johnvti Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα αξίζει η διάφορα στα χρήματα του Samsung Galaxy S III LTE (I9305) από το Samsung Galaxy S III I9300 η καλύτερα το Apple iPhone 4S η αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα
GiannisWalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 όχι το s3. δεν θα πάρει την 4.4 αναβάθμιση
xaniared Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα αξίζει η διάφορα στα χρήματα του Samsung Galaxy S III LTE (I9305) από το Samsung Galaxy S III I9300 η καλύτερα το Apple iPhone 4S η αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα Αν εισαι Αθήνα και σκοπέυεις να χρησιμοποιείς 4G δικτυο πάρε LTE
johnvti Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αν εισαι Αθήνα και σκοπέυεις να χρησιμοποιείς 4G δικτυο πάρε LTE δεν με απασχολεί το 4G άλλα το ότι έχει 2 GB ram σε σχέση με το 1GB ram του άλλου όχι το s3. δεν θα πάρει την 4.4 αναβάθμιση εχεις να προτείνεις κάποιο άλλο
GiannisWalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 lg l9 ii android nokia lumia 925 windows
jmirko15 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το iPhone 4S άμα ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια για τη χρήση το θες. Αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις και το Z10 της Blackberry 4G μοντέλο που βγαίνει στα 250eu και τρέχει και Android applications (αμα δεν σου φτάνουν οι δικές του).
johnvti Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το iPhone 4S άμα ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια για τη χρήση το θες. Αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις και το Z10 της Blackberry 4G μοντέλο που βγαίνει στα 250eu και τρέχει και Android applications (αμα δεν σου φτάνουν οι δικές του). από μπαταριά τι λέει ? το λειτουργικό του σε σχέση με το ios και android ? χρήση φακός email internet office ebay gps και ebanking όταν λες Android applications κατεβάζει και από το play store ?
GianniSM Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα έπαιρνα το iPhone 4S άμα ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα κινητά. Δεν ξέρω βέβαια για τη χρήση το θες. Αλλιώς θα σου πρότεινα να δεις και το Z10 της Blackberry 4G μοντέλο που βγαίνει στα 250eu και τρέχει και Android applications (αμα δεν σου φτάνουν οι δικές του). από μπαταριά τι λέει ? το λειτουργικό του σε σχέση με το ios και android ? χρήση φακός email internet office ebay gps και ebanking όταν λες Android applications κατεβάζει και από το play store ? Προσωπικά είμαι πολύ αντί της apple και δεν μου αρέσει η πολύ μικρές τους οθόνες.Τώρα για το ΒΒ ος είναι ωραίο, σταθερό, και αρκετά διαφορετικό, αλλά με το 10 δεν έχω ιδιαίτερη επαφή.Για GPS το S3 έχει ΤΑΧΥΤΑΤΟ, τα κλασικά λαγκ του που είναι γνωστό, τα 2γκίκα ραμ νομίζω πως θα βοηθούσαν αρκετά.Για κιτ κατ δεν είμαι ακόμα βέβαιος πως δεν θα πάρει, επειδή μόνο μια πηγή υπάρχει να το λέει από κάποιον μπλογκερ.
jmirko15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 από μπαταριά τι λέει ? το λειτουργικό του σε σχέση με το ios και android ? χρήση φακός email internet office ebay gps και ebanking όταν λες Android applications κατεβάζει και από το play store ? Μέτρια μαμά μπαταρία. Εμένα μου βγάζει περίπου 8-10 ώρες με καλή χρήση. Το μεγαλύτερο Ζ30 μαμάει με μπαταρία που κρατάει 2 μέρες με full χρήση.. Μπορείς να αλλάξεις μπαταρία αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Με 15euro κάποιοι που αγοράσανε 2300mAh μπαταρία είδανε μέχρι και διπλάσια διάρκεια. 'Εχω iPhone 4S και το Ζ10 μου φαίνεται πιο γρήγορο. Φακό έχει από τη μάνα του, BlackBerry = email + office stuff, πολύ καλός default browser για surfarisma, gps & ebanking δεν έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.. Κατεβάζεις μέσα από 2-3 apps κατευθείαν από το play store. Εγώ προσωπικά προτιμώ να τα κατεβάσω στο PC, τα scannarw και μετά τα περνάω στο κινητό.
johnvti Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέτρια μαμά μπαταρία. Εμένα μου βγάζει περίπου 8-10 ώρες με καλή χρήση. Το μεγαλύτερο Ζ30 μαμάει με μπαταρία που κρατάει 2 μέρες με full χρήση.. Μπορείς να αλλάξεις μπαταρία αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Με 15euro κάποιοι που αγοράσανε 2300mAh μπαταρία είδανε μέχρι και διπλάσια διάρκεια. 'Εχω iPhone 4S και το Ζ10 μου φαίνεται πιο γρήγορο. Φακό έχει από τη μάνα του, BlackBerry = email + office stuff, πολύ καλός default browser για surfarisma, gps & ebanking δεν έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια.. Κατεβάζεις μέσα από 2-3 apps κατευθείαν από το play store. Εγώ προσωπικά προτιμώ να τα κατεβάσω στο PC, τα scannarw και μετά τα περνάω στο κινητό. παίρνει viber και skype ? τι εννοείς σκαναρεις τα προγράμματα ?κάνει διόρθωση στα ελληνικά και έχει φωνητικές εντολές από τιμή στο skroutz παίζει από 240 έως 570.
jmirko15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 παίρνει viber και skype ? τι εννοείς σκαναρεις τα προγράμματα ? από τιμή στο skroutz παίζει από 240 έως 570. Δεν εμπιστεύομαι το Android market και τα scannarw με 3 προγράμματα (antivirus/antimalware/antispyware) lol.. Έχω viber (αν και χρησιμοποιώ περισσότερο το BBM) και υπάρχει και το Skype αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. Για 4G βλέπεις το LTE. πχ στο skroutz το κινητό από i-buy.gr στα 258eu
johnvti Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εμπιστεύομαι το Android market και τα scannarw με 3 προγράμματα (antivirus/antimalware/antispyware) lol.. Έχω viber (αν και χρησιμοποιώ περισσότερο το BBM) και υπάρχει και το Skype αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.. Για 4G βλέπεις το LTE. πχ στο skroutz το κινητό από i-buy.gr στα 258eu εκτός το 4g έχει ουσιαστική διάφορα η STL100-1 από STL100-2
Meraklis56 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα αξίζει η διάφορα στα χρήματα του Samsung Galaxy S III LTE (I9305) από το Samsung Galaxy S III I9300 η καλύτερα το Apple iPhone 4S η αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα Nexus 5.Αν μπορείς να μαζέψεις άλλα 50 ευρώ κάντο με κλειστά τα μάτια. Ούτε i9300,ούτε i9305 ούτε 4S.
chrisxkar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Στα ιδια λεφτα με καλα specs ειναι και το xperia Ζ
jmirko15 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εκτός το 4g έχει ουσιαστική διάφορα η STL100-1 από STL100-2 Όχι τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν έχει διαφορετικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα