Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα αξίζει η διάφορα στα χρήματα του Samsung Galaxy S III LTE (I9305) από το Samsung Galaxy S III I9300 η καλύτερα το Apple iPhone 4S η αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα 

xperia z1 compact, τετραπύρηνο (που δεν είναι το iphone), 4g (που δεν είναι το iphone) και 21mp camera και πολύ πιο οικονομικό

Δημοσ.

Α και σήμερα μου κόλλησε για άλλη μια φορά το 4s και δεν λέει να ξεκολλήσει και έχει χαλάσει και το πάνω κουμπί και δεν μπορώ να κάνω restart εχω απυβδησει με το iphone πραγματικα

Δημοσ.

xperia z1 compact, τετραπύρηνο (που δεν είναι το iphone), 4g (που δεν είναι το iphone) και 21mp camera και πολύ πιο οικονομικό

Τι να το κάνει το τετραπύρηνο το Iphone; Δεν έχει android πάνω για να το χρειαστεί..

Πες μας και τι διάλεξες τελικά!

• Like 1
Δημοσ.

είμαι ανάμεσα στο είμαι ανάμεσα στο Nexus 4 και το g μακριά από εκεί που ξεκίνησα 

το iphone είναι ακριβό  

Δημοσ.

Τι να το κάνει το τετραπύρηνο το Iphone; Δεν έχει android πάνω για να το χρειαστεί..

Πες μας και τι διάλεξες τελικά!

Το ios ειναι τοσο βαρυ που χρειάζεται 64bit επεξεργαστή σε αντιθεση με το Android.

(με την ιδια "λογικη")

Δημοσ.

Πες μας τι σε ενδιαφερει σε ενα κινητο. Το νεξους 4 ειναι χειροτερο κινητο για τον μέσο χρηστη απο το optimus G

το θέλω βασικά για wifi internet email office και καμιά φορά gps να κάνει διόρθωση στα ελληνικά όταν γράφεις μνμ και  email  σαν το iphone και όσο γίνεται καλύτερη αυτονομία 

Δημοσ.

το θέλω βασικά για wifi internet email office και καμιά φορά gps να κάνει διόρθωση στα ελληνικά όταν γράφεις μνμ και  email  σαν το iphone και όσο γίνεται καλύτερη αυτονομία 

Αυτό που λες είναι ο ορισμος του z1 η του z1 compact κυρίως για την αυτονομία η sony κανει τρομερη διαχείριση

Δημοσ.

wifi internet email office gps και αυτόματη διόρθωση δεν είναι ορισμός κανενός συγκεκριμένου smartphone, πόσο μάλλον αυτών που ξεκινάν από τα 430+ €(z1,z1 compact)

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι πόσα δίνεις τελικά?

270 το πολύ κανένα εικοσάρικο ακόμα

wifi internet email office gps και αυτόματη διόρθωση δεν είναι ορισμός κανενός συγκεκριμένου smartphone, πόσο μάλλον αυτών που ξεκινάν από τα 430+ €(z1,z1 compact)

να κάνει τα παραπάνω άλλα δεν θέλω να κολάι τα έγραψα ότι δεν κάνω και τρελή χρήση και όσο γίνεται αυτονομία  έχω ένα Samsung Galaxy S Duo και με έχει τρελάνει

Δημοσ.

Το optimus G είναι καλύτερo στα σημεία από το nexus 4 αλλά δεν θα πάρει επίσημη αναβάθμιση(τραγική LG) σε kit kat

Από την άλλη 290€ για nexus 4 όταν το nexus 5 έχει 330€ δε μου κάθεται καλά

Κανένα από τα 2 δεν κολλάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...