David20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους σας...εχω ενα θεματακι με το skype οπως γραφω και στον τιτλο..Εχω τα windows 8.1 και οταν μπαινω skype μου εμφανιζει δυο επαφες δυο ατομων τους οποιους θελω να σβησω απ την λιστα.Οσο κι αν προσπαθησα δεν τα καταφερα....Μπορει να βοηθησει καποιος;Ευχαριστω πολυ...
Acepower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σε Windows 7/8 πήγαινε στον φάκελο C:\Users\Όνομα Χρήστη\AppData\Roaming\Skype και εκεί σβήνεις τα ονόματα που θέλεις να αφαιρεθούν. Για να "δεις" τον φάκελο AppData πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων, από το μενού Προβολή->Ιδιότητες Φακέλων αν θυμάμαι καλά...
David20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου οσο κι αν προσπαθω δεν βρισκω ακρη..Απο που ξεκιναω στο Προβολη-ιδιοτητες φακελλων;Εχει ωρες που παιδευομαι..
BugsGounelas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ανοιξε ενα run και γραψε %appdata% (για να ανοιξεις το run πατα στο πληκτρολογιο r και win key μαζι)
David20 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ειλικρινα δεν καταλαβαινω..Που να παω να ανοιξω ενα run; Ακυρο,το καταφερα,με εσπασε τα νευρα... Και παλι δεν βρισκω ακρη τι πρεπει να κανω...αντε το ανοιξα,πως ενεργοποιω την εμφανιση κρυμμενων φακελλων κλπ;
Acepower Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Είσαι μέσα στον φάκελο AppData; Αν ναι άνοιξε τον φάκελο Roaming και μέσα σε αυτόν έχει τον φάκελο Skype. Εκεί θα βρεις σαν φακέλους τα ονόματα που θέλεις να σβήσεις.
David20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μεσα στον φακελλο roaming δεν υπαρχει ο φακελλος skype..
Hawk7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους σας...εχω ενα θεματακι με το skype οπως γραφω και στον τιτλο..Εχω τα windows 8.1 και οταν μπαινω skype μου εμφανιζει δυο επαφες δυο ατομων τους οποιους θελω να σβησω απ την λιστα.Οσο κι αν προσπαθησα δεν τα καταφερα....Μπορει να βοηθησει καποιος;Ευχαριστω πολυ... Γιατι παιδευεσαι τοσο; Κανε κλικ επανω στην επαφη που θελεις να διαγραφει. Μετα δεξι κλικ. Και μετα "αφαιρεση απο την λιστα επαφων". Το δοκιμασες; 1
David20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το ειχα δοκιμασει στην αρχη με σκετο δεξι κλικ...Τωρα το εκανα οπως με ειπες,δηλαδη αριστερο κλικ,επιλογη δηλαδη πρωτα, και μετα δεξι,αφαιρεση επαφης και ναι,ΠΕΤΥΧΕ...Σ ευχαριστω πολυ hawk7...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα