Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση προς Θεσσαλονικεις!

ncdbill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερες σε ολους.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τεχνικος η γνωστης που να μπορει να μου κανει overclocking at home.Μιας και δεν το εχω, θα πληρωσω. Αν γνωριζουμε καποιον στειλτε μου ενα link η καποιο message. ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω λεω οτι επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι,να το προσπαθησεις μονος σου.οχι τιποτα αλλο αλλα πρεπει να ερθει πολλες φορες ο γνωστης για να βλεπει εαν ειναι σταθερος ο υπολογιστης η οχι.

καλυτερα ξεκινα μονος με την βοηθεια απο εδω μεσα με το να μας πεις απο τι αποτελειται το Pc σου.

• Like 2

οκ...

Μητρικη MSI 760-GA P43 FX

CPU AMD FX 6300

RAM CORSAIR 2X4 GB 1333 DDR3

GPU MSI HD 7870

HDD WD 1TB 7200 rpm 64 MB Cache

Case ATX COOLERMASTER 380

ενα θεματακι ειναι οτι τις μνημες τις βλεπει στα 400mhz!!!! 

ανοιξε το πλαϊνο του κουτιου σου και πες μας ακριβως ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου.και μαρκα και watt.

επισης,με την συγκεκριμενη μητρικη...δεν ειναι για πολλα πολλα.την εργοστασιακη ψυχτρα του επεξεργαστη εχεις?

και για να μην κουραστουμε και εσυ και ολοι οι υπολοιποι που θα σε βοηθησουνε,πες μας λιγο,ξερεις ας πουμε να μπαινεις bios και τετοια?τις μνημες απο που ειδες οτι τις τρεχει στα 800?δωσε οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις.πες μας οτι σου κατεβει στο κεφαλι που μπορει να μας φανει χρησιμο.

επισης Ο/S windows 7 64 bit.

Aπο ΒΙΟS δεν εχω ιδεα.

το βραδυ που θα παω σπιτι θα ενημερωσω για ολα.

ψυκτρα επεξεργαστη εχω μαμα.

το speccy μου δειχνει πολυ χαμηλα Ηζ για τις ραμ ενω η ΜΒ λεει οτι διαβαζει μεχρι 1333 ΧΩΡΙΣ ο/c και οι μνημες ειναι 1333 ΧΩΡΙΣ o/c

Βασικα γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως εισαι για την ωρα εκτος απο την αγορα της ψυκτρας φυσικα που θα σου μεινει για το μελλον ουτως η αλλως.

Η μητρικη σου δεν ειναι για πολλα πολλα παντως οποτε........

ναι η μητρικη δεν ειναι για πολλα πολλα αλλα εαν εχει πεσει σε σχετικα καλο κομματι θα μπορεσει να τον αναβασει 200-300mhz με λιγοτερο ρευμα λογικα απο οσο δινει τωρα.οταν λες οικονομικη μεχρι ποσα χρηματα για ψυχτρα?

• 7 μήνες μετά...

παιζω ενα online παιχνιδι που δεν υποστηριζει πολλαπλους πυρηνες.και κατα δευτερον γιατι αγοραζοντας τον συγκεκριμενο επεξεργαστη το εκανα γιατι ειδα το ποσο ψηλα μπορει να χρονιστει και να κανει τη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...