω το εχω παντα στο Of.
Ailuros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αυτη επιλογη ειναι αν θες να εχεις θολωμα της κινησης καμερας.Εγω το εχω παντα στο Of. Εξαρτάται τι έχει κάνει ο δημιουργός του παιχνιδιού ή της εφαρμογής. Να έχει χρησιμοποιήσει πραγματικό temporal antialiasing είναι μάλλον απίθανο γιατί στοιχίζει αρκετά σε πόρους, αλλά το πραγματικό motion blur είναι εξομάλυνση κίνησης σε προσωρινή διάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα