MAFIA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Kai emena ta idia grrrrrrrrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 an akolouthiso omos auto pou leei o paredwse i epikoinonia tou pc mou me to xbox tha exei problimata?tha prepei diladi sinexos na kano tin antistrofi kinisi gia na xanaeho epikoinonia metaxy tous? Δοκίμασέ το! Αν δεν δουλεύει, το επαναφέρεις το service. Δεν είναι και τίποτα τρομερό - ούτε κατσαβίδια ούτε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Σε εμένα πάλι όσο ξαφνικά εμφανίστηκε, τόσο ξαφνικά χάθηκε το μήνυμα αυτό? Πως να μας βρίκαν αραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Paizei na einai apo kapoio p2p programa(?) (edonkey, kazaa) an exete vevaia energopoiimeno. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 oxi auto to miniam den einai apo kazza i edonkey i opoidipote p2p prog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Είχα και γώ αυτό το πρόβλημα και έκανα το εξής! Καταρχήν τερμάτισα τη λειτουργία του από το Windows Task Manager. Το προγραμματάκι αυτό τρέχει ένα αρχείο που λέγεται "vividgal" ή "vividgalut" αν θυμάμαι καλά! Έπειτα με ένα search βρήκα τα αρχεία και τα έσβησα. Ωστόσο αυτό και να το σβήσετε θα ξανατρέξει γιατί προσθέτει πληροφορίες στο registry (η κάτι τέτοιο!). Anyways, εγώ αφού τα έσβησα έτρεξα το Ad-Aware (φροντίστε να είναι οπωσδήποτε Updated!) & το Spy-Bot, και ησύχασα. Αυτό λειτουργεί σαν dialer, προσέξτε το γιατί εμένα πήγε να κάνει κλήση.Έκλεισε τη δική μου και πήγε να κάνει δική του. Anyways, καλύτερα χρησιμοποιείστε τα και τα 2.Το Adaware δε μου βρήκε τον dialer στο registry, μόνο το Spybot. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Violator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 oxi de tha exis provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 exei stamatisei xafnika edo kai mia mera..den exo katholou parenoxlisi pleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2003 Einai apla o neos tropos epikoinwnias-enoxlhshs twn spammers :evil: Xrhsimopoioun programmata san auto http://www.superiormassmessenger.com/ gia na mas spane ta neura perissotero, les kai ta e-mail tous den mas eftanan... Opws an dwseis "net send" se topiko diktuo gia na steileis mhnuma se allo PC, me thn idia akribws entolh mporeis na steileis mhnuma se opiadhpote IP. Apenergopoieiste to messenger service opws eipan ta paidia pio panw kai eiste OK....Auto ekana kai egw kai hsuxasa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 to kainourio minima pou mou bgazei pleon einai ena mple megaloutsiko parathyro pou milaei gia windows update i system update de thimame kala. efarmosa afto pou eipe o paredwse. ta to tsekaro kai an exo lan problima. tha sas enimeroso sxetika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.