Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, είπαμε οτι ο κόσμος δεν έχει λεφτά , αλλα 25€ ειναι τιμη λιωμα ακομα και για την ινδια.

Ενα 100αρι-150αρι ευρω για smartphone που θα το κρατησει ο αλλος 2-3 χρονια, ειναι λογικη τιμη ακομα και για τον φτωχο κοσμο.

Τα 25 ευρω ειναι υπερβολη

Δημοσ.

μηπως τα 25$ ειναι κοστος παραγωγης? 

Δηλαδη αν βαλουμε μεταφορικα, και 1-2 μεσαζοντες εμπορους με 20-30% κερδος ο καθενας ανετα ξεπερναμε τα 50$ που στην ελλαδα θα γινουν 50€, μην πω και παραπανω λογω φπα και δασμων.

Δημοσ.

Δηλαδη αν βαλουμε μεταφορικα, και 1-2 μεσαζοντες εμπορους με 20-30% κερδος ο καθενας ανετα ξεπερναμε τα 50$ που στην ελλαδα θα γινουν 50€, μην πω και παραπανω λογω φπα και δασμων.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή (κόστος παραγωγής).

Αλλά στη φωτογραφία είδα: "Retail"...

άρα λιανική εννοούν. Τί να πώ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή (κόστος παραγωγής).

Αλλά στη φωτογραφία είδα: "Retail"...

άρα λιανική εννοούν. Τί να πώ;

Στην εκδήλωση της Mozilla, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν την τιμή των 25 δολαρίων ως τελική τιμή καταναλωτή (ΟΚ, ενδεχομένως χωρίς ΦΠΑ αλλά και πάλι... ). 

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον υπαρχουν αντροιντ στα 35 ευρω καινουργια, φανταζομαι κατι παροιμοι θα ειναι...

http://www.ebay.com/itm/KDQ26-Android-4-1-Dual-SIM-Wifi-Bluetooth-FM-3G-Sensor-Smart-Phone-EU-Plug-RED-/231084587133?pt=Cell_Phones&hash=item35cdb6f87d

Κάτι παρόμοιο, έτσι φαίνεται...αλλά μιλάμε για διπλή τιμή....52$

Θα μου πείς όμως (μιας και δεν υπάρχει πολύ πληροφορία ακόμα) ότι τα 25 $ είναι χωρίς τα extras, άρα με όλα τα extras κάπου εκεί θα κυμαίνεται κι αυτό

Δημοσ.

To αγόρασες ρε θηρίο;

Γιατί τι πρόβλημα έχει;Εγώ ότι reviews ελληνικά και ξένα έχω δει το κινητό για την τιμή του είναι κορυφή!

όχι ευτυχώς δε το αγόρασα , απλά "έπαιξα " λιγο μαζί του. (Μιλάω πάντα γι αυτό το alcatel με 256 ram)

Δεν ξέρω τι λέν τα reviews αλλά εγώ λεω αυτό που είδα, το κινητό σερνεται!! όπως είπε και αυτός που το χει μόνο για wifi hotspot κάνει

Δημοσ.

To κινητό κάνει 25$ δηλαδή όσο 8 σουβλάκια (με 2.20 το σουβλάκι)

Αρκεί να μην καθυστερεί στα βασικά (απλή κλήση/SMS) και ας είναι αργό στο browsing. Να μπορεί βέβαια να πάρει Viber κλπ.

Δημοσ.

To κινητό κάνει 25$ δηλαδή όσο 8 σουβλάκια (με 2.20 το σουβλάκι)

Αρκεί να μην καθυστερεί στα βασικά (απλή κλήση/SMS) και ας είναι αργό στο browsing. Να μπορεί βέβαια να πάρει Viber κλπ.

εε σχεδον με απο ολα το θες εσυ :-D

• Like 2
Δημοσ.

βεβαια έχει και ένα ελαφρυντικό, νομίζω πως ακόμα είναι στα αρχικά στάδια ανάπτυξης (και το android στις πρωτες εκδοσεις , ήταν μίλια μακρυά απο το iOS) μακάρι η mozilla να κάνει καλή δουλεία στο μέλλον και να έχουμε ακόμα έναν ανταγωνιστή

Δημοσ.

βεβαια έχει και ένα ελαφρυντικό, νομίζω πως ακόμα είναι στα αρχικά στάδια ανάπτυξης (και το android στις πρωτες εκδοσεις , ήταν μίλια μακρυά απο το iOS) μακάρι η mozilla να κάνει καλή δουλεία στο μέλλον και να έχουμε ακόμα έναν ανταγωνιστή

Την δουλεια της να την κανει συμφωνω.

Τα πορτοφόλια πρέπει να ανοίξουν επισης απο τους καταναλωτες για να ανεβει και το προϊον.

Αλλιώς θα το βλέπουμε ως ενα review στο youtube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...