GoDRiC- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αντιμετωπίζω την τελευταία βδομάδα ένα πρόβλημα.. Συνήθως όταν ανοίγω τον υπολογιστή, αργεί να κάνει η σύνδεση identifying ενώ το HomePlug 200 Billion είναι κομπλέ (όλα τα φωτάκια ανοικτά, κάτι σαν ethernet κατάσταση είναι αυτό δε ξέρω ακριβώς) αλλά και στο σαλόνι το μόντεμ είναι όλα καλά! Επίσης κάποιες φορές δεν μπορεί να βρει καν την σύνδεση μου και αυτό συμβαίνει όταν η βλακεία που έχω από κάτω έχει σβησμένα φωτάκια παρά μόνο το Power ανοικτό.. Τι μπορεί να φταίει; Σκέφτηκα να κάνω update τους drivers με το DriverMax αλλά μετά δεν έμπαινε τα φωτάκια ήταν κλειστά οπότε έκανα restore... Να έχω 2 τέτοια ένα κάτω από τον υπολογιστή μου και ένα στο σαλόνι συνδεδεμένο με το router. Αυτό στο σαλόνι που είναι η ''βάση'' ας πούμε δε κλείνουν ποτέ, στο από κάτω κλείνουν σπάνια όταν δεν βρίσκει καν την σύνδεση. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή είναι κανονικά ανοικτά απλά αργεί πάρα πολύ το identifying.. Αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε την τελευταία εβδομάδα..
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 με αλλο pc στο κανει?για να δουμε αν ειναι θεμα των powerlines η αν ειναι θεμα του Pc.επισης φοβαμε μην τρωνε παρεμβολες τα powerlines απο καποια αλλη συσκευη οποτε εχεις packet loss για αυτο αργει να παρει και Ip το Pc. οταν σβηνει το φωτακι δεν ξερω αν ειναι οτι απλα δεν υπαρχει συνδεση οποτε παει standby η αν εχασε το ενα powerline Το αλλο.εχεις 2 τετοια η εχεις 2 ζευγαρια απο τετοια γιατι μπερδεψα ποιο ειναι το πανω και ποιο το κατω.επισης μηπως υπαρχει κανα firmware για αυτα στο site Της εταιρειας για να τα αναβαθμισεις?η μηπως εχουν τιποτα επιλογες να ρυθμισεις?εφοσον ειναι ethernet drivers δεν χρειαζονται εκτος αν εννοεις για drivers το προγραμμα που δινουν για διαφορες λειτουργειες τους.
GoDRiC- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 με αλλο pc στο κανει?για να δουμε αν ειναι θεμα των powerlines η αν ειναι θεμα του Pc.επισης φοβαμε μην τρωνε παρεμβολες τα powerlines απο καποια αλλη συσκευη οποτε εχεις packet loss για αυτο αργει να παρει και Ip το Pc. οταν σβηνει το φωτακι δεν ξερω αν ειναι οτι απλα δεν υπαρχει συνδεση οποτε παει standby η αν εχασε το ενα powerline Το αλλο.εχεις 2 τετοια η εχεις 2 ζευγαρια απο τετοια γιατι μπερδεψα ποιο ειναι το πανω και ποιο το κατω.επισης μηπως υπαρχει κανα firmware για αυτα στο site Της εταιρειας για να τα αναβαθμισεις?η μηπως εχουν τιποτα επιλογες να ρυθμισεις?εφοσον ειναι ethernet drivers δεν χρειαζονται εκτος αν εννοεις για drivers το προγραμμα που δινουν για διαφορες λειτουργειες τους. Όχι μόνο στο δικό μου το κάνει νομίζω και στο λάπτοπ του πατέρα μου απλά νομίζω πρέπει να κάνεις Connect/Disconnect καμιά φορά και το βρίσκει... Έχω ένα στο δωμάτιο μου στον υπολογιστή και ένα στο σαλόνι 10 μέτρα μακριά περίπου από το δωμάτιο που είναι συνδεδεμένο με το ρούτερ.. Τις φωτογραφίες στο google τις βρήκα δεν είναι τα δικά μου, απλά είναι ίδια.. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο 192.168.1.254 ή μήπως έχω πειράξει εγώ κάτι εκεί και δε το θυμάμαι...; Κανά έμπιστο πρόγραμμα που να κατεβάζω drivers υπάρχει; Γιατί το DriverMax δε μου φαίνεται και το καλύτερο..
GoDRiC- Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Συνεχίζει το ''πρόβλημα''. Εντάξει δεν είναι και τεράστιο πρόβλημα αλλά πολύ σπαστικό.. Ειδικά αν φάω dc στο DotA 2 όταν ερχόταν έκανε με την μια identifying και έκανε με την μια reconnect.. Ε τώρα αν αργεί λίγο είναι κακό αυτό το πράγμα..
GoDRiC- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι ε; Αν γίνεται κάντε και κανένα copy σε άλλο section για να το δουν περισσότερα άτομα..
GoDRiC- Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τελικά παίζει να συμβαίνει και στο λάπτοπ που έχω.. Άρα μάλλον φταίει κάτι άλλο..;
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Όχι μόνο στο δικό μου το κάνει νομίζω και στο λάπτοπ του πατέρα μου απλά νομίζω πρέπει να κάνεις Connect/Disconnect καμιά φορά και το βρίσκει... Έχω ένα στο δωμάτιο μου στον υπολογιστή και ένα στο σαλόνι 10 μέτρα μακριά περίπου από το δωμάτιο που είναι συνδεδεμένο με το ρούτερ.. Τις φωτογραφίες στο google τις βρήκα δεν είναι τα δικά μου, απλά είναι ίδια.. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο 192.168.1.254 ή μήπως έχω πειράξει εγώ κάτι εκεί και δε το θυμάμαι...; Κανά έμπιστο πρόγραμμα που να κατεβάζω drivers υπάρχει; Γιατί το DriverMax δε μου φαίνεται και το καλύτερο.. αν παιρνεις απο αυτα ασυρματα τοτε δοκιμασε να παρεις με καλωδιο για να δεις αν θα στο κανει.διοτι αν στο κανει οταν μπαινεις ασυρματα αν τα billion ειναι ασυρματα μπορει να φταινε τα billion μπορει η ασυρματη καρτα μπορει κατι να επηρεαζει τα billion.οποτε θελει δοκιμες.στο 192.168.1.254 ειναι ο ρουτερ?λογικα εκει δεν πειραζεις κατι?η εκει ειναι τα billion?επισης το ρουτερ να μην εχει την ιδια ip με τα billion. για drivers δεν θες προγραμμα.κατεβαζεις απο το site Της μαμας εταιρειας τους drivers που θες.ειτε με βαση τον κατασκευαστη πχ asus ταδε η πολλες φορες μπορεις να κατεβασεις και με βαση το chipset πχ της ασυρματης καρτας η το chipset tou motherboard κτλ.μην εμπιστευεσαι τριτα προγραμματα.do it urself. Συνεχίζει το ''πρόβλημα''. Εντάξει δεν είναι και τεράστιο πρόβλημα αλλά πολύ σπαστικό.. Ειδικά αν φάω dc στο DotA 2 όταν ερχόταν έκανε με την μια identifying και έκανε με την μια reconnect.. Ε τώρα αν αργεί λίγο είναι κακό αυτό το πράγμα.. θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει.αν παιρνεις ασυρματα παρε με καλωδιο .αν εισαι με καλωδιο τοτε παρε με καλωδιο προσωρινα απο το ρουτερ να δεις αν στο κανει και εετσι.αν οχι φταιει κατι με τα billion.αν στο κανει και εκει φταιει κατι με το ρουτερ η με το Pc.θελει δοκιμες μεχρι να αποκλεισεις αυτα που δεν φταινε. Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι ε; Αν γίνεται κάντε και κανένα copy σε άλλο section για να το δουν περισσότερα άτομα.. copy paste δεν μπορει να γινει.Να στο βαλω σε αλλο section πχ στα δικτυα λογω οτι ειναι θεμα δικτυακο μπορω αμα θελεις. Τελικά παίζει να συμβαίνει και στο λάπτοπ που έχω.. Άρα μάλλον φταίει κάτι άλλο..; αυτα σου δινουν και ασυρματα η παιρνεις με καλωδιο εσυ? επισης τα προβληματα που αναφερεις γινονται στα pc που μπαινουν διαμεσω του billion η και των Pc που παιρνουν απο το ρουτερ?γινονται μονο με καλωδιο η και ασυρματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα