Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Θέλω να βοηθήσω φίλο να στήσει PC με 650 ευρώ (αυτό είναι το bugdet δεν διαθέτει ευρώ παραπάνω)

Επιπλέον συσκευές που θα χρειαστούν: Οθόνη 19'', πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία (ας είναι και τα πιο απλά)

Χρήση υπολογιστή: Browsing, gaming (καταλαβαίνω πως με το budget που διαθέτει δεν θα παίζει τα πάντα σε full γραφικά αλλά ας κάνουμε ότι καλύτερο γίνετε)

Κατάστημα: E-Shop μόνο

Συναρμολόγηση και λειτουργικό θα γίνουν από εμάς.

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ας είναι AMD ή intel  αρκεί να είναι απ' τις top επιλογές στο κόστος των 650 ευρώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια, να σας δείξω και εγώ μια σύνθεση που έκανα και να δικαιολογίσω τις επιλογές μου, για να ου πείτε αν τα λέω καλά

- CPU έβαλα τον Α10 7700Κ με ψύκτρα Zalman μιά και δεν μου γεμίζουν το μάτι οι AMD ψύκτρες. Με R7 γραφικά πιστεύω πως θα καλύψει το LoL που παίζει κατά κύριο λόγο, όπως και διάφορα άλλα πιο απαιτητικά  games (ας μην είναι απαραίτητα σε τέρμα γραφικά).

- Τροφοδοτικό 550 νομίζω θα καλύπτει τις ανάγκες του (αν του fatals είναι καλύτερο το αλλάζω η διαφορά 1 ευρώ είναι)

- Δίσκο SSD 120 gb για να πάρει λιγο ταχύτητα το σύστημα, και 8g ram στα 1600 μιας και τα 4 πιστέυω πως σύντομα θα φαντάζουν λίγα.

2ο Δίσκο hdd 320Gb για αποθήκη (μικρός μεν αλλά με στενό budget δεν ανέβασα άλλο, άλλωστε δεν πιστεύω πως θα τα γεμίσει και ποτέ)

- Ποντίκι, πληκτολόγιο έβαλα ότι πιο απλό βρήκα...δεν θέλει τίποτα το ιδιαίτερο....και όσο για τα ηχεία αν και δεν συγκρίνοται με του fatals, πιστεύω δεν θα έχει θέμα ( χρόνια τώρα δουλέυει με τα ηχεία από το 15άρι laptop του οπότε μικρή η διαφορά)

- Samsung οθόνη LED full HD 21,5 inches (θα την χαρεί πιστεύω σε σχέση με την 15άρα του laptop).

- Koυτί ένα απλό aerocool που το έχω δουλέψει κίολας και δεν ειναι κακό.

Αν στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί παραπάνω με gaming βάζει και μία GPU αλλά προς το παρόν νομίζω τον καλύπτει...

Αν δεν τα λέω καλά ας με διορθώσετε, ορίστε και το καλάθι του e-shop!

vy83t1.jpg

Δημοσ.

Bγάλε τα 4gb ram που έχεις βάλει (δεν τα χρειάζεται). Βάλε  το τροφοδοτικό που  έβαλα εγώ, και την οθόνη που έβαλα εγώ, είναι καλύτερη (IPS).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...