vassilis018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω την διανομή Mint 16 Cinnamon, και σαν πρωτεύον browser χρησιμοποιώ το Chromium. Τώρα τελευταία στο youtube ότι adblock και να εγκαταστήσω, πετάει pop up διαφημίσεις στο κάτω μέρος. Άλλες φορές πριν το video που θέλω να δω υπάρχει διαφημιστικό video. Υπάρχει η δυνατότητα να μην εμφανίζοντε? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το addblock plus στο παρελθόν δεν λειτουργούσε πολύ καλά σε chrome/chromium. Δεν ξέρω ποιο είναι το status σήμερα αλλά πιθανά να εξακολουθεί να μην είναι τόσο καλή η λειτουργία του. Δοκίμασε αν θες με firefox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konqoro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το αρχείο hosts http://someonewhocares.org/hosts/ που μπλοκάρει τις διαφημίσεις και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 αφαιρεί τις διαφημίσεις αν παίζεις playlist (ή όπως τα λέει το youtube), αλλά δεν τις αφαιρεί αν διαλέγεις ένα-προς-ένα τα βίντεο από την αναζήτηση υποψιάζομαι ότι το μόνο καλύτερο είναι αυτό: http://learn.adafruit.com/raspberry-pi-as-an-ad-blocking-access-point?view=all περισσότερες επιλογές δεν έχουμε, μιας και η google του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την google πριν 5 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω απο τοτε που πηγα σε chromium 32, και δεν ειναι μονο στο youtube! Και ο σκασμενος o ff δουλευει μια χαρα, παναθεμα τον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 κάνω βλακεία που έχω τον chrome για το youtube και το ff για δουλειά δηλαδή, κάτι μάθαμε πάντως σε playlists δεν έχω διαφημίσεις ούτε στον chromium, όπως το περιέγραψα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κάποιο add on για firefox που να κόβει τις video ads ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 με adblock plus σε ff έχω να δω διαφημίσεις χρόνια, είτε στο youtube είτε οπουδήποτε αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 με adblock plus σε ff έχω να δω διαφημίσεις χρόνια, είτε στο youtube είτε οπουδήποτε αλλού same here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω που έχουν FF και Adblock. Από χθες το βράδυ που είπα να δώσω μια ευκαιρία στο FF, περιέργως όλα πάνε καλά από θέμα διαφημίσεων. Ούτε pop ups ούτε τίποτα, απλά λίγο ψιλοαργεί όταν κάνεις μια αναζήτηση μέσω google search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το Adblock Plus μπορει να τις μπλοκαρει και σε chromium. Πρεπει ομως να χρησιμοποιησεις το pepperflash. Τη λυση την ειχα βρει στο φορουμ του Αdblock Plus και σε μενα δουλευει. Πηγαινε στο chrome://pluginsΠανω δεξια πατα το + DetailsΚατεβα εκει που λεει Adobe Flash Player Λογικα θα εχεις 2 επιλογες Ενεργοποιησε αυτο που λεει "PPAPI" (το pepperflash) Απενεργοποιησε το "NPAPI"Κλεισε και ξανανοιξε το chrome Σε Firefox το Adblock Edge χρησιμοποιω και αυτο τα κοβει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Adobe Flash Player - Έκδοση: 11.2 r202Shockwave Flash 11.2 r202 Όνομα: Shockwave Flash Έκδοση: 11.2 r202 Τοποθεσία: /opt/mint-flashplugin-11/libflashplayer.so Τύπος: NPAPI Απενεργοποίηση Τύποι MIME: Τύπος MIME Περιγραφή Επεκτάσεις αρχείων application/x-shockwave-flash Shockwave Flash .swf application/futuresplash FutureSplash Player .spl αυτα μου βγαζει στο chromium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadreas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δοκιμασε να βαλεις το pepperflash λογικα θα δουλεψει. Δεν εχω ubuntoειδες για να το τσεκαρω αλλα λογικα ετσι μπαινει sudo update-pepperflashplugin-nonfree --install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ποοο, αυτο ειναι! 1000 ευχαριστω! Αν και ειχα εγκατεστημενο το pepperflash, διαβαζε και το κανονικο flash και σε αυτο δεν εκοβε τιποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα