Members gsarig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Members Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Νέα όρια στο κόστος των κινητών τηλεφώνων θέλει να θέσει η Mozilla, η οποία μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της φετινής Mobile World Congress ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά το πρώτο smartphone που θα κοστίζει μόλις 25 δολάρια.Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα προχώρησε σε συνεργασία με την Spreadtrum, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το SC6821 chipset σε συσκευές που θα τρέχουν το Firefox OS. Πρόκειται για ένα chipset που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος των υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή συσκευών της κατώτερης τιμολογιακής κλίμακας. Αυτό σημαίνει πως οι κατασκευαστές θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν στην αγορά πολύ φτηνά τηλέφωνα με οθόνες αφής HVGA 3,5 ιντσών, ενσωματωμένο WiFi, Bluetooth, ραδιόφωνο FM και κάμερα. Όπως εξήγησε ο Jay Sullivan της Mozilla, στόχος του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει την μετάβαση των χρηστών "από τα feature phones στα smartphones". Ανέφερε, μάλιστα, ότι ήδη το Firefox OS έχει παρουσία σε 15 αγορές και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να επεκταθεί σε άλλες 12. Η αποστολή του insomnia στην MWC 2014 είναι μια ευγενική χορηγία του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ
pth76 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κατι μου λεει οτι η τιμη θα ειναι ''απο 25''. Τωρα οπου και να φτασει χαμηλη θα ειναι και παλι.
ALLisCHAOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Tηλέφωνο θα πέρνει? Γιατί αυτό το alcatel που έφερε ο γερμ@@ος με firefoxOS στα 100Ε ίσως να μην κάνει ούτε για να πέρνεις τηλ.
jmirko15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ.. Τουλάχιστον είναι κάτι φτηνό να πάρεις για να παίξεις με το Firefox OS.. 2
Captain Nemo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία μετά το One Laptop per Child και τα αντίστοιχα Project θα έχουνε τώρα και έξυπνα τηλέφωνα
aris1986 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Tηλέφωνο θα πέρνει? Γιατί αυτό το alcatel που έφερε ο γερμ@@ος με firefoxOS στα 100Ε ίσως να μην κάνει ούτε για να πέρνεις τηλ. To αγόρασες ρε θηρίο; 1
interkirilos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Tηλέφωνο θα πέρνει? Γιατί αυτό το alcatel που έφερε ο γερμ@@ος με firefoxOS στα 100Ε ίσως να μην κάνει ούτε για να πέρνεις τηλ. Γιατί τι πρόβλημα έχει;Εγώ ότι reviews ελληνικά και ξένα έχω δει το κινητό για την τιμή του είναι κορυφή!
kukukali Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μπαταρία θα έχει η θα είναι ηλιακό ;;; 5
Mau-Maus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν εχει μεγαλη εγγυηση δε το παιρνω! να μας χαλασει και να τρεχουμε κ να μη φτανουμε μετα ?
dtt Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγω το περνω!! Αλλα ποσα μου δινουνε; Χαχαχαχα
21century Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο άσχημο είναι ότι δεν τα βλέπουμε ποτέ στην χώρα μας ξέρετε γιατί....
thodoris1985 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το "external components" τί είναι ακριβώς; Κατι μου λεει οτι η τιμη θα ειναι ''απο 25''. Τωρα οπου και να φτασει χαμηλη θα ειναι και παλι. Εννοείται. Το λέει και στην είκονα με τα "Features": US$25+
username-taken Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι, θέλει να πει πως δεν θα είναι στο βασικό SoC και πως ίσως να έχει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το τι θα πάρεις. Αυτό το "external components" τί είναι ακριβώς; 1
thodoris1985 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι, θέλει να πει πως δεν θα είναι στο βασικό SoC και πως ίσως να έχει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με το τι θα πάρεις. Με άλλα λόγια "extra" Λογικό, κολλάει και με το + στη λιανική τιμή
Vice Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 25$ τα οποία στην "Ελλην(αρα)ική" ισοτιμία κάνουν κανα 50 ευρώ να υποθέσω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα