Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Έχω το εξής πρόβλημα έχω στατική ip στο σπίτι μου, έχω κάποιες κάμερες τοπικά μπαίνω στην κάμερα με την ip της κάμερας π.χ 192.168.1.100¨8080. Μέχρι εδώ όλα καλά απομακρυσμένα μπαίνω με την στατική π.χ 79.127.67.117¨8080 όλα καλά.. Πως μπορώ με την στατική μου ip να μπαίνω και τοπικά;

Είναι κουραστικό έχω πολλές συσκευές κουμπωμένες και συνέχεια πρέπει να αλλάζω τις ip όταν είμαι τοπικά.. Κάπως γίνεται αυτό αλλά δεν ξέρω, βοηθήστε παρακαλώ.

Δημοσ.

Κάθε μηχάνημα που ειναι στο τοπικό δίκτυο έχει μια εσωτερική ip της μορφής 192.168.1.ΧΧΧ ή 192.168.2.ΧΧΧ

Ολα αυτά τα μηχανήματα «δίνουν» αναφορά στο router που εχει κάποια ip της μορφής 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.254 κλπ

Η ip αυτή ειναι η ίδια που βάζεις στον browser όταν θες να επεξεργαστείς τις ρυθμίσεις του router. Εστω οτι ειναι 192.168.1.1

Για αυτό που θες δοκίμασε 192.168.1.1:8000

Δημοσ.

Ναι καλά όλα αυτά αλλά με την στατική που θέλω να βλέπω τις συσκευές τοπικά τι σχέση εχει; Κατάλαβες τι θες να κάνω;

Στατική ip εννοώ από τον πάροχό μου!

Δημοσ.

Απομακρυσμένα την βλέπω την κάμερα με την στατική του παρόχου αλλά τοπικά δεν γίνεται πρεπει να μπω με 192.168.1.100:8080

Δημοσ.

υπαρχει μια ευκολη λυση να το κανεις.σεε μερικα ρουτερ παιζει αν υπαρχει nat loopback αλλα για να μην μπερδευεσαι κανε κατι πιο απλο.

περασε ενα browser πχ opera μονο για τις καμερες και πηγαινε στα Options και βαλε να βγαινει διαμεσω proxy.βαλε τον proxy του παροχου σου πχ για forthnet proxy.forthnet.gr port 8080 .,και μετα πηγαινε να μπεις στην καμερα διαμεσω της static.επειδη υπαρχει ο Proxy θα ειναι σαν να μπαινεις απο αλλο δικτυο.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι πως μπαίνω απο εφαρμογη στο κινητό.Το proxy δεν μπορει να ρυθμιστει απο το router;

nope .αλλα ισως στο κινητο να μπορει να οριστει καπου.μου φαινετε χλωμο να μην μπορει το κινητο να βγει απο Proxy.κατι θα υπαρχει ειτε στην ασυρματη συνδεση ειτε στον browser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...