alambada Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ρε παιδια επειδη δεν εχουμε να παρουμε κατι το βγαζουμε κι αχρηστο; Ημαρτον. Το εχω το κινητο και τα σπαει. O κολλημενος με τα apple για να φαινεται το μηλο στο τραπεζακι που τα παντα ειναι κλειδωμενα, τα σκαει...για το lg ξαφνικα δεν εχει και το κατηγορει; Πρεπει σαν τους κινεζους ολοι να εχουμε την ιδια συσκευη; Το apple μια ζωη ιδια οθονη τι καινοτομια εφερε; Το 5c; Ελεος Πληροφοριακα η lg to 2006 ειχε ενα σουπερ κινητο touch οταν καμια εταιρεια δεν ειχε τετοια τεχνολογια. Το samsung round εχει καμπυλη αριστερα προς δεξια και δε μου αρεσει...το lg flex ειναι phablet dhladh αναμεσα σε mobile και tablet...εξυπηρετει και τα δυο. Ρε παιδια επειδη δεν εχουμε να παρουμε κατι το βγαζουμε κι αχρηστο; Ημαρτον. Το εχω το κινητο και τα σπαει. O κολλημενος με τα apple για να φαινεται το μηλο στο τραπεζακι που τα παντα ειναι κλειδωμενα, τα σκαει...για το lg ξαφνικα δεν εχει και το κατηγορει; Πρεπει σαν τους κινεζους ολοι να εχουμε την ιδια συσκευη; Το apple μια ζωη ιδια οθονη τι καινοτομια εφερε; Το 5c; Ελεος
sakinor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 και εγω μια lamborghini θελω αλλα δεν την βγαζω αχρηστη
Galaxia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μια χαρά το κινητό αλλά 800€ μου φαίνονται πολλά... Ωστόσο η κυρτή οθόνη νομίζω είναι πολύ έξυπνη προσέγγιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα