pptsmps Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Στήνω moodle. όλα πάνε καλά - ή μάλλον όλα. Εγγράφονται με δυσκολία μέλη. Το σοβαρότερο θέμα είναι ότι εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα στην προσπάθεια αποστολής μηνύματος σε κάποιο μέλος... Εντοπίστηκε λάθος κώδικα, πρέπει να φτιαχτεί από προγραμματιστή: Could not load preference popup_provider_moodle_instantmessage_permitted. Make sure the component and name you supplied to message_send() are valid καμιά ιδέα για το τί φταίει;
mtsouk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Άλλες εφαρμογές ή CMS μπορούν να στείλουν email;
mtsouk Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα. Ρώτα την εταιρία που σου δίνει το hosting για περισσότερα.
defacer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου βρει τη λύση η εταιρία hosting (μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε νομίζω). Ρώτα στα forum του moodle.org.
pptsmps Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου βρει τη λύση η εταιρία hosting (μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε νομίζω). Ρώτα στα forum του moodle.org. Δε βγήκες ψεύτης Ο πάροχος είναι το Π.Σ.Δ. και απάντηση δε βλέπω Η περίπτωσή μου στο moodle.org είναι ταυτόσημη με αυτή Site: εδώ Απάντηση δε βλέπω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα