geo.vlaxos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες .. εχω ιδη ενα s3 ειμαι samsungakias αλλα εχω ακουσει πολλα καλα για το nexus και ειμαι σε δίλημμα τι λετε εσεις???
GiannisWalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 περίμενε να δεις και το s5 αλλά θα πρότεινα nexus μιας και θα χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για το s4 ενώ το Nexus και πιο οικονομικό και καλύτερο.
libero1899 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το Ζ1 compact δεν το σκεφτεσαι???Ειναι κι αυτό τετραπύρηνο, 4g κλπ κλπ αλλά εχει 21 mp camera, τρομερή μπαταρία και πολύ καλή τιμη
Pa0ki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Nexus 5 εύκολα Αύριο ανακοινώνεται και το S5 περίμενε να δεις και το s5 αλλά θα πρότεινα nexus μιας και θα χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για το s4 ενώ το Nexus και πιο οικονομικό και καλύτερο. :lol:
trashmimikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν πάς σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντα??Δες και το Ζ1 έχει πολύ καλο επεξεργαστή και πολύ καλη καμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα