SolicitedCrib4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα συμφορουμίτες, Εδώ και λίγες μέρες στο pc μου κάποια, όχι όλα, προγράμματα και παιχνίδια αργούν να ανοίξουν π.χ. Mozilla Firefox, Call of Duty: Black Ops 2, Left 4 Dead 2, Steam ενώ το Bittorrent και αργεί να ανοίξει περισσότερο από τα προγράμματα που προανέφερα, και μόλις ανοίγει και πατήσω πάνω του κολλάει. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε ένα full scan στο σύστημά σου να αποκλείσουμε malware
mskgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Σύμφωνο κανε ένα scan γιατι κατι θα κολισε
Hawk7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τι μπορεί να φταίει; Πολλα. Πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου,και αν οπως σου ειπαν τα παιδια μετα απο scan για malware αν δεν βρεις τιποτε,ξεκινας με ελεγχο. Δισκου. Μνημες. Δωσε και μια φωτο με ενα πληρες task manager(σε πληρη αναπτυξη),για να δουμε τι δεσμευει τον επεξεργαστη,και την μνημη σε ποσοστα.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ενημερώνω malwarebytes και ξεκινάω full scan. Πόσο περίπου παίρνει ένα full scan σε δίσκο με δεσμευμένο χώρο περίπου 420 GB; Και να κάνω μόνο στον C; Πολλα. Πες μας απο τι αποτελειται το συστημα σου,και αν οπως σου ειπαν τα παιδια μετα απο scan για malware αν δεν βρεις τιποτε,ξεκινας με ελεγχο. Δισκου. Μνημες. Δωσε και μια φωτο με ενα πληρες task manager(σε πληρη αναπτυξη),για να δουμε τι δεσμευει τον επεξεργαστη,και την μνημη σε ποσοστα. Δεν έχω πρόβλημα στην δέσμευση cpu και ram. Είναι σε κανονικά επίπεδα.
Hawk7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ενημερώνω malwarebytes και ξεκινάω full scan. Πόσο περίπου παίρνει ένα full scan σε δίσκο με δεσμευμένο χώρο περίπου 420 GB; Και να κάνω μόνο στον C; Ε,θα σου παρει αρκετη ωριτσα. Ναι,μονο στον C.Εκει ειναι το λειτουργικο,αυτο σε ενδιαφερει. Απο συστημα παντως σε βλεπω μια χαρα. i7 4670k,8 giga ram. Θελω λιγο τις διεργασιες του task manager. Και κανε check σε δισκο και μνημες μετα.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ε,θα σου παρει αρκετη ωριτσα. Ναι,μονο στον C.Εκει ειναι το λειτουργικο,αυτο σε ενδιαφερει. Απο συστημα παντως σε βλεπω μια χαρα. i7 4670k,8 giga ram. Θελω λιγο τις διεργασιες του task manager. Και κανε check σε δισκο και μνημες μετα. Οπότε θα το βάλω το scan αύριο το μεσημέρι. Πάρε και τις διεργασίες. Να σημειώσω ότι όλα τα προγράμματα που αργούν να ανοίξουν εκτός του bittorrent, δουλεύουν κανονικά αφού ανοίξουν.
Hawk7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Aπο αποψη πορων σε βρισκω μια χαρα. Μηχανικο δισκο εχεις; Κανε του εναν ελεγχο,και αν βγει καθαρος(με Hdsentinel),δοκιμασε αυτο που θα σου πω. Εχεις το avast για antivirus σωστα; Απενεργοποιησε το για λιγο εντελως,κανε ενα restart και δες αν υπαρχει διαφορα προσπαθωντας να ανοιξεις τις εφαρμογες με το antivirus απενεργοποιημενο.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Θα τα κάνω αυτά που μου πες αύριο με το καλό γιατί τώρα άραξα και δεν έχω όρεξη και θα σου πω αύριο. Καλό βράδυ και σε ευχαριστώ για την βοήθεια. EDIT: Τώρα που πες για το Avast, έχω την εντύπωση ότι αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει την από την ημέρα που αναβάθμισα το Avast στην δοκιμαστική του έκδοση του Internet Security(καταλάθος). Θα δω αύριο και θα σου πω. Έκανα έλεγχο με hdsentinel και όλοι οι δίσκοι είναι στο 100%. Οπότε μάλλον θα φταίει το avast αλλά θα το δοκιμάσω αύριο. Σε ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια.
Nahock Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ προτείνω να κοιτάξεις τα προγράμματα που εκκινούν μαζί με τα windows στο msconfig/startup, επίσης να κάνεις ένα γενικό καθάρισμα με κάποιο πρόγραμμα να φύγουν τα άχρηστα αρχεία.
rfc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Θα τα κάνω αυτά που μου πες αύριο με το καλό γιατί τώρα άραξα και δεν έχω όρεξη και θα σου πω αύριο. Καλό βράδυ και σε ευχαριστώ για την βοήθεια. EDIT: Τώρα που πες για το Avast, έχω την εντύπωση ότι αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει την από την ημέρα που αναβάθμισα το Avast στην δοκιμαστική του έκδοση του Internet Security(καταλάθος). Θα δω αύριο και θα σου πω. Έκανα έλεγχο με hdsentinel και όλοι οι δίσκοι είναι στο 100%. Οπότε μάλλον θα φταίει το avast αλλά θα το δοκιμάσω αύριο. Σε ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια. Untitled.png Μαλλον το βρηκες μονος σου. Καντο απεγκατασταση σε safe mode με το ειδικο unistall tool που θα βρεις στο νετ. Βαλε το απλο μετα. 1
SolicitedCrib4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον το βρηκες μονος σου. Καντο απεγκατασταση σε safe mode με το ειδικο unistall tool που θα βρεις στο νετ. Βαλε το απλο μετα. Δεν μπορώ απο κανονική λειτουργία απο τον πίνακα ελέγχου;
Hawk7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ απο κανονική λειτουργία απο τον πίνακα ελέγχου; Γιατι δεν κανεις οτι σου ειπα; Αν δεν φταιει το avast,θα το ξαναβαζεις;απενεργοποιησε το πρωτα,ελεγξε οτι αυτο σε καθυστερει οπως πιθανολογησα,και αν οντως φταιει αυτο,το κανεις unistall. Διπλο κοπο θελεις να κανεις;
SolicitedCrib4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι δεν κανεις οτι σου ειπα; Αν δεν φταιει το avast,θα το ξαναβαζεις;απενεργοποιησε το πρωτα,ελεγξε οτι αυτο σε καθυστερει οπως πιθανολογησα,και αν οντως φταιει αυτο,το κανεις unistall. Διπλο κοπο θελεις να κανεις; Να απενεργοποιήσω τις προστασίες του avast ή το απενεργοποιώ κάπως αλλιώς;
Hawk7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Να απενεργοποιήσω τις προστασίες του avast Ναι.Ολες.Θα σου βγαλει ενα κοκκινο x στο εικονιδιο δεξια κατω στην μπαρα.Απο εκει επισης θα το απενεργοποιησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα